Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 18. – 24. oktobris

 






AUNS Šī nedēļa paver jums daudz jaunu iespēju. Galvenais ir izdarīt pareizo izvēli un darīt, pirmkārt, to, kas nostiprinās jūsu finansiālo stāvokli. Strādājiet nākotnei, apspriedieties ar potenciālajiem partneriem. Ceturtdien varat slēgt darījumus, risināt finanšu jautājumus. Pašlaik savā personīgajā dzīvē jūs mēdzat vadīties pēc pienākuma apziņas, un tas var kalpot par stimulu svarīgiem lēmumiem. 
VĒRSIS Tagad uzmanība tiks pievērsta mājsaimniecības darbiem un personiskajām attiecībām. Pirmdien neierobežojiet sevi -- kaut kas var jūs patīkami pārsteigt un iepriecināt. Sniedziet atbalstu un palīdzību ģimenes loceklim, kuram ir pavērušās perspektīvas. Šajā laikā jums būs jāuzņemas psihoterapeita loma un vairākkārt jāuzklausa draugu vai kolēģu „grēksūdzes”. 

DVĪŅI  Ir pienācis laiks stiprināt sakarus. Mazliet ļaujiet vaļu emocijām, apspriediet nākotnes plānus ar mīļoto. Svarīgas tēmas kulminācija iespējama ceturtdien. Atklāta saruna kļūs par sākumpunktu darbības uzsākšanai saskaņā ar jaunajiem noteikumiem. Visam pašlaik notiekošajam ir nopietnas perspektīvas, tāpēc svarīgu jautājumu risināšanu labāk neatlikt uz vēlāku laiku. Nedēļas beigās biznesa jomā kļūs zināmi jauni orientieri.
VĒZIS Tagad jūs esat gatavs uzņemties jaunus pienākumus. Un, ja darbā viss ritēs pēc plāna, tad, ja vēlaties, varat šo nedēļu veltīt mājas darbiem. Labi veiksies mājokļa labiekārtošana, ļaujieties estētiskiem meklējumiem. Sākot ar nedēļas otro pusi, var tikt pārbaudītas jūsu jūtas. Ceturtdien neizvairieties no atklātas sarunas ar tuvu cilvēku. Viss, kas notiek šobrīd, ir nozīmīgs un kļūs par pamatu turpmākajiem notikumiem. 
LAUVA Jūs varat pārņemt nemiers neatkarīgi no tā, vai jums ir pietiekami daudz spēka vai līdzekļu, lai īstenotu iecerētos plānus. Pagaidām nesteidzieties, bet nepalaidiet garām iespējas, kas pašas „krīt” jūsu rokās. Trešdien neatslābinieties, pretējā gadījumā notikumu straujā attīstība var izsist jūs no līdzsvara. Sākot ar ceturtdienu, jūs atgūsit kontroli pār svarīgiem savas dzīves aspektiem. Nedēļas nogali pilnībā veltiet atpūtai un izklaidēm, jo ​​no pirmdienas jūs atkal aktīvi iesaistīsities darbos.

JAUNAVA Jums ir iespēja revanšēties par visām pēdējo nedēļu neizmantotajām iespējām, kavēkļiem un ierobežojumiem. Paplašiniet savu paziņu loku. Draugi un ģimene var sniegt jums atbalstu un palīdzēt īstenot jūsu idejas. Šīs nedēļas plānu svarīgāko daļu vislabāk īstenot ceturtdien. Vēlams dokumentāli noformēt darījumus un līgumus. Attiecībās ar mīļajiem vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīga saliedētība un spēja saprast pretējo viedokli. Tagad ir labi apvienoties dažu kopīgu projektu īstenošanai. 

SVARI Galvenais ir saglabāt emocionālo līdzsvaru. Tādējādi jūs varēsiet aizstāvēt savu viedokli un darīt visu pēc saviem ieskatiem. Draugu loma jūsu dzīvē palielinās. Visticamāk, ka ar kādu no viņiem jūs vēlēsieties sākt kopīgu biznesu. Šis ir īstais laiks, lai plānotu, apspriestu perspektīvas un atrastu nepieciešamo informāciju. Izmantojiet iespēju atpūsties, veltiet vairāk laika savai veselībai un izskatam. Tieciet galā ar jucekli savās mājās -- pavisam drīz jums tam nebūs laika. 
SKORPIONS Neskatoties uz to, ka esat gatavs neatlaidīgi virzīties uz saviem mērķiem, pagaidām jums neizdodas visu kontrolēt. Jums būs jāatliek jaunu projektu sākšana, ja jūtat, ka partneri vēl nav gatavi atbalstīt jūsu iniciatīvas. Personīgajā dzīvē tendences ir labvēlīgākas. Iespējams, šim laikam būs par maz romantikas. Bet, ja beidzamajā laikā jūs sākāt pievērst mazāk uzmanības savam mīļotajam, tagad ir iespēja to visu labot.
STRĒLNIEKS Esiet gatavi veikt lielu darba apjomu. Šis ir labs laiks, lai sāktu ilgtermiņa projektu. Ja pirmdien jums izdodas izvairīties no papildu un ne īpaši vēlamas slodzes, varat mierīgi meklēt nepieciešamo informāciju un vienoties. Tagad jums ir vajadzīgi spēcīgi argumenti, lai pārliecinātu priekšnieku vai partnerus par sava viedokļa pareizību. Jaunu projektu labāk sākt jaunnedēļ.  
MEŽĀZIS Dažas jums svarīgas tēmas tuvojas kulminācijai. Visticamākās izmaiņas ir profesionālajā jomā. Šonedēļ kļūs zināmi jūsu pienākumi, kas jums būs jāuzņemas, un labāk to visu plānot nākamajai nedēļai. Trešdien neļaujiet vaļu emocijām, ja jūtat, ka uz jums tiek izdarīts spiediens. Ceturtdien jūs atradīsit papildu argumentus un atbalstītājus, lai nepieciešamības gadījumā pastāvētu uz sava vārda. 
ŪDENSVĪRS Šī nedēļa var būt izaicinājums jūsu jūtām. Varbūt dažas attiecības nav izturējušas laika pārbaudi, un jūs nolemsiet no tām atteikties. Būs daudz sirsnīgu sarunu un atzīšanos. Bet, ja jums un jūsu partnerim ir kopīgas intereses, tad attiecībām var būt lemts pāriet jaunā līmenī tieši tagad. Trešdien nepakļaujieties provokācijām darbā un mājās, esiet piekāpīgi attiecībās ar saviem mīļajiem. 
ZIVIS Ja jums ir steidzami jautājumi darba kārtībā vai plānojat sākt kaut ko jaunu, tad jums vajadzētu pasteigties. Neatlieciet svarīgās sarunas uz nākamo nedēļu. Tagad jums ir laba iespēja izveidot atbalsta grupu un apspriest tuvākās nākotnes plānus. Jūsu pozīcijas nostiprināsies, ja varēsiet notiekošo novērtēt nevis no problēmu viedokļa, bet gan kā jaunas iespējas.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM