Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs




AUNS  Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem. 
VĒRSIS Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību. 

DVĪŅI
 
Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši vairs spēli nevadīsiet un tajā nepiedalīsieties, bet būs jābūt pret kādu vai jānostājas pretējā pusē. Noslēpumus paturiet pie sevis, jo pat vislabākajam draugam var būt savtīgi nolūki. Klausiet vecajai labajai parunai -- nebāzies visām pudelēm par korķi.
VĒZIS No citu pamācīšanas izvairieties, pat ja jūtaties pārāki, neizrādiet to. Pieredzētais labi palīdzēs ieraudzīt, kas atbilst realitātei, kas ir tikai iedomas. Nenovirzieties no mērķiem emocionālā spiediena dēļ. Izveidojiet distanci, palūkojieties uz visu no malas. Iespējams, būsiet pārsteigti, kā varējāt tik aplam uztvert notiekošo. Ne mirkli nešaubieties, ka risinājums ir, un jūs to atradīsiet.
LAUVA Vairāk paļaujieties uz sevi, nevis citu solījumiem. Pārāk liela uzticēšanās kolēģiem, partneriem var negatīvi ietekmēt jūsu nodomu veiksmīgu iznākumu. Neiedomājieties, ka citi ir tikpat ieinteresēti jūsu ideju īstenošanā kā jūs. Lielāku uzmanību pievērsiet sava budžeta sakārtošanai, tieciet skaidrībā ar ienākumiem un izdevumiem. Noderēs neliela vienatnes deva. 
JAUNAVA Nezaudējiet savaldību, ja kaut kas neizdodas kā iecerēts. Izvērtējiet savas iespējas, zināšanas un spēku. Dariet to kritiski un godprātīgi, bez atlaidēm sev. Ne vienmēr varēsiet paļauties uz to, ko zināt un protat, kaut ko vajadzēs apgūt no jauna. Esiet gatavi uzklausīt kolēģu ierosinājumus un sadarboties. Lai cik pretimnākoša būs jūsu attieksme, tomēr netrūks cilvēku, kas atradīs, ko jums pārmest.
SVARI Nebaidieties no pārmaiņām, izmantojiet katru izdevību atklāt sevī ko jaunu. Brīžos, kad aptrūkstas radošās dzirksts, iedvesmojieties no domubiedriem vai cilvēkiem, kuriem gribētu līdzināties. Veidojiet jaunas attiecības, tiecieties pēc pozitīviem iespaidiem, ļaujieties azarta vilinājumam. Esiet klāt visur, kur notiek kaut kas ievērības cienīgs. Esiet piesardzīgi, apmierinot materiālās vajadzības, centieties nepārmaksāt. 
SKORPIONS Esiet mērķtiecīgi, pacietīgi, un jūs tiksiet galā gan ar paša izvirzītajiem uzdevumiem, gan arī ar tiem, kurus jums izvirzīs citi. Ja tomēr ne viss izdosies kā iecerēts, nesūkstieties, jūs tik un tā būsiet ieguvēji, jo labāk iepazīsiet sevi un cilvēkus sev apkārt. Lielus tēriņus neplānojiet, arī cerību, ka veiksies loterijā vai azartspēlēs, nelolojiet. Brīvdienās izvēlieties izklaidi, kas palīdz baudīt dzīvi un aizmirsties. 
STRĒLNIEKS Esiet izlēmīgi, neļaujiet mirkļa emocijām sevi izsist no līdzsvara vai novērst domas no galvenā. Mēģiniet raudzīties uz dzīvi plašākā mērogā un ne mirkli nešaubieties par savu taisnību. Neiedomājieties regulēt tuvinieku dzīvi, ļaujiet viņiem rīkoties patstāvīgi. Meklējiet atbalstošu pieeju tam, ko viņi dara. Nepārdzīvojiet, ja rodas neplānoti tēriņi viņu, draugu vai citu tuvu cilvēku dēļ. 
MEŽĀZIS Lai arī materiālā situācija stabilizēsies, paradums taupīt jūs tik drīz nepametīs. Jaunas rūpes un pienākumi palīdzēs aizmirst iepriekšējās nebūšanas. Turpmāk var pārņemt apcerīgāks noskaņojums. Atrodiet nodarbi, kas palīdz sakārtot domas un iegūt dvēseles mieru. Novēršot iekšējās pretrunas, būs vieglāk ar optimismu raudzīties nākotnē. Vairāk laika atliks atpūtai un izklaidēm kopā ar ģimeni. 
ŪDENSVĪRS Sasparojieties nopietnai sarunai ar tuviniekiem. Nav vērts neko slēpt no cilvēkiem, kas jūs pazīst jau gadiem ilgi, neaizbildinieties ar aizņemtību, pārkāpiet sev pāri un izdariet to, ko jums lūdz. Spēja rast kompromisu būs nozīmīgs stūrakmens saskarsmē ar viņiem. Savaldība palīdzēs izkļūt no kļūmīgām situācijām. Vēlāk kāda tikšanās un saruna var likt aizdomāties par to, kas pašiem nebija ienācis prātā. 
ZIVIS Daudz neprātojiet par to, kā būtu, ja būtu, rīkojieties -- nesteidzīgi un pārliecinoši! Ja tomēr tas, par ko jutāties simtprocentīgi pārliecināti, neizdodas tik labi kā iecerēts, nepārmetiet sev, -- neviens nav pasargāts no kļūdainiem pieņēmumiem. Emocijas neizrādiet, saglabājiet mieru arī tad, ja jūs pārtrauc pusvārdā. Turiet roku uz pulsa un veiciet nepieciešamās korekcijas.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM