Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 14 - 21 janvāris






AUNS  Esiet atbildīgi, kad jums kaut ko uztic vai paši ko uzticat citiem. Lai nepalaistu garām ko patiesi nozīmīgu, maksimāli koncentrējieties tiešo pienākumu veikšanai. Vispirms rūpīgi izvērtējiet apstākļus un tikai tad sakiet galavārdu -- mēriet septiņreiz, grieziet vienreiz! Ja darba procesā rodas domstarpības ar partneriem, kolēģiem, neļaujiet vaļu emocijām -- saprašanos tas neveicinās.

VĒRSIS 
Izmantojiet iespēju iesaistīties sabiedriskās norisēs, jo tas palīdzēs atrast jaunu motivāciju turpmākām aktivitātēm. Ja ar izvirzītajiem uzdevumiem tiksiet galā veiksmīgi, panākumi būs, iezīmēsies pozitīvās tendences, kas ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē. Galvenais, neapjūciet informācijas un piedāvājumu gūzmā, neļaujiet mirkļa ilūzijām aizvest jūs pārāk tālu no realitātes.
DVĪŅI Attiecībās ar apkārtējiem vārdos varbūt būsiet paskopi, taču jūsu rīcība runās skaidru valodu. Kādu jūsu atklātība aizvainos, kādam izraisīs simpātijas un vēlmi sadarboties. Galvenais -- saglabājiet veselīgu paškritiku, izvairieties no asākas vārdu apmaiņas. Brīžos, kad pašu saprāta balss nodevīgi klusē, vismaz ieklausieties citu teiktajā. 
VĒZIS Lielas cerības ar daudzsološiem piedāvājumiem un priekšlikumiem nesaistiet, jo ne visu izdosies īstenot, kā iecerēts. Līdzcilvēku neprognozējamā rīcība var radīt neizpratni, var rasties grūti kliedējamas šaubas un neuzticība. Uztveriet to kā pacietības un pielāgošanās pārbaudījumu. Svarīgi būs iegūt adekvātu priekšstatu par situāciju, un tad jau varēsiet arī vieglāk attiekties pret citu kļūdām. 
LAUVA Var rasties daudz jaunu ieceru, taču apstākļi nebūs piemēroti to īstenošanai. Iespējami pārpratumi un sarežģījumi, saspringtākas kļūs attiecības ar cilvēkiem, kuru viedoklis atšķiras no jūsējā. Vēlēdamies par katru cenu pierādīt savu taisnību, varat nepamanīt, ka esat nonākuši uz maldu ceļa. Meklējot risinājumu strīdīgā situācijā, lieti noderēs kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa. 
JAUNAVA Nebūs viegli atrast kopīgu valodu ar darījumu partneriem -- jūs runāsiet vienu, viņi sapratīs pavisam ko citu. Dusmošanās un pārmetumi situāciju neuzlabos, tikai radīs vēl lielākas nesaskaņas, sīkas aizķeršanās dēļ var nākties pārskatīt savus nākotnes plānus. ar uzstājību un neatlaidību neko daudz nepanāksiet, labāk nogaidiet. Spriedze liecinās par to, ka neesat bijuši pietiekami vērīgi. 
SVARI Izmaiņas plānos var izsist no līdzsvara, sagādājot ne mazums saspringtu brīžu. Pārspīlētas atbildības dēļ var rasties spēku izsīkums, taču, tiklīdz sapratīsiet, ka ne jūs vieni esat vainojami savās neveiksmēs, satraukums pierims un būs vieglāk rast risinājumus. Vilšanos un neapmierinātības būs mazāk, ja skaidri zināsiet, ko attiecībās vēlaties saņemt no citiem. 
SKORPIONS Nepārdzīvojiet, ja rodas izjūta, ka visiem veicas, tikai ne jums. Lai cik neparedzama būtu notikumu gaita, centieties saglabāt kontroli pār situāciju, tad piemērotā brīdī to varēsiet ievirzīt sev izdevīgās sliedēs. Brīvajos brīžos pievērsieties mūzu vilinājumam, atrodiet laiku sevis izteikšanai kādā no mākslām. Mobilizējiet radošos spēkus, īstenojiet aizraujošas idejas un smelieties unikālus iespaidus. 
STRĒLNIEKS Centieties atstāt draudzīga, uzticama cilvēka iespaidu, panākt lielāku brīvību, lai varētu darīt to, kas jums patīk. Pat tad, ja tas ir kas tāds, ko nekad iepriekš neesat mēģinājuši, -- uzdrīkstieties, riskējiet! Esiet radoši paši un atbalstiet arī citu idejas. Vislabākos panākumus gūsiet, ja nesēdēsiet uz vietas un negaidīsiet uz citiem, bet uzrunāsiet cilvēkus, ar kuriem gribētu sadarboties. 
MEŽĀZIS Noskaņojums brīžiem būs diezgan kareivīgs, taču cilvēki pret jums izturēsies labvēlīgi, būs izpalīdzīgi un nesavtīgi. Priecēs, ka arī jums ir par ko rūpēties un gādāt, kam izrādīt pieķeršanos, taču, tiklīdz nejutīsiet tuvu cilvēku atbalstu, jūsu darbspējas mazināsies, būs grūtāk risināt saimnieciskus jautājumus, izdarīt izvēles. Nenokariet degunu! Pašapziņu palīdzēs atgūt kāda tikšanās. 
ŪDENSVĪRS Nenonieciniet trakas idejas, kuras ilgstoši esat atlikuši kā nereālas, taču naudu to īstenošanā nesteidzieties ieguldīt. Tikai tad, kad iecere no abstraktas idejas kļuvusi par pārdomātu, labi aprēķinātu un argumentētu projektu, apsveriet domu par finansiālu līdzekļu ieguldīšanu. Arī tad paturiet prātā teicienu, ka solīts makā nekrīt, jo īsti skaidrs, vai tas vairos jūsu labklājību, nebūs. 
ZIVIS Atbildīgās dzīves situācijās var pārņemt nepamatots satraukums, kuru paša spēkiem vien būs grūti pārvarēt. Liela nozīme būs sarunām, domu apmaiņai, diskusijām. Pat tad, ja brīžiem ieslīgsiet dziļā neapmierinātībā ar sevi un dzīvi kopumā, nezaudējiet cerību. Atcerieties, ka pārmaiņas gaida visi, tikai retais tās aizsāk, jo to procesā kādu laiku būs jāpiecieš neērtības. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM