Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 18. – 24. jūlijs

 






AUNS Zvaigznes brīdina par iespējamiem sarežģījumiem attiecībās ar draugiem vai radiem. Auni var tikt iesaistīti apšaubāmos pasākumos, kas robežojas ar noziedzību. Planētu ietekme ir novājināta. Smaga un bīstama nedēļa. Palielinās kļūdu iespējamība darbā, Auni var nekorekti uzvesties saskarsmē ar apkārtējiem. Jaunas idejas un plāni ir lemti neveiksmei.

VĒRSIS Labvēlīga nedēļa. Tas solās būt piepildīta ar interesantiem notikumiem personīgajā un sociālajā dzīvē. Vēršu enerģētiskais potenciāls var būt visaugstākajā līmenī. Nedēļa piemērota pirkumiem. Lielākā daļa gan personīgo, gan sabiedrisko aktivitāšu var būt saistītas ar finansēm. Izdevīgs laiks kustamā un nekustamā īpašuma pirkšanai un pārdošanai.


DVĪŅI Nedēļa ir saistīta ar kosmiskās enerģijas uzņemšanu. Pastiprinās aura, enerģētiskais potenciāls, šarms. Šonedēļ Dvīņi var justies tā, ka ir spējīgi gāzt kalnus. Iekšējās brīvības, dvēseles miera iegūšanas laiks. Kūsājošā enerģija ļaus daudziem Dvīņiem bez piepūles tikt galā ar jebkuru darbu un uzdevumu. Labs laiks laulības noslēgšanai. 
VĒZIS Enerģētiski jaudīga nedēļa, labvēlīga kontaktiem, līgumiem, laulībām. Šajā periodā var veidoties lieliska savstarpēja sapratne ar citiem, iespējams paaugstināts jūtīgums, domu svaigums. Mierīgs, skaidrs periods, labvēlīgs atpūtai, omulīgām ģimenes brīvdienām. Vēžu optimisms un iejūtīgums nemitīgi pārsteigs tuviniekus.

LAUVA Nedēļa paies kosmiskās enerģijas transformācijas, sevis izzināšanas, mūžīgo patiesību zīmē. Daudzi Lauvas jutīsies lieliski. Iespējami dažādi piedzīvojumi, negaidīti likteņa pavērsieni, interesantas tikšanās. Nedēļa labvēlīga mīlestībai, ģimenes attiecībām. Veiksmīgs periods komercdarījumiem, pirkumiem, tirdzniecības darījumiem. Var izdoties sasniegt rezultātus, par kuriem iepriekš tikai sapņojāt. 

JAUNAVA Daudzu Jaunavu veselība un darba spējas būs visaugstākajā līmenī, neskatoties uz to, ka nervu slodze ievērojami palielināsies. Laba nedēļa karjerai, lietišķu attiecību veidošanai ar ietekmīgiem cilvēkiem, kontaktiem ar priekšniecību. Jaunavu aktivitāte darbā noteikti nesīs ievērojamus rezultātus. Jūs esat spējīgi iekarot visaugstākās virsotnes.

SVARI Labvēlīga nedēļa komunikācijai, jaunu pazīšanos dibināšanai, veco sakaru atjaunošanai. Jūsu personīgais šarms, prasme uzklausīt un spriedumu oriģinalitāte var likt pamatu nākotnes panākumiem. Nedēļa saistīta ar ģimenes saišu atjaunošanu. Iespējams, saņemsiet satraucošu informāciju. Jūsu tuvinieku un draugu veselība var pasliktināties. 

SKORPIONS Šis periods var sniegt Skorpioniem dažas svarīgas dzīves mācības. Daudzus šīs zīmes pārstāvjus varēs sastapt ļoti raibā kompānijā. Savukārt viņu labajai attieksmei pret draugiem un partneriem būs "īpašniecisks" raksturs, proti, tā būs atkarīga no tā, cik lielā mērā cilvēki pieņems Skorpionu vērtību sistēmu. Visticamāk, daudzi Skorpioni var nonākt smagas izvēles priekšā. Ciešanas ir iespējamas citu cilvēku morālo uzskatu dēļ.
STRĒLNIEKS Iespējami hronisku slimību saasinājumi. Bīstama pārslodze, nepamatots risks. Dažu Strēlnieku negatīvā dzīves pieredze neļaus viņiem sākt dzīvi jaunā kvalitātē, satuvināties ar augstas morāles cilvēkiem. Nedēļa ir saistīta ar būšanu vienatnē, arī vientulību un koncentrēšanos uz garīgiem jautājumiem. Sirdsmieru var izjaukt kļūdas un aprēķini profesionālās darbības jomā. Situāciju sarežģīs nelabvēļu mahinācijas vai nepareiza informācijas interpretācija.
MEŽĀZIS Nedēļa saistīta ar vīrišķās enerģijas transformāciju. Lielākā daļa Mežāžu vēlēsies veikt tikai ikdienas darbus. Labvēlīga nedēļa garīgai izaugsmei, šaubu pārvarēšanai. Vēsums un atturīgums jūtu izpausmēs radīs atsvešinātību Mežāža vīriešu attiecībās ar pretējo dzimumu. 


ŪDENSVĪRS Pretrunīga, duāla nedēļa. Tās sākums var iezīmēties ar krasām pārmaiņām. Iemesls tam var būt sliktas ziņas, maldināšana vai nodevība. Nedēļas otrajā pusē pavērsies jaunas iespējas, tā un dos impulsu tālākām aktivitātēm. Ūdensvīru panākumi būs atkarīgi no viņu spējas pielāgoties jauniem apstākļiem. Šīs zīmes pārstāvji var saņemt ienesīgu pasūtījumu vai vilinošu piedāvājumu piedalīties izdevīgā projektā.
ZIVIS Zivis riskē palaist garām kaut ko svarīgu savā dzīvē. Iespējami zaudējumi, šķiršanās, nesaskaņas ar mīļajiem. Nedēļa labvēlīga cilvēku saliedēšanai, konkursiem un sacensībām. Labestības un taisnīguma idejas vadītas, Zivis var apvienot līdzīgi domājošus cilvēkus. Tomēr pastāv risks, ka Zivis kļūdās. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM