Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 5 - 12 maijs



AUNS Ja jūsu rīcībā nonāk papildu finanšu līdzekļi, nesteidzieties tos tūdaļ tērēt, iegādājoties sen kārotas lietas. Pieklusiniet iegribas, neļaujiet tieksmei tērēties gūt virsroku pār taupību un apdomību. Plānojot pirkumus un maksājumus, lieciet lietā piesardzību un zināšanas -- labāk septiņreiz nomēriet un tikai tad grieziet! Esiet uzmanīgi saskarsmē ar tuviniekiem -- viena neuzmanīgi pasprukusi frāze -- un sarežģījumi garantēti.

VĒRSIS
 
Nepieļaujiet, ka ierobežoti materiālie apstākļi ietekmē jūsu noskaņojumu. Plānojot izdevumus un ienākumus, saglabājiet vēsu prātu, balstieties uz stingriem aprēķiniem un loģiskiem apsvērumiem. Uzticieties sev, saviem spēkiem un izpratnei par situāciju, tas palīdzēs tikt cauri darbu un pienākumu labirintam labāk nekā ieteikumi un padomi no malas.
DVĪŅI Par saviem plāniem neko daudz nestāstiet -- jo mazāk cilvēku par tiem zinās, jo lielākas būs iespējas izvairīties no baumām un intrigām. Labi darbosies gan prāts, gan intuīcija. Ja strīdīgā situācijā gribat pārvilkt segu savā pusē, dariet to lēnām un uzmanīgi -- kategoriski izteiktas prasības paliks nesadzirdētas. Atbrīvojieties no kategoriska toņa, jo apkārtējie jūs atbalstīs, ja vien jums pietiks pacietības izrunāties. 
VĒZIS Darbā rezultāts būs labāks, ja visu kontrolēsiet un sekosiet līdzi uzdevumu izpildei, tāpēc nestāviet malā, iesaistieties diskusijās, piedalieties aktuālu jautājumu risināšanā un lēmumu pieņemšanā. Runājot par neērtām tēmām, neizplūstiet niansēs, saglabājiet mieru un savaldību. Nemētājieties ar solījumiem! Ar savu rīcību, pašiem negribot, varat ietekmēt kāda cilvēka likteni.
LAUVA Strīdi liks saprast, ka arī jūs varat kļūdīties gan savā rīcībā, gan vērtējot apkārtējos cilvēkus. Saspringtās situācijās noderēs gan nomierinoši vārdi sevis attaisnošanai, gan kompromisi līdzsvara un draudzības saglabāšanai. Pacietīgi skaidrojiet savu rīcību un viedokli, bet sevi ar citiem nesalīdziniet, jo tas var radīt neapmierinātību vai pat skaudību. 
JAUNAVA Ieviešot pārmaiņas, neiedomājieties, ka viss notiks tieši tā, kā esat iecerējuši. Brīžiem būs krietni vien jāpadomā, kā panākt, lai vilks būtu paēdis un kaza -- dzīva. No kļūdām nebaidieties, tās palīdzēs pareizi novērtēt savas spējas, labāk ieraudzīt sava rakstura stiprās un vājās puses. Lai gan apkārt valdīs steiga un sajukums, jums izdosies būt pietiekami organizētiem. 
SVARI Esiet pacietīgi, kritiski izturieties pret daudzajām idejām, kas iešaujas prātā. Jo stingrāka būs jūsu pārliecība par savas rīcības nemaldīgumu, jo grūtāk būs jūs izsist no sliedēm. Centieties pēc iespējas mazāk kaut ko paredzēt vai prognozēt, tas pasargās no vilšanās un veltām cerībām. Kārtojot juridiskus jautājumus, lieciet lietā pedantiskumu, pievērsiet uzmanību katrai niansei.
SKORPIONS Garastāvoklis būs mainīgs, atkarīgs no sastaptajiem cilvēkiem un situācijām, kurās nokļūsiet. Runājiet un informējiet apkārtējos par sev aktuālām tēmām, tad būs lielākas iespējas satikt cilvēkus ar līdzīgiem uzskatiem un vienoties par kopīgu rīcību. No uzstājīgas, autoritatīvas rīcības gan atturieties -- tas vairos spriedzi. Pārmērības jebkurā gadījumā nebūtu vēlamas. 
STRĒLNIEKS Atgriežoties pie darba pienākumu pilnvērtīgas izpildes, pārsvarā ar uzdevumiem tiksiet galā nevainojami. Vienīgi attiecības ar tuviniekiem varētu būt labākas. Pietiks ar mazu nesaskaņu dzirksteli, lai uzvirmotu kaislības, aizvainojumi un neuzticība. Svarīgs būs katrs vārds un solījums. Lai vilšanos būtu mazāk, recepte vienkārša -- nerunājiet to, ko nezināt, nesoliet to, ko nevarat izpildīt. 
MEŽĀZIS Būs daudz tikšanos un patīkamu sastapšanos, lieliski uztversiet cilvēku domu gājienu, būsiet priecīgi, ka kādam noderējis jūsu padoms vai dzīves pieredze. Lai panāktu lielāku atbalstu, necentieties sev pievērst uzmanību ar pārgalvīgu rīcību -- darbs veiksies labāk, ja iesiet pa iemītu taciņu. Brīvajos brīžos baudiet mīļotā cilvēka sabiedrību. 
ŪDENSVĪRS Plānojot aktivitātes, pieņemot lēmumus un izdarot dažādas izvēles, balstieties uz racionāliem apsvērumiem, taču neaizmirstiet par vajadzību pēc garīga piepildījuma. Attiecībās saprotiet, ka domstarpības veidojas nevērības dēļ. Jo elastīgāka un izlēmīgāka būs jūsu rīcība, jo vieglāk būs panākt kompromisu un saskaņu. Esiet enerģiski, nesēdiet, rokas klēpī salikuši, centieties izdarīt pēc iespējas vairāk. 
ZIVIS Neizturieties pavirši pret tuvu cilvēku vēlmēm, atvēliet vairāk laika sarunām, domu apmaiņai, attīstiet iepriekš radušās idejas -- taupiet savu un līdzcilvēku laiku! Dalieties pārdomās ar tuviniekiem, palīdziet tikt galā ar sadzīviskām grūtībām. Ja esat droši par sevi, dariet, kā uzskatāt par pareizu. Sava viedokļa atklāta izklāstīšana pasargās no pārpratumiem un nepamatotām cerībām. 

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM