Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 17. - 24. decembris






AUNS  Lai kā jums gribētos veltīt laiku filozofiskām apcerēm un sevis sakārtošanai, tam atliks diezgan maz laika, jo būs jārisina sadzīviski, saimnieciski un visādi citādi ar dzīves praktisko pusi saistīti jautājumi. Neatlieciet uz vēlāku laiku neko, ko varat izdarīt tūlīt un uzreiz. Ticiet saviem spēkiem un tad arī veidosies notikumi, kas dos iespēju izjust uzvaras garšu.

VĒRSIS
 
Iespējamas gan patīkamas, gan mazāk patīkamas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Enerģijas un iedvesmas netrūks, taču tas ne vienmēr palīdzēs tikt galā ar to, kas jūs neapmierina vai uztrauc. Būs vajadzīga izpratne par lietu kārtību un konstruktīvs rīcības plāns. Ar iniciatīvas izrādīšanu nesteidzieties, jo subjektīvs redzējums apvienojumā ar pārsteidzīgu rīcību nebūs labākais veids, kā risināt sarežģītas situācijas. 
DVĪŅI Uzzinot par citu cilvēku problēmām, iespējams, nevilšus aizdomāsieties arī par savām dzīves peripetijām, par to, kas izdevies un ko pie pirmās izdevības vajadzētu mainīt. Vērtējiet, analizējiet, taču neaizraujieties, neieslīgstiet detaļās. Ja pārāk daudz uzmanības veltīsiet nebūtiskām lietām, grūtāk būs ieraudzīt kopainu un izvēlēties konkrētam brīdim piemērotu rīcību.
VĒZIS Iespējamas grūtības un pārbaudījumi, kas, no malas raugoties, šķitīs nepārvarami, taču priekšlaikus nenoskaņojieties uz neveiksmi. Ja būsiet aktīvi, sabiedriski, zinātkāri, rēķināsieties ar savām spējām, nevis pieņemsiet vēlamo par esošo, tad samērā veiksmīgi tiksiet galā ar sarežģītām situācijām darbā un mājās. Tiecieties ar draugiem, piedalieties spontānu ideju īstenošanā. 
LAUVA Par uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsiet, kas vienlaikus gan priecēs, gan uzliks lielāku atbildību. Uzmanīgi izturieties pret cilvēkiem, kas izrāda interesi par jūsu nākotnes plāniem -- neļaujiet kritizēt vai apšaubīt savu izvēli! Veltiet laiku tikai tiem, kas piedāvā konstruktīvus risinājumus. Pirms neesat ieguvuši pilnīgu priekšstatu par notiekošo, secinājumus neizdariet un nevienam neko nepārmetiet. 
JAUNAVA Aktualizēsies dzīves jēgas meklējumi, vajadzība izvērtēt iekšējos pārdzīvojumus, rast jaunus atskaites punktus. Pārdomājiet dzīvi, apceriet tuvākās nākotnes plānus, padomājiet, kas jūs neapmierina, ko jūs gribētu mainīt vai pilnveidot. Cīnoties par taisnību, aizstāvot savu viedokli vai citus cilvēkus, centieties nenonākt konfliktā ar ierēdņiem un cilvēkiem, kas uzskata, ka ir tiesīgi jūs pamācīt. 
SVARI Jūsu dzīvē var būt dažādi jauninājumi, kas izjauks ierasto kārtību, vai uzrasties daudz neatliekamu darbu, ar kuriem, gribat vai ne, būs jātiek galā. Nemēģiniet visu paveikt saviem spēkiem vien. Saskaroties ar grūtībām, neļaujiet vaļu emocijām, tas liecinās par nespēju kontrolēt situāciju. Jūs atradīsiet veidu, kā izvairīties no muļķīgiem pārpratumiem, dzīvot ērtāk un patīkamāk.
SKORPIONS Domstarpības darbā viegli var izvērsties nopietnā konfliktā, tāpēc uz katru priekšniecības vai kolēģu iebildumu neatbildiet ar to pašu. Par miertiesnesi arī sevi nepasludiniet, nejaucieties strīdos, jūsu iesaistīšanās situāciju tikai vēl vairāk sarežģīs. Pat ja izdosies par kaut ko vienoties, nepametīs izjūta, ka kaut ko darāt nepareizi. 
STRĒLNIEKS Sarežģījumus darbā neuztveriet kā kaut ko traģisku. Pirms ķeraties pie konkrēta uzdevuma, salieciet visu pa plauktiņiem, taču pieļaujiet iespēju, ka jūsu noteiktā kārtība var mainīties. Nenervozējiet, centieties ātri noorientēties situācijā un rast iespējami veiksmīgāko risinājumu. Rēķinieties ar savām iespējām, zināšanām un pieredzi, nevis to, ko iesaka cilvēki no malas. 
MEŽĀZIS Par garlaicību un vienmuļību sūdzēties nevarēsiet. Tomēr, lai cik pārliecinoši jūs rīkotos, nepametīs izjūta, ka kaut ko darāt nepareizi. Pašpārliecinātas, enerģiskas rīcības dēļ varat iedzīvoties jaunos konkurentos. Tas uzmundrinās, liks sasparoties, jūsos modīsies sāncensības gars un neļaus piekāpties. Savukārt attiecībās esiet empātiski, šeit jums nevienam nekas nebūs jāpierāda. 
ŪDENSVĪRS Nebūs viegli saprasties ar laulāto draugu, vecākiem un radiniekiem. Atšķirīgi viedokļi un attieksme pret aktuāliem jautājumiem traucēs īstenot kopīgas ar mājām un ģimeni saistītas ieceres. Nedodiet veltas cerības, skaidri paudiet savu nostāju arī tad, ja tā ir noraidoša. Pēc strīda var pārņemt vainas izjūta, rasties pašpārmetumi, neticība, šaubas.
ZIVIS Ierasto dzīves ritmu var izjaukt saimnieciskas nebūšanas. Plāni mainīsies, vienu risinājumu vietā būs jāmeklē citi, turklāt būs jārīkojas ne vien ātri, bet arī saskaņoti. Uz kritiku reaģējiet adekvāti. Jo apņēmīgāk ķersieties pie sarežģījumu novēršanas, jo drīzāk sapratīsiet, ka tie nav tik lieli, kā sākumā šķita. Mājās neuzvedieties kā stingrs kārtības ieviesējs, izvairieties no pārlieku uzstājīgas rīcības, tas var radīt emocionālu rezonansi.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM