Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 15. – 21. augusts

 






AUNS Šī nedēļa ir labvēlīga darba meklēšanai. Attiecības kolektīvā būs visai saspringtas, taču, ja nošķirsiet emocijas no patiesi svarīgā, tad jūsu dzīvē kaut kas var būtiski mainīties uz labo pusi. Samaziniet stresu, palielinot fizisko aktivitāti; īpaši nedēļas pirmajā pusē. Noderēs profilaktiski pasākumi, diētas. Brīvdienās neradiet iemeslus greizsirdībai personīgās attiecībās. 
VĒRSIS  Ir pienācis laiks savus plānus pārvērst realitātē. Peļņa palielināsies, un jūs varēsiet veikt ieguldījumus un pirkumus. Labākās dienas tam ir ceturtdiena un piektdiena. No trešdienas līdz piektdienai atrodiet laiku skaistumkopšanas procedūrām, aizejiet pie friziera. Brīvdienās jūsu reakcija uz tuvinieku rīcību var būt negaidīta. Tāpēc viegli uztveriet notiekošo, mēģiniet uzreiz izlīgt.

DVĪŅI Esiet piesardzīgi pirmdien un otrdien, īpaši ceļojot. Svarīgas lietas, remontdarbus šajās dienās labāk neplānot, rūpējieties par mājas un darba datoriem. Trešdien un ceturtdien varat ieplānot personiskas un lietišķas tikšanās, veikt aktīvu saraksti. Piektdien un sestdien situācija var kļūt nekontrolējama. Lai nepieļautu kļūdas, veiciet tikai neatliekamus darbus.
VĒZIS  Šobrīd daudz kas nāk atklātībā. Situācija veicina aktīvu savas pozīcijas izpausmi, taču to var pavadīt stress un paaugstināta nogurdināmība. Organismā visneaizsargātākās ir aknas, tāpēc labāk ir ierobežot tauku un ogļhidrātu uzņemšanu. Nedēļas otrajai pusei plānojiet svarīgākos darbus. Svētdien īpaši veiksmīga būs ceļošana, izklaide. Biznesa plānus var apvienot ar personīgajiem. 
LAUVA Pirmdien un otrdien samaziniet izdevumus līdz minimumam un nesteidzieties piekrist piedāvājumiem, kur pastāv materiālu zaudējumu risks. Sākot ar trešdienu, aktīvi komunicējiet ar tiem, kas var palīdzēt profesionālos jautājumos. Jaunas iepazīšanās būs patīkamas un noderīgas. Romantiskas noskaņas pārņems visus Lauvas neatkarīgi no ģimenes stāvokļa. 

JAUNAVA Pirmdienas un otrdienas notikumi noteiks ritmu un saturu visam, kas notiks turpmākajās nedēļās. Neizrādiet pārlieku aktivitāti, taču neatsakieties no piedāvājumiem. Atstājiet iespēju dažas dienas padomāt, vai pietiek spēka un vēlmes uzņemties papildu slodzi. Visticamāk, ka vēlēsieties mainīt mājokli. Labākās dienas aktivitātēm ir ceturtdiena un svētdiena.

SVARI Nedēļa labvēlīga aktīvai komunikācijai, ceļošanai, dažādu problēmu risināšanai instancēs. Priekšplānā var izvirzīties arī attiecības ar brāļiem un māsām un citiem radiniekiem. Mēģiniet rast kompromisu, ja jūtat, ka kaislības uzkarst. Nesteidzies neko mainīt nedēļas pirmajā pusē. Risinājumi tiks atrasti tuvāk nedēļas nogalei. Šajā laikā jāplāno svarīgākie darbi un kultūras pasākumi.
SKORPIONS Pirmdien vai otrdien var nākties pieņemt svarīgu lēmumu strauji mainīgo apstākļu dēļ. Šajās dienās neplānojiet daudz un dažādas lietas, labāk koncentrējieties uz svarīgāko. Tikšanās, saruna, saņemta vēstule var kaut ko būtiski mainīt personiskajās attiecībās. Situācija būs saspringta, tāpēc vēlams palielināt fizisko aktivitāti.

STRĒLNIEKS Ja pārmaiņas ir pienākušas, nekavējiet notikumu gaitu, pat ja tas prasa daudz enerģijas un emociju. Tagad viss notiek ātri, taču ir viegli palaist garām iespēju sasniegt nākamo līmeni, iegūt labāku darbu vai uzsākt ienesīgu biznesu. Visās sarunās centieties sadzirdēt savu partneri, neizsakiet kategoriskus viedokļus. Nedēļas beigās varat noformēt dokumentus, veikt pirkumus.
MEŽĀZIS  Jūsu situācija pamazām uzlabojas, un jūs varat samazināt slodzi, veltīt vairāk laika personīgām lietām. Atliciniet vismaz vienu dienu izbraucienam dabā, lai atbrīvotos no rūpju nastas un pārvērtētu savus pienākumus un darbu sarakstu. Piektdien saņemtā informācija var atgriezt pie vecajiem plāniem, bet galīgo lēmumu nepieņemiet līdz svētdienai. Izbaudiet nedēļas nogali kopā ar draugiem. 
ŪDENSVĪRS Var rasties problēmas, kas saistītas ar elektroniku vai citiem saziņas līdzekļiem. Komunikācija var radīt arī stresu. Nedēļas pirmajā pusē labāk pievērsties intelektuālajai darbībai un mazāk sazināties un diskutēt. Ceturtdien un piektdien varat iepirkties -- sev un savai ģimenei. Šis ir labvēlīgs laiks ceļošanai un personīgām lietām.

ZIVIS Jums gandrīz nav laika personīgajai dzīvei. Taču darbā ir daudz izmaiņu, un nevajadzētu atteikties no papildu slodzes, ja tā tiks labi apmaksāta vai arī tiks solīts paaugstinājums. Esiet piesardzīgi pirmdien un otrdien, ja plānojat svarīgas tikšanās vai ceļojumus. Ceturtdien un piektdien varat izvēlēties laiku vizītei pie acu ārsta. Kompreses, vingrošana acīm palīdzēs mazināt vispārējo spriedzi.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM