Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 7. – 13. marts

 






AUNS Jūsu uzmanības centrā būs iespējas veidot attiecības ar partneriem. Neplānojiet svarīgas biznesa un personiskas tikšanās nedēļas pirmajā pusē. Taču negaidīti varat saņemt interesantu informāciju vai piedāvājumu. Otrdien problēmas var rasties ceļojumos; pārbaudiet sava auto un neuzticieties nejauši satiktiem cilvēkiem. Ceturtdiena ir labvēlīgs laiks zobārsta apmeklējumam vai nelielām kosmētiskām operācijām. 
VĒRSIS Pirmdien pasteidzieties atrisināt materiālos jautājumus, taču lielākos pirkumus labāk atlikt uz nākamo nedēļu. Pievērsiet maksimālu uzmanību veselībai -- pastāv infekcijas un saaukstēšanās risks. No ceturtdienas vairāk uzmanības veltiet mājsaimniecības darbiem. Sekojiet tam, lai ūdensapgādes sistēma būtu kārtībā. Nedēļas otrajā pusē iespējama arī naudas "noplūde". Tāpēc rūpīgi apsveriet jebkādus tēriņus. 

DVĪŅI  Nedēļa ir labvēlīga fiziskām aktivitātēm, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Saziņa ar draugiem, intelektuālas sarunas, mūzikas šedevru klausīšanās ļaus Dvīņiem apmierināt estētiskās vajadzības. Taču šajā periodā var rasties kāre pēc baudām un izpriecām. Dvīņiem var pavērties daudzi dzīves ceļi, tāpēc būs grūti izdarīt pareizo izvēli. Pamudinājumi un padomi, kurus viņiem sniegs mīļi cilvēki, var palikt nesadzirdēti.
VĒZIS  Jums šī nedēļa var būt veiksmīga, neskatoties uz darba slodzi un nelieliem sarežģījumiem attiecībās ar apkārtējiem. Trešdien negaidīta informācija kalpos par stimulu aktīvākai līdzdalībai darbā, kurā atklāsiet savas radošās spējas. Tā var būt nepieciešamība pārveidot savu mājokli vai apmierināt jūsu bērnu intereses. Ceturtdien un piektdien iegādājieties pārtikas preces. 
LAUVA Mēģiniet izvairīties no ierastajām shēmām attiecībās, nosakiet prioritātes citādā veidā. Tas palīdzēs atrisināt radušās problēmas, tikai neizraisiet konfliktus. Atrodiet nodarbi, kas patiks visai ģimenei. Ceturtdien un piektdien kādam no jūsu radiniekiem var būt nepieciešama jūsu palīdzība. Labvēlīgs laiks remontdarbiem, ģenerāltīrīšanai, krāsošanai.

JAUNAVA Drīzumā būs jāiedziļinās jaunā tēmā, kā arī jāierobežo aktīva komunikācija un ceļošana. Izmantojiet iespēju iegūt šāda veida pieredzi tagad. Apmeklējot dažādas iestādes, šonedēļ vēlams nokārtot arī dokumentus. Savukārt trešdien izvairieties pieņemt svarīgus lēmumus, nav vēlams iepirkties. Ceturtdien un piektdien var plānot braucienus, ģimenes pasākumus.

SVARI Trešdien vai ceturtdien atnāks negaidītas ziņas no tālienes. Jūs varat doties komandējumā vai ceļojumā. Taču nesteidzieties tērēties, lai arī cik vilinoši piedāvājumi tiktu saņemti. Un tikai piektdien varat iepirkties un, ja ir vēlēšanās, pārkārtot mājokli. Tie, kam ir liekais svars, var apmeklēt masāžas seansu nedēļas nogalē. Efektīva būs arī zāļu lietošana svara zaudēšanai. 
SKORPIONS Planētu novietojums paver jums daudz iespēju dažādās jomās, bet tas var atņemt visus spēkus un negatīvi ietekmēt veselības stāvokli. Nedēļas pirmajā pusē aktīvi reklamējiet savus plānus, bet otro pusi veltiet personīgu jautājumu risināšanai. Egoisms un savu pozīciju sargāšana tagad attaisnosies. Ceturtdien vai piektdien sagādājiet mīļotajam cilvēkam jauku pārsteigumu.
STRĒLNIEKS Nedēļas pirmajā pusē risiniet tikai svarīgākos jautājumus. Šajā laikā saņemtie piedāvājumi vai solījumi var izrādīties tukši, un arī personiskās attiecības būs pilnas neskaidrību. No ceturtdienas problēmu risināšanai varat izmantot ģimenes saites. Piektdien tuvinieku palīdzība var būt īpaši jūtama. Varat plānot ceļojumus nedēļas nogalē. 

MEŽĀZIS Pirmdien var būt neplānoti darbi, tāpēc līdz ceturtdienai būs jāuzņemas papildu slodze. Nedēļas otrajā pusē situācija normalizēsies. Personiskās attiecības ir pirmajā vietā. Ceturtdien un piektdien varat veikt remontdarbus vannas istabā vai virtuvē, veikt mitro uzkopšanu un iegādāties pārtikas preces. Sestdiena ir piemērota izbraukumiem, varat doties ciemos vai uzņemt viesus, savukārt svētdien labāk izvairīties no tēriņiem un liekas komunikācijas. 
ŪDENSVĪRS Visas jūsu intereses būs saistītas ar darbu. Šeit iespējami gan panākumi, gan arī vilšanās dažos sadarbības partneros, ar kuriem jūs rēķinājāties. Tā būs laba iespēja izprast partnerattiecības un saprast, kur ir jāpaļaujas tikai uz sevi. Jauna informācija ienāks otrdien. Šajā dienā esiet uzmanīgi, lietojot datoru un sadzīves tehniku. Svarīgākos darbus vēlams pabeigt līdz sestdienai. Svētdien atpūtieties. 
ZIVIS Šobrīd radošais pacēlums mudina jūs rīkoties, neskatoties uz ierobežojumiem, ar kuriem saskaraties. Esiet piesardzīgi otrdien un trešdien, ja plānojat mājas remontu, īpaši strādājot ar elektroinstalāciju. Ceturtdien un piektdien vairāk uzmanības veltiet bērniem un saviem vaļaspriekiem. Ja šonedēļ ir ieplānoti ģimenes pasākumi vai izbraucieni, pasteidzieties visus darbus paveikt līdz nedēļas nogalei.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM