Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 12. – 18. februāris






AUNS  Smalks aprēķins un gudra rīcība atmaksāsies. Brīžos, kad zūd kontrole pār situāciju vai uz jums tiek izdarīts spiediens, esiet gatavi pielāgoties apstākļiem, centieties saglabāt vēsu prātu, neļaujiet sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara. Pirms veicat lielāku pirkumu, izpētiet cenas un piedāvājumus, lai nesanāk pārmaksāt. Dzīvojiet racionāli, un jums izdosies šo to pat ietaupīt. 

VĒRSIS
 
Rīkojieties pastāvīgi. Esiet tālredzīgi. Drosmīga, izlēmīga rīcība attaisnosies. Spēja saprasties ar apkārtējiem palīdzēs neapjukt, organizējot un vadot dažādas diskusijas, pārrunas, meklējot domubiedrus vai risinot attiecību jautājumus, bet nerimstoša zinātkāre mudinās nepadoties un virzīties uz priekšu par spīti grūtībām. Uzturiet ciešu saiti ar labvēļiem.
DVĪŅI Sabiedriskā gaisotne, skaļi pasākumi nebūs domāti jums. Pacentieties atturēties no racionāliem spriedumiem, filozofija sniegs atbildes uz sen uzdotiem jautājumiem. Atvēliet laiku intīmām sarunām par dzīves jēgu, garīgām vērtībām, sapņiem un nākotnes vīzijām. Uzklausiet jums domāto informāciju. Ņemiet vērā, ka ļaudis ir dažādi, un ar padomiem ir gluži kā ar zālēm: kas der vienam, neder -- citam. 
VĒZIS Lai cik liels būtu darba apjoms, centieties to paveikt kvalitatīvi un noteiktajā laikā. Varēsiet nodemonstrēt savas profesionālās spējas, bruģēt ceļu uz paaugstinājumu amatā. No jums daudz tiks prasīts, taču arī pretī saņemsiet pietiekami, lai būtu gandarīti par paveikto. Attiecībās ar mīļoto parādīsies rotaļīgs vieglums, būs viegli vienam otru iepriecināt, pārsteigt.
LAUVA Izvirzītais mērķis var izrādīties pārāk abstrakts, lai būtu uzreiz pieņemams jūsu līdzjutējiem. Vai izdosies rast kompromisu -- tas lielā mērā būs atkarīgs no jūsu tolerances. Izmantojiet iespēju kopā ar ģimeni apmeklēt kultūras pasākumus, iesaistieties kādā akcijā vai sabiedriskā pasākumā. Paliekot mājās, neapmierinātība pārvērtīsies nesaskaņās, var sākties strīdi. 
JAUNAVA Risinot aktuālos jautājumus, mazāk balstieties uz saviem pieņēmumiem. Nepretojieties, ļaujiet spriest cilvēkiem no malas, jo viņiem labāk redzamas jūsu vājās un stiprās puses. Par nepaveiktajiem darbiem neraizējieties, koncentrējieties uz svarīgākajiem un nozīmīgākajiem. Turpmākais jau būs atkarīgs no pašu apņēmības un iniciatīvas. Galvenais -- neatkāpties grūtību priekšā. 
SVARI Atsakieties no kaitīgiem ieradumiem, pievērsieties veselīgam dzīvesveidam un rūpējieties par veselību. Ja ar kādu darbu netiekat galā, atlieciet to uz vēlāku laiku, izdariet kaut ko citu un tad atgriezieties pie atliktā uzdevuma -- kad domas un attieksme būs cita, darbs veiksies labāk. Attiecībās izrādiet iniciatīvu saskaņai, meklējiet zelta vidusceļu. Kam būs bijusi taisnība, nākotne parādīs. 
SKORPIONS Tirdzniecības darījumus veiciet tādus, lai nav nepieciešams ņemt kredītu. No nepatikšanām palīdzēs izvairīties piesardzība un dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Iesaistoties kāda pasākuma rīkošanā, nezaudējiet kontroli pār finanšu situāciju. Neveiciet lielus pirkumus, tie būtu pamatīgāk jāpārdomā. Personīgā dzīve būs mierīga un līdzsvarota, ja vien partnerim neuzspiedīsiet savu viedokli. 
STRĒLNIEKS Var gadīties, ka attiecībās būs jāieklausās partnerī, taču tas nenozīmē izdabāt vai pakļauties otra gribai. Uz negaidītiem sarežģījumiem centieties reaģēt mierīgi. Ja kāds no radiniekiem lūdz padomu vai materiālu palīdzību, aprobežojieties ar morālu atbalstu un neļaujiet nevienam apšaubīt jūsu lēmumus. Aiciniet taupīt, nevis tērēt, tikai rēķinieties ar to, ka ne visiem tas patiks. 
MEŽĀZIS Jums patiks būt ļaužu vidū, vērot citus un parādīt sevi. Laba sadarbība veidosies ar radošiem cilvēkiem, pat ja viņu rīcība reizēm būs pārlieku ekscentriska un dedzīga -- kopīgiem plāniem tas netraucēs. Situācijā, kad darbs dzen darbu, atrast brīdi pārdomām būs grūti. Nepieļaujiet, ka garām tiek palaista lieliska izdevība vairot jūsu ietekmes teritoriju. 
ŪDENSVĪRS Nonākot grūtas izvēles priekšā, centieties saglabāt emocionālo līdzsvaru, raugieties uz lietām racionāli, sevi ar citiem nesalīdziniet. Saprātīgāk pievērsties pasākumiem, kur viss ir skaidrs un saprotams un tā, lai varat realizēt savas prasmes un iemaņas. Reāls skats uz dzīvi pasargās no vilšanās un slikta garastāvokļa. Rūpīgi sekojiet līdzi tam, kur paliek jūsu laiks un nauda. 
ZIVIS Izklaidība un nevērība nebūs jūsu sabiedrotie. Jūsu neorganizētību nadzīgi izmantos sāncenši un konkurenti, kāds no viņiem būs pat gatavs veicināt kļūdainu lēmumu pieņemšanu. Draugu pozitīvā enerģija un dzīvesprieks pārņems arī jūs, mudinot izbaudīt gandarījumu par katru nodzīvoto mirkli. Uzkrātā enerģija noderēs, kad vajadzēs uzņemties iniciatīvu, lai novērstu trūkumus un nebūšanas. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM