Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 3. – 9. janvāris

 






AUNS Tas, uz ko jūs tiecaties, var būt pretējs tam, ko vēlaties saņemt realitātē. Bailes par savu nākotni, iespējams, liks jums plānot viltīgas ieceres. Nav vērts padoties šai postošajai iekārei – šādas darbības nav labas pašsajūtai. Ticiet, ir daudz racionālāki un godīgāki veidi, kā risināt problēmas. Piektdien jums droši vien būs jāaprunājas ar tāliem radiniekiem vai senām paziņām. Sestdien vajadzētu sekot savai apziņai un atpūsties.
VĒRSIS Sāciet aktīvi mainīties un meklējiet jaunus, negaidītus ceļus personiskajā dzīvē. Sniedzot pakalpojumu priekšniekam pirmdien, jūs palīdzēsiet viņam atrisināt sarežģītu situāciju – un jums noteikti pateiks paldies. Piektdiena ir diena lai tiktos, neaizmirstiet piezvanīt draugiem, tuvajiem un pazīstamajiem – visiem, kurus vēlētos redzēt. Nedēļas nogalē jūs var pieteikt tikšanos ar biznesa partneri. Ceturtdien iespējama konflikta situācija ar bērniem. 
DVĪŅI Notikumi risinās tā, lai jūs spētu īstenot savu talantu. Jūs šonedēļ būsiet ārkārtīgi veiksmīgs sarunu biedrs. Jaunas patīkamas iepazīšanās atklās perspektīvas, par kurām jūs pat nesapņojat. Jums gaidāmi panākumi izglītības lietās. Ja nepieciešama jauna informācija, kas ļaus paaugstināt profesionālisma līmeni, – neslinkojiet un iegūstiet to. Esiet pacietīgs pret apkārtējiem, piedodiet viņiem. Centieties neuzticēties nejaušam paziņam. Sekojiet ko sakāt. 
VĒZIS Jūsu sociālais statuss ir pietiekami stabils, bet nedēļas vidū būs nepieciešams atbalsts. Uzrunājot un lūdzot, esiet iecietīgs un nesteidzieties. Otrdien vai trešdien centieties būt piekāpīgs, apspriežot uzņēmējdarbības jautājumus ar priekšniecību. Neuzspiediet savu viedokli, jo tas parādīs jūsu pozīcijas ievainojamību. Piektdien uzmanīgi vērojiet, kas notiek ap jums. Neatsakieties no jaunām idejām.
LAUVA Pirmdiena būs veiksmīga braucieniem un komandējumiem. Otrdien nav ieteicams strīdēties, jo īpaši ar priekšniecību. Nedēļa būs pilna dažādiem notikumiem. Neļaujiet emocijām ietekmēt jūsu rīcību. Uzticieties savai intuīcijai, bet nepieņemiet ātrus lēmumus. Svarīgi ir tikt galā ar biznesa partneriem: ja jūsu ceļi šķirsies, tad par to nav vērts nožēlot. Piektdien vēlams neplānot nopietnas tikšanās. Atlieciet svarīgu līgumu parakstīšanu, jo ir iespējams pārpratums vai krāpšana. Nedēļas nogale solās būt veiksmīga visās jomās. 

JAUNAVA Šonedēļ vēlams samērīgi lietot savus spēkus un nepārstrādāties darbā. Pievērsiet uzmanību savam izskatam: centieni nebūs velti, jūs noteikti pamanīs un novērtēs. Trešdien tiksieties ar vecu draugu, šo tikšanos jūs visu laiku atlikāt, beidzot tā notiks un atnesīs zināmu labumu. Piektdien, protams, objektīvas grūtības novērst nesanāks, bet jūs būsiet spējīgs risināt pašreizējos uzdevumus un dzīves problēmas. Bet šī dienā nav labvēlīga komandējumiem, sarunām.

SVARI Šonedēļ liktenis var uzdāvināt jums patīkamas pazīšanās, kuras, ja arī nespēlēs spilgtu lomu personiskajā dzīvē, tad noteikti palīdzēs ikdienas lietās. Esiet piesardzīgs, pieņemot lēmumus – pašapmāns var izspēlēt ar jums ļaunu joku. Labvēlīgs laiks attiecību uzlabošanai ar priekšniecību vai stāšanos jaunā darbā. Ceturtdiena ir laba diena publiskām sarunām. Piektdien ap jums var vārīties īstas kaisles – centieties saglabāt mieru. Svētdiena var būt pretrunīga diena. 
SKORPIONS Šonedēļ parādīsies jaunu projektu ieceres, vēlme un iespēja tos īstenot – tikai neaizmirstiet par saprātīgu piesardzību. Lai nostiprinātu budžetu un paplašinātu redzesloku, piedalieties nopietnos komerciālos projektos. Nelielas problēmas beigu beigās nāks jums par labu, ja jums sanāks virzīt notikumus pozitīvā gultnē. Otrdiena var būt labvēlīga diena, lai lūgtu pakalpojumus priekšniecībai. Ceturtdien mācieties, sarunājieties un papildiniet savus kontaktus. Svētdien centieties vienoties ar tuvākajiem. 
STRĒLNIEKS Šī nedēļa jums atnesīs iekšējās brīvības sajūtu. Aktīvi kustieties iecerētā mērķa virzienā – partneri palīdzēs un atbalstīs jūs. Ja jūs esat izlēmuši, tad šī nedēļa ir labvēlīga darba maiņai. Otrdien neuztraucieties par vairākām lietām uzreiz: šī nasta jums nav pa spēkam. Ceturtdiena, iespējams, sarūgtinās sīku nedienu dēļ biznesa jomā, taču nav vērts ļauties emocijām. Nedēļas otrajā pusē bērni vēlēsies no jums uzmanību. Brīvdienās jums var rasties izvēle, piemēram, starp peļņu un atpūtu. 
MEŽĀZIS Iespējams, ka jums nāksies iejaukties svešās darīšanās. Sagatavojieties tam, ka jums būs jāaizsargā savas tiesības un jāskaidro, ko un kāpēc jūs darāt. Iespējamas radošās apskaidrības, tāpēc klausiet savu intuīciju un iekšējo balsi. Pirmdiena ir labvēlīga informācijas un kontaktu uzkrāšanai. Otrdienu veltiet sev, trešdienu – ienaidniekiem. Piektdien pacentieties pabeigt lielāko daļu no sāktajiem darbiem. 
ŪDENSVĪRS Šonedēļ visdārgākais būs laiks. Galvenais – neaizmirstiet par to, citādi nevarēsiet pabeigt visu iecerēto. Un iecerēts būs diezgan daudz. Darbā pacentieties būt atturīgs: jūs aprunās starp kolēģiem – nav ko dot viņiem papildu iemeslu tenkām. Nedēļas otrā puse būs labvēlīga lietu reorganizēšanai. Ceļojums, kas sāksies ceturtdien, var izrādīties reti veiksmīgs. Nedēļas otrajā pusē vēlams ievērot saprātīgu mērenību darba lietās un vēlmēs.
ZIVIS Pirmdien centieties neiesaistīties avantūrās, jo ir liels risks lieliem zaudējumiem. Otrdiena un trešdiena var būt vissarežģītākās nedēļas dienas. Piektdien gaidāma draugu palīdzība. Sestdien spēsiet ātri tikt galā ar visiem jautājumiem. Pievērsiet uzmanību tam, kas jums rada iedvesmu, izturaties pret to piesardzīgi – iedvesmas avoti labvēlīgi ietekmēs jūsu darbu. Centieties nesteigties.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM