Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 24 - 31. marts



AUNS Stipriniet radniecīgās saites un centieties panākt lielāku kopības izjūtu. Neizsakieties nevērīgi par to, kas jums šķiet mazsvarīgs, jo kādam citam tas var izrādīties ļoti nozīmīgs. Piedomājiet pie tā, kā radīt ne tikai romantisku, bet arī jautru, bezrūpīgu noskaņu. Ja jūtat, ka jums nepieciešami jauni iespaidi, apmeklējiet kultūras un mākslas pasākumus. 

VĒRSIS
 
Iesaistieties sabiedriskās norisēs, jo tas palīdzēs atrast jaunu motivāciju turpmākajām aktivitātēm. Nekautrējieties no jūtām! Tveriet mirkli, iedvesmojieties no radošiem cilvēkiem. Mīlestībā esiet kaislīgi, izšķirieties par drosmīgu rīcību. Pat visbanālākie vārdi, īstajā laikā un vietā pateikti, sagādās prieku un mudinās uz cēlu rīcību. Turpmāk var pieaugt prasība pēc izklaidēm, piedzīvojumiem, tālākiem ceļojumiem.
DVĪŅI Pieņemot pareizus lēmumus, būsiet situācijas noteicēji. Vislabāk jutīsieties līdzīgi domājošo sabiedrībā, būs viegli sadarboties ar radošiem cilvēkiem, taču tos, kurus līdz galam neizprotat, nosodīt nesteidzieties. Attiecībās ar apkārtējiem esiet pielaidīgāki, bet korekti. Harmonija saskarsmē būs tad, ja ievērosiet mērenību un priekšroku dosiet zelta vidusceļam.
VĒZIS Novatoriskas idejas bieži vien saskarsies ar augstākstāvošo neizpratni, bet, tiklīdz sāksiet dedzīgi aizstāvēt savas intereses, tiksiet ierauti nevienlīdzīgā cīņā. Brīžos, kad ar saviem spēkiem vien galā netiekat, nevilcinieties, meklējiet palīgus. Lai nezaudētu optimismu un možu garu, nodarbojieties ar kaut ko patīkamu -- apmeklējiet literārus pasākumus, iesaistieties radošās diskusijās, baudiet mākslu, kultūru. 
LAUVA Iespējami zaudējumi, kas liks aizdomāties par to, cik un ko esat gatavi ziedot savu mērķu sasniegšanai -- ieguldītais atmaksāsies pamazām. Vai tas, ko savā prātā esat iztēlojušies, ir jūsu pūliņu vērts? Nepieļaujiet paviršību, citādi nepametīs sajūta, ka kaut kā pietrūkst vai nav izdarīts līdz galam. Ieviesiet kārtību domās un ideālos! Meklējiet jaunus iedvesmas avotus.
JAUNAVA Iespējami gan tuvāki, gan tālāki braucieni kopā ar draugiem, kolēģiem, piedalīšanās dažādos kultūras un mākslas projektos. Konstruktīva, apņēmīga rīcība būs labāka par gaušanos un žēlošanos. Rīkojieties pārdomāti, ņemiet vērā ieteikumus, un jums izdosies sakārtot gan lietišķās, gan romantiskās attiecības. Arī sadzīvisku jautājumu risināšana nesagādās lielas problēmas. 
SVARI Mazliet bezrūpības palīdzēs palūkoties uz likstām no cita skatpunkta un saskatīt risinājumu, kas citādi nebūtu iešāvies prātā. To varēsiet darīt tad, kad būsiet spiesti uzņemties atbildību ne vien par savu, bet arī citu rīcību. Vienīgi nelolojiet ilūzijas par lieliem ienākumiem un strauju labklājības līmeņa celšanos. Attiecībās sargieties aizvainot cilvēku, kas gaida atzinību.
SKORPIONS Jo labāk cilvēki attieksies pret jums, jo augstāks būs jūsu pašvērtējums un vieglāk būs pieņemt izšķirošus lēmumus, pierādīt sevi un savas spējas plašākai sabiedrībai. Apkārtējiem patiks jūsu aktīvā dzīves nostāja. Veiksmīgi noritēs ceļojumi, komandējumi un sadarbība ar ārzemēs mītošiem cilvēkiem. Ja arī kaut kas nenotiek pēc jūsu prāta, pielāgojieties, ļaujieties notikumiem.
STRĒLNIEKS Attiecības ir jākopj, tādēļ neaizmirstiet veltīt pietiekami daudz laika un uzmanības otrajai pusītei. Brīžos, kad nevarat par kaut ko izšķirties, centieties saglabāt objektīvu skatu uz dažādām lietām un izvairieties no sava viedokļa uzspiešanas, īpaši situācijās, kur jūsu iejaukšanās nav vēlama. Ja zināt, ka būs grūti turēt doto vārdu, neuzņemieties liekas saistības un nebārstieties ar solījumiem. 
MEŽĀZIS Veltiet laiku un uzmanību mīļotajam cilvēkam, piedomājiet pie tā, kā piešķirt attiecībām vairāk kaisles, romantikas. Pamainiet kaut ko savā izskatā, ģērbšanās stilā vai mājas dizainā. Aplieciniet savu unikalitāti, taču notikumus nesteidziniet, vienmērīgā ātrumā virzieties uz priekšu. Atrodiet laiku sev, pievērsieties procesiem, kas apmierina jūsu garīgās intereses.
ŪDENSVĪRS Līdzšinējās metodes nedos cerēto rezultātu, bet jaunas uz ātru roku izdomāt būs grūti. Darbā nepūlieties ar visu tikt galā tikai ar saviem spēkiem, iesaistiet kolēģus -- saliekot prātus kopā, būs vieglāk nonākt pie vēlamā rezultāta. Mēģiniet būt iecietīgāki, augstsirdīgāki. Pieļaujiet arī nestandarta risinājumus, taču ziniet mēru, ievērojiet noteikumus, ierobežojumus, nepārkāpiet drošības prasības.
ZIVIS Brīžos, kad kaut kas nenotiek, kā iecerēts, neļaujiet emocijām jūs izsist no līdzsvara. Galvenā jūsu panākumu ķīla -- objektīvs situācijas novērtējums, teicami paveikts darbs un godīga attieksme. Tas būs labs garīgās varēšanas un gribasspēka treniņš. Būs kāds notikums vai situācijas pavērsiens, kas pamudinās uz cēlu rīcību, sagādās ne vien morālu gandarījumu, bet arī būs materiāli izdevīgs. 

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM