Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 7-14 janvāris






AUNS  Nebaidieties parādīt to, ka esat spējīgi uz daudz ko vairāk nekā citi. Lieciet lietā kompetenci, jo, veiksmīgi sevi parādot, var pavērties labas karjeras izaugsmes iespējas. Iemeslu labam garastāvoklim meklēt nevajadzēs -- tas radīsies pats no sevis, jo turpmākajās dienās viss izdosies. Lielus tēriņus gan neatļaujieties, jo var gadīties, ka, tikuši pie kārotā, secināsiet, ka ieguvums nav iztērētās naudas vērts.

VĒRSIS
 
Vilšanos un neapmierinātības būs mazāk, ja skaidri zināsiet, ko attiecībās vēlaties saņemt no citiem. Jo augstāk paši sevi vērtēsiet, jo labāk cilvēki attieksies pret jums. Svarīgi, lai varat izteikt savu viedokli, diskutēt, atrast argumentus, kas palīdz no vairākām iespējām izvēlēties piemērotāko un parādīt savas personības daudzveidību un potenciālu. Tas palīdzēs atrast drošākus ceļus izvirzītā mērķa virzienā. 
DVĪŅI Abstraktas idejas iegūs konkrētākas aprises, būs vieglāk saskatīt perspektīvas, atrast kopīgu valodu ar citādi domājošiem. Jūsu apņēmība un spēja uzdrošināties palīdzēs nokļūt līdz finišam, ko gara acīm spējat saskatīt tikai jūs. Var gadīties, ka rezultāts ir iespaidīgāks, nekā jebkurš atļāvās iedomāties. Tas cels pašapziņu un palīdzēs nostiprināt pozīcijas darbā.
VĒZIS Priecājieties, kad ir sasniegumi un izdošanās, jo brīžos, kad darbs dzīs darbu un sekos tikšanās viena par otru svarīgāka, tas būs labs stimuls nepadoties un izturēt līdz galam. Trenējiet pacietību, tas atmaksāsies garākā distancē. Varat izmēģināt laimi kādā konkursā vai loterijā, jo pastāv lielas iespējas plūkt uzvaras laurus. Sekmēsies radoši darbi, prezentācijas un sportiskas aktivitātes. 
LAUVA Esiet rūpīgi un apzinīgi, strādājiet ar domu, ka viss, ko darāt, ir jūsu labklājības un karjeras labā. Rezultāts būs ieguldīto pūļu vērts. Tā jūs iesiet līdzi laikam un trenēsiet spējas elastīgāk pielāgoties jaunām dzīves tendencēm. Turpmākajās dienās savu tiesu uzmanības prasīs mājas un ģimene. Atpūtieties tuvinieku lokā, krājiet spēkus jauniem izaicinājumiem. 
JAUNAVA Nedrošības izjūta un šaubas būs vien pārejošas vājuma brīža izraisītas emocijas. Nekļūstiet par automātisku paradumu vergu, nepārdzīvojiet, ja gadās būt nekonsekventam. Atļaujieties uz ierasto paraudzīties no cita skatpunkta, un jūs atradīsiet veidus, kā sarežģījumus veiksmīgi atrisināt. Dažkārt situācija pateiks priekšā, kā rīkoties, jums tikai atliks uzticēties un pieņemt tās diktētos spēles noteikumus.
SVARI Pirms piekrītat jaunam darbam, visu labi izpētiet, tas palīdzēs izvairīties no zemūdens akmeņiem un nepieļaut nevajadzīgas kļūdas. Izvērtējiet savu attieksmi pret gadiem ierastiem dzīves standartiem -- varbūt ir vērts šo to pamainīt. Jums veiksies, ja ticēsiet sev, savām spējām un talantiem. Kārtojot finanšu jautājumus, lieti noderēs praktiskas iemaņas un analītisks prāts.
SKORPIONS Ja neuzticēsieties līdzcilvēkiem, gribēsiet visu kontrolēt, ikviena kopīgas ieceres īstenošana prasīs lielu pacietību un savaldību. Toties jūs uzzināsiet, uz kuru no sev tuvajiem cilvēkiem varat paļauties, bet kurš to vien gaida, lai visu izdarāt viņa vietā. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. 
STRĒLNIEKS Uzticieties tiem, kas vēl jums labu, pieņemiet viņu sniegto palīdzību. Tiklīdz sāksiet rīkoties, var rasties virkne neskaidrību, būs jānovērš trūkumi, nepilnības. Ja neizdodas iekarot jaunas virsotnes, izmantojiet izdevību atgriezties pie nepadarītiem darbiem un neizpildītiem solījumiem, arī tas sagādās gandarījumu. Atvēliet laiku arī garīgajai jomai, sevis pilnveidei, iekšējā līdzsvara nostiprināšanai.
MEŽĀZIS Darba frontē gūtie panākumi gandarīs. Tikai nekļūstiet pārgalvīgi -- nestrebiet karstu un ievērojiet labas uzvedības etiķeti. Grūti klāsies, ja dzīvosiet ar domu, ka taisnība ir jums vienīgajam. Aizstāvot savu viedokli, esiet uzmanīgi -- viens nepārdomāts vārds var sabojāt veiksmīgas biznesa attiecības un sakarus. Jūsu noskaņojums var kļūt apcerīgāks. 
ŪDENSVĪRS Ja rodas vēlēšanās padižoties ar saviem sasniegumiem, dariet to, tikai neielaidieties galējībās. Strīdīgās situācijās no jums tiks gaidīta mierīga līdzāspastāvēšana un ieklausīšanās viedoklī. Kādas situācijas negaidīti veiksmīgs pavērsiens kliedēs īgnumu un neapmierinātību, garastāvoklis uzlabosies. Jaunas zināšanas palīdzēs attīstīt interesantas un daudzsološas idejas. 
ZIVIS Attiecībās iespējami pārmetumi un pārpratumi nieku dēļ. Centieties nepievērst tiem uzmanību, jo tikai tā saglabāsiet dvēseles mieru un harmoniju. Priekšroku dodiet maziem projektiem, kur nav vajadzīgi lieli ieguldījumi un kurus var pabeigt īsā laikā. Pievērsieties sava redzesloka paplašināšanas pasākumiem. Pielietojot iegūtās garīgās zināšanas, iespējamas pozitīvas pārmaiņas. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM