Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 15. – 21. novembris

 






AUNS Jūs varat vadīt, konkurēt ar citiem, aktīvi reklamēt savus projektus, un tas viss sagādās jums patiesu prieku. Taču izvairieties trešdien kritizēt savus partnerus, citādi iespējamas nopietnas sadursmes. Pievērsieties praktiskām lietām, izveidojiet savā mājoklī ērtu vidi. Nesāciet neko jaunu līdz sestdienai. Ja būs stimuls rūpēties par savu figūru un izskatu, tad sāciet to darīt nekavējoties, jo drīz vien jums tam atliks daudz mazāk laika.
VĒRSIS Jūsu vēlmju realizāciju var traucēt bažas, ka, gūstot jaunu pieredzi, nāksies no kaut kā šķirties. Šī nedēļa ir viena no gada svarīgākajām nedēļām, kad jāizdara izvēle – ar ko un kurā virzienā doties tālāk. Tendences ir labvēlīgas, un jūs varat tikt galā ar jebkuru izaicinājumu vai slodzi. Pievērsiet pienācīgu uzmanību materiālajiem jautājumiem, jo ​​tieši tas dod iespēju ar pārliecību raudzīties nākotnē.

DVĪŅI Jūs esat vislabākajā formā un varat izbaudīt dalību kolektīvu dzīvē, ar kuriem ir saistītas jūsu aktivitātes, intereses un vaļasprieki. Šis mēnesis nesīs daudzas pārmaiņas un jaunas iespējas. Taču pirms sestdienas mēģiniet pabeigt jau iesāktos darbus vai dažus to posmus. Apkopojiet nepieciešamo informāciju, dibiniet noderīgus kontaktus, pildiet savas saistības. Šobrīd ir svarīgi nostiprināt savas pozīcijas.
VĒZIS Ir pienācis laiks enerģiski aizstāvēt savas tiesības. Intuīcija pateiks, kādu robežu labāk nepārkāpt. Iespējamas izmaiņas personīgajās un biznesa partnerattiecībās. Nopietna saruna trešdien palīdzēs sasniegt jaunu savstarpējās sapratnes līmeni un noteikt nākotnes plānus. Diez vai atradīsiet piemērotāku laiku, lai atbrīvotos no nevajadzīgiem sakariem un attiecībām. Vissvarīgākais ir noteikt prioritātes un izvēlēties palīgus, uz kuriem varat paļauties.
LAUVA Tagad būs redzams jūsu draugu ieguldījums jūsu dzīvē. Neatsakieties no sapulcēm, saziņas un palīdzības, ja jums tā ir nepieciešama. Šonedēļ jūsu dzīvē noslēgsies kāds svarīgs posms vai arī jums izdosies rast skaidrību jautājumā, kas ilgu laiku nedeva mieru. Šis ir laiks, lai sniegtu sev atbildes un neignorētu spēcīgo pamudinājumu atbrīvoties no visa, kas jums nav piemērots. 

JAUNAVA Koncentrējieties tam, kas jums ir vissvarīgākais, un aktīvi reklamējiet savas idejas vai projektus jau no nedēļas sākuma. Pirmdien un otrdien veiksies noslēguma sarunas, līgumu noformēšana. Paralēli var attīstīties kāda cita svarīga tēma. Jūs sagaida negaidīti pavērsieni attiecībās ar jums nozīmīgiem cilvēkiem. Rīkojieties pēc sirdsapziņas, izvairieties no acīmredzamiem kārdinājumiem un, ja nepieciešams, ievērojiet distanci.

SVARI Ja esat nopietni aizrāvušies vai iemīlējušies, šonedēļ jūsu jūtas tiks pārbaudītas. Planētu stāvoklis var izraisīt kaislīgu mīlas dēku, kam sekos vilšanās. Tāpēc palieciet uzticīgi savam ieradumam rūpīgi izsvērt rīcības sekas. Pievērsiet uzmanību savai veselībai, jo ir iespējamas infekcijas slimības. Nepārslogojiet sevi ar sporta treniņiem, vairāk pievērsieties pareizam, sabalansētam uzturam. 
SKORPIONS Noteikti atrodiet veidus, kā mazināt stresu, pretējā gadījumā spiediens darbā un kaislības personīgajās attiecībās var jūs izsist no sliedēm. Šonedēļ beidzot būs piemēroti apstākļi, lai pārietu uz nākamo līmeni biznesā vai attiecībās. Iepauzējiet, lai noskaidrotu, ko patiešām vēlaties, un novērtētu savas iespējas. Piektdien varat nonākt grūtas izvēles priekšā.
STRĒLNIEKS Ir pienācis pagrieziena punkts, daži darbi būs jāpabeidz un vienlaikus jāparūpējas par nākotnes perspektīvām. Mēģiniet izskatīties pārliecinoši un pievērsiet lielāku uzmanību detaļām, ja vēlaties īstenot savus plānus. Piektdien piesardzība nenāks par ļaunu tiem, kas dzimuši decembra sākumā. Esiet piesardzīgi ceļojot un nekonfliktējiet ar priekšniecību.
MEŽĀZIS Šonedēļ varēsiet izbaudīt darba procesu. Ja ir iespēja ietekmēt notikumu gaitu un kaut ko mainīt pēc saviem ieskatiem, tad tagad tam ir īstais brīdis. Noderēs kontaktu paplašināšana un tālāko perspektīvu pārrunāšana. Mājās veiciet ģenerāltīrīšanu līdz piektdienai, parūpējieties par komforta gaisotni. Tas palīdzēs saglabāt iekšējo līdzsvaru visās svarīgajās situācijās, turklāt šī nedēļa būs notikumiem bagāta gan lietišķajā, gan personīgajā dzīvē.
ŪDENSVĪRS Uzstādiet sev tikai reālus un sasniedzamus mērķus. Mierīgi uztveriet mēģinājumu „uzkraut” jums papildu darbu. Neatsakieties no tā, kas jums šķiet izdevīgs. Personīgajā dzīvē iespējamas negaidītas pārmaiņas, ja darba dēļ pārstāsiet pievērst uzmanību mīļotā cilvēka lūgumiem un vēlmēm. Piektdien esiet īpaši piesardzīgi, neriskējiet ar to, kas jums ir svarīgs. Nedēļas nogalē nav ierobežojumu.
ZIVIS Rūpīgi plānojiet savu darbu un nesāciet nākamo, ja jums ir kādas neizpildītas "astes". It īpaši, ja tas rada satraukumu. Nedēļas nogalē jums būs jauni plāni, tāpēc veltiet laiku savam izskatam un otrdien vai sestdien veic ieplānotos pirkumus. Esiet apdomīgi savās personīgajās attiecībās un neeksperimentējiet ar to cilvēku jūtām, kurus mīlat. Jūsu pacietība un gudrība tiks novērtēta. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM