Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 9. – 15. janvāris

 




AUNS Būs daudz darāmā, tikšanās, kontakti. Ir iespēja mainīt to, kas jūs neapmierina, taču ceļš uz mērķi nebūs viegls. Labāk rīkoties pēc savas iniciatīvas, nevis gaidīt. Īpaši svarīgi ir ātri izlabot pagājušajā nedēļā pieļautās kļūdas – atjaunot attiecības, panākt skaidrību līgumsaistībās. Ļoti iespējams, ka jūsu palīdzība būs nepieciešama tuviniekiem, un būs labāk, ja paši to piedāvāsiet. Varat droši palielināt slodzi sporta nodarbībās.

VĒRSIS Perspektīvas tagad ir skaidras. Jūs varat plānot savu darbu, īstenot idejas un plānus. Labvēlīgs laiks visam, kurā ir kāds novitātes un pārsteiguma elements. Lieciet lietā savus radošos resursus, mainiet darba veidu. Trešdienai un ceturtdienai plānojiet svarīgākos notikumus. Šajās dienās varat iepirkties un paeksperimentēt ar savu imidžu. Nedēļas nogalē pievērsieties savam hobijam. 

DVĪŅI Jūs gaida veiksme biznesā, jaunas iespējas, taču šī nedēļa ir arī sagatavošanās posms. Pagaidām neko nesoliet ne sev, ne citiem. Tieciet galā ar pašreizējo slodzi, meklējiet noderīgu informāciju. Ceturtdien un piektdien var notikt sarunas, pēc kurām nolemsiet kaut ko būtiski mainīt attiecībās ar nozīmīgiem cilvēkiem. Nedēļas nogalē varat ļauties radošām nodarbēm. 
VĒZIS Nedēļas nogalē jums būs iespēja sākt jaunu dzīvi. Taču nedēļas laikā jāpabeidz kaut kas tāds, kas ienesīs jūsu pasaulē kārtību un harmoniju. Trešdien un ceturtdien varat sakārtot māju, veikt nepieciešamos pirkumus. Parūpējies par savu izskatu. Tagad jums tam vēl ir laiks, bet drīzumā būs daudz jaunu darbu un kontaktu. Nedēļas nogali veltiet mīļotajam cilvēkam, izrādiet savas jūtas un emocijas.
LAUVA Nedēļa būs saspringta. Tagad izveidojusies situācija, kad pat problēmas un grūtības palīdzēs gūt uzvaras un panākumus. Galvenais ir atmest šaubas. Taču nesarežģījiet savu dzīvi tajā jomā, kurā neesat gatavi pārmaiņām. Neprovocējiet partnerus pārskatīt attiecības un savstarpējās saistības. Šonedēļ nav vēlami jebkādi finanšu darījumi. Labas ziņas vai piedāvājumi var pienākt no tālienes. 

JAUNAVA Rīkojieties apdomīgi, īpaši pirmajās divās nedēļas dienās. Tuvākās nākotnes perspektīvas veidojas, taču nevērīgi izteikumi vai citu rīcības vērtējumi var izraisīt konfliktu. Ja šonedēļ nekas būtisks nenotiks, tad turpmāk jums jau izdosies kontrolēt notiekošo. Bet, ja ir pienācis laiks no kaut kā šķirties, nekavējiet to. Šis ir labs periods organisma attīrīšanas procedūrām, diētām un vingrojumu kompleksa apguvei.

SVARI Pirmdien un otrdien partneru un kolēģu uzvedības motīvi kļūs saprotamāki. Piekāpieties, ja jūtat, ka pieaug spriedze. Trešdien un ceturtdien kārtojiet personīgās lietas, iepērcieties vai papļāpājiet ar draugiem un tuviniekiem. Var uzsākt jaunu biznesu, slēgt darījumus. Sarežģījumi iespējami no piektdienas līdz nedēļas beigām. Galvenais uzdevums būs saglabāt stabilitāti biznesā. Izvairieties no strīdiem. 

SKORPIONS Problēmas, kuras esat ilgstoši ignorējuši, tomēr nāksies risināt. Neizbēgami nāksies no kaut kā šķirties vai pieņemt jaunus spēles noteikumus. Galvenais ir nesaasināt situāciju, pēc iespējas saglabāt neitralitāti. Ceturtdien to izdarīt būs grūti, toties personiskajās attiecībās sagādās prieku atklāta saruna. Līdz nedēļas beigām notikumi attīstīsies strauji. Atrodiet iespēju reizēm pabūt vienatnē, sakopot domas un spēkus. 

STRĒLNIEKS Attiecības darbā un mājās balstīsies uz sakāpinātām emocijām. Līdz ceturtdienai var izdoties gūt skaidrību, kur ir jāveic korekcijas. Taču pastāv nopietnu konfliktu draudi, turklāt pārmērīgu atklātību vēlāk var nākties nožēlot. Trešdien un ceturtdien atrodiet laiku patīkamiem pasākumiem un izklaidēm. Dariet visu ar prieku, radoši. Tad arī atlikušajās nedēļas dienās tiksiet galā ar visām grūtībām, un dažas situācijas varēsiet pavērst sev par labu. 
MEŽĀZIS Jums vajadzētu pievērst uzmanību pārmaiņu priekšnojautai. Iespējams, izmaiņas skars nevis jūs personīgi, bet kādu jums tuvu cilvēku. Uzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, lai mainītu situāciju. Bet, ja palīdzība būs nepieciešama jums, noderēs ģimenes saites. Piektdien nav vēlams doties braucienā. Iespējamas kļūmes sakaru sistēmā, sadzīves un datortehnikas bojājumi. Nedēļas nogalē vairāk laika veltīsiet mājsaimniecības darbiem. 
ŪDENSVĪRS Mēģiniet darba slodzi kompensēt ar saskarsmes prieku. Atrodiet laiku tam, lai iegādātos kāroto pirkumu. Nedēļas pirmā puse ir labvēlīga sarunām par nākotnes perspektīvām, taču pagaidām nesniedziet galīgo atbildi. Ceturtdien attiecības ar kolēģiem var saasināties, nāksies sēsties pie sarunu galda. Sarežģījumi palīdzēs jums saskatīt savus trūkumus. Ja citādi nav iespējams, ļaujiet apkārtējiem jums palīdzēt. 
ZIVIS Daži notikumi šonedēļ var sasniegt savu kulmināciju. Veltiet laiku atbildīgu lēmumu pieņemšanai un mēģiniet paredzēt iespējamos sarežģījumus. Līdz ceturtdienai sadaliet darbus atbilstoši svarīguma pakāpei un centieties katru no tiem pabeigt. Iekšējā harmonija palīdzēs tikt galā ar problēmām, kas, visticamāk, radīsies nedēļas otrajā pusē. Diemžēl tagad ne visu var kontrolēt, taču tās ir pārejošas grūtības. Uzticieties savai intuīcijai – un īstajā laikā jūs visu izdarīsiet pareizi.



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM