Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 4. – 10. aprīlis

 






AUNS Daži no jūsu sapņiem var piepildīties. Bet viss notiks nedaudz citādāk (vai nenotiks vispār), nekā jūs gaidījāt. Nedēļas pirmajā pusē piespiedu atkāpšanās no plāniem vai kādas citas svarīgas tēmas attīstība būs laba iespēja tikt skaidrībā ar detaļām un gūt skaidru priekšstatu, kam pievērsties tuvākajā laikā. No ceturtdienas jūsu plāni tiks koriģēti, īpaši saistībā ar romantiskām attiecībām.
VĒRSIS Šī nedēļa būs visdažādākajiem pārsteigumiem bagāta. No otrdienas var šķist, ka ārēji apstākļi traucē jūsu darbībai. Dažos gadījumos būs kavēšanās un šķēršļi, taču negaidīti var nākties atgriezties pie agrākajām tēmām vai priekšlikumiem. Pašreizējā planētu stāvokļa īpatnības ieteicams izmantot savā labā un atjaunot kārtību tajās dzīves jomās, kurām nepieciešama jūsu pastiprināta uzmanība. No ceturtdienas var plānot ceļojumus.
DVĪŅI Uzņēmējdarbībā būs pārmaiņas, un jums nāksies pārorientēties uz jauniem uzdevumiem vai atgriezties pie vecajām idejām. Varbūt tagad apstākļi kļūs piemērotāki to īstenošanai. Gaisotne darbā kļūs mierīgāka un komfortablāka. Vairāk laika varat veltīt savām personīgajām lietām un izklaidēm. Nedēļas otrajā pusē iespējami negaidīti notikumi, kas jūsu dzīvē ienesīs novitātes sajūtu. 
VĒZIS Jūs varat apjukt iespēju pārpilnībā un pretrunīgajās vēlmēs. Nedēļa garantē iespaidu kaleidoskopu, un spēcīgākie no tiem nāks pēc pārmaiņām personīgajā dzīvē. Šis ir aizraujošas flirta laiks, spēle, kas sola negaidītus pavērsienus. Taču nesteidzies izdarīt secinājumus par jaunu attiecību izredzēm un vēl jo vairāk – kaut ko solīt. Nedēļas nogale ir labākais laiks, lai sāktu ceļot.
LAUVA Šonedēļ var būt unikāla iespēja nodemonstrēt savas radošās spējas. Jaunas vēsmas gaidāmas arī romantiskajās attiecībās. Pirmās trīs nedēļas dienas vērojiet notiekošo un izdariet secinājumus. Pievērsiet uzmanību notikumu ritējumam, uzklausiet padomus. Nedēļas otrā puse būs aktīvāka. Nav nepieciešams uzņemties iniciatīvu – labāk ļaut notikumiem ritēt savu gaitu. 

JAUNAVA Sākas pārmaiņu periods. Un jebkuras izmaiņas, pat uz labo pusi, izraisa stresu. Nedēļas pirmajā pusē nesteidzieties sniegt atbildes un dot solījumus. Ļaujiet apstākļiem atklāties pilnībā. Pievērsiet lielāku uzmanību savai veselībai. Pirmdiena un otrdiena ir labvēlīgas dienas skaistumkopšanas procedūrām un citām aktivitātēm. Ceturtdien var būt vēlēšanās steidzami mainīt komunikācijas vidi. Laba ideja būs doties atvaļinājumā.

SVARI Jums nāksies rūpīgi saplānot savu laiku un, iespējams, pievērsties kaut kam jaunam. Taču var atgriezties vecās neatrisinātās problēmas, tāpēc šoreiz neatlieciet to risināšanu uz vēlāku laiku. Nedēļas pirmajā pusē pievērsiet uzmanību izmaiņām savā tuvumā, jums var uzrasties palīgi un domubiedri. Bet, visticamāk, jūsu palīdzība tagad ir nepieciešama kolēģiem un radiniekiem.
SKORPIONS Pēc iepriekšējā mēneša pārslodzes pienācis laiks pozitīvām pārmaiņām. Taču jums joprojām var šķist, ka nespējat kontrolēt kādu svarīgu situāciju un apstākļi veidojas neparedzami. Eksperimenti personīgajās attiecībās var radīt nopietnas problēmas. Mēģiniet atpūsties un nogaidiet dažas dienas. Neuztraucieties un nenervozējiet. 

STRĒLNIEKS Šonedēļ šķēršļi un ierobežojumi jūsu ceļā pretī panākumiem pamazām sāks izzust. Negaidīti var atrisināties daži svarīgi jautājumi. Drīz jūs jutīsiet, ka veiksme atgriežas pie jums, un biznesā tiek panākts progress. Taču šī nedēļa ir pārejas periods, kad nevajadzētu steigties ar darbiem. Svarīgāk ir sekot līdzi pārmaiņām un perspektīvu iespējām.

MEŽĀZIS Jūs var piemeklēt spēku izsīkums. Vairāk uzmanības jāvelta veselībai, labi jāizguļas, jālieto veselīgs uzturs. Šādā laikā ir optimāli paņemt atvaļinājumu un atpūsties no biznesa un rūpēm. Turklāt tagad jūs varat droši uzticēt savus pienākumus kolēģiem vai partneriem. Īpašas izmaiņas darbā pagaidām nav paredzētas, un braucienos būs daudz patīkamu un neparastu iespaidu. Iespējamas arī romantiskas iepazīšanās.
ŪDENSVĪRS Šī nedēļa nesīs vairāk vai mazāk globāla rakstura satricinājumus. Vērīgi sekojiet notikumiem nedēļas pirmajā pusē – iespējams, atklāsies detaļas, kas liks mazliet aizdomāties. Neriskējiet tur, kur neesat simtprocentīgi pārliecināts par panākumiem. Taču kopā ar labu komandu, kuru vieno kopīgi mērķi un uzdevumi, panākumi jums ir garantēti. Rīkojies gudri. 
ZIVIS Paplašiniet savu sociālo loku un pavadiet vairāk laika ārpus mājām vai darba vietas. Pārmaiņu vējš var aicināt jūs uz tālām zemēm. Šis ir piemērots laiks atvaļinājumam, ja esat noskaņojušies ļauties piedzīvojumiem. Taču arī paliekot darbā, jums nebūs garlaicīgi, jo var rasties unikāla iespēja īstenot savus senos sapņus. Esiet atvērti eksperimentiem, bet nesteidzieties ieguldīt lielas investīcijas.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM