Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 3 - 10. marts



AUNS Pastāviet par sevi, nepielāgojieties citu viedokļiem, esiet laipni, bet bezkaislīgi. Vairāk paļaujieties uz sevi nekā citu solījumiem. Domājiet par personīgām pamatvērtībām, par būtisko, tas palīdzēs rast labākos risinājumus. Ja nezināt, kā rīkoties, nogaidiet, bet, ja jums jāpārdomā kāds lielāks pirkums vai finansiāls darījums, nesteidzieties! Vispirms izpētiet piedāvājumus un tikai tad rīkojieties. 

VĒRSIS
 
No sevis nekur neaizbēgsiet, tāpēc meklējiet veidu, kā sadzīvot ar sevi tādu, kāds esat. Attiecībās ar apkārtējiem izvairieties apspriest tēmas, kurās nav vienprātības, esiet mierīgi un pacietīgi. Ja tādi nebūsiet, strīdi būs emocionāli, sarunas karstumā var pasprukt kāds izteikums, kuru vēlāk nožēlosiet. Tiecieties ar cilvēkiem, kas var veicināt jūsu izaugsmi.
DVĪŅI Cik saskanīgas veidosies attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, būs atkarīgs no jūs pašiem un jūsu attieksmes. Ar uzstājību un neatlaidību neko daudz nepanāksiet, labāk nogaidiet, vērojiet un analizējiet. Neiesaistieties konfliktos un intrigās, jo no tā cietīs ne tikai jūsu pašsajūta, bet arī reputācija. Svarīgi būs iegūt pareizu priekšstatu par situāciju.
VĒZIS Paļaujieties uz draugiem, viņi vislabāk zinās, kas jums nepieciešams dzīvesprieka un enerģijas uzturēšanai. Problēmas var sagādāt sabiedrisku lietu kārtošana, ikviena sīka aizķeršanās liksies kā liels pārbaudījums. Lai labi orientētos notiekošajā, paļaujieties tikai uz pārbaudītiem avotiem, vāciet faktus, apkopojiet informāciju, lieciet lietā kritisko domāšanu. Dariet visu bez steigas un pārspīlējumiem. 
LAUVA Eksperimentiem šis laiks nav piemērots. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aplamiem priekšstatiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Izmantojiet iespēju izkopt prasmi ieraudzīt cilvēkos atšķirīgo un to novērtēt. Savu iespēju robežās palīdziet citiem. To, ka jūsu pūles nav bijušas veltas, sapratīsiet pēc līdzcilvēku attieksmes. Tiks novērtēta jūsu devība un agrāk paveiktie labie darbi. 
JAUNAVA Domubiedru un sabiedroto viedoklim var izrādīties liela nozīme. Esiet piesardzīgi, vajadzība pēc asām izjūtām var izprovocēt uz neapdomīgu rīcību, bet kāre pēc piedzīvojumiem sagādāt saspringtus brīžus. Kaut gan negatīva pieredze arī ir pieredze, tomēr ieteicams rast hobiju ar radošu ievirzi, tas nodrošinās ar nepieciešamo emociju devu un palīdzēs uzturēt dzīvesprieku. 
SVARI Attiecības būs kaislību un dzīvesprieka avots, ja vien neļausiet tām apaugt ar rutīnu un vienaldzību. Vēlāk problēmas var sagādāt sadzīvisku uzdevumu risināšana. Ne vienmēr varēsiet paļauties uz to, ko zināt un mākat, kaut ko vajadzēs apgūt no jauna. Sajūtot spēku izsīkumu, padomājiet par adekvātām, sev piemērotām iespējām relaksēties. Ja nevarat atrast iespēju sarunām, meklējiet iespēju sevi izteikt mākslā.
SKORPIONS Iejaucoties situācijā, kas radījusi virkni pārpratumu, esiet korekti. Ar tiešu sarunu neko nenoskaidrosiet, būs vien jāliek lietā savas psihologa dotības un jāiet garais izskaidrošanās ceļš. Ja arī atbildi nezināsiet, no kritiskas situācijas tomēr pratīsiet izslīdēt. Stāviet pāri sīkām nesaskaņām -- tiklīdz spriedze mazināsies, daudzas lietas nostāsies savās vietās -- mainoties noskaņojumam, mainīsies arī attieksme pret līdzcilvēkiem.
STRĒLNIEKS Risinot budžeta jautājumus, labāk lieku reizi pārliecināties, vai jūsu aprēķini ir pareizi, nekā sasteigtas rīcības dēļ piedzīvot zaudējumu. Nestandarta situācijās nepūlieties izdomāt neko jaunu -- noderēs tie paši ierastie paņēmieni. Aizstāviet savu viedokli, taču neļaujiet sevi izprovocēt uz konfliktu, izvairieties no provokatīviem jautājumiem un rīcības, neuzvelcieties par niekiem. 
MEŽĀZIS Vērojiet līdzcilvēkus, viņi daudz vairāk pateiks ar mīmiku un intonāciju nekā ar vārdiem un formālu uzvedību. Attiecībā uz modi un ģērbšanos neesiet konservatīvi, izmēģiniet kaut ko jaunu, ekstravagantu. Mazāk uztraucieties, ko par jūsu ārējo tēlu teiks citi, vairāk domājiet par to, lai jūs justos ērti un pārliecinoši. Pie sarežģītu uzdevumu risināšanas neķerieties, jo būs grūti pabeigt iesākto.
ŪDENSVĪRS Ja pieņemat lēmumu un rīkojaties, tad dariet to radoši, meklējiet jaunas aizraušanās, neaprobežojieties tikai ar darbu un mājām. Varbūt pienācis laiks ko mainīt savos principos? Klausiet sirdsapziņas balsij, tā uzvedīs jūs uz pareizām domām un rīcību. Ja tas izdosies, spēsiet adekvāti novērtēt situāciju un pieņemt pareizus lēmumus. Noticiet sev un apkārtējo sapratnei! 
ZIVIS Nekautrējieties uzrunāt cilvēku, kas par sevi atstājis patīkamu iespaidu. Atmetiet aizdomas un nedrošību, darbojieties saskaņā ar apstākļiem, priecājieties par sasniegumiem, novērtējiet līdzcilvēku palīdzību. Izmantojiet prasmi pierunāt, pārliecināt, pasniegt ideju tā, lai nerodas ne mazākās šaubas par ieceres veiksmīgu iznākumu. Ja prātā iešaujas kāda spīdoša doma, pierakstiet to, citādi aizmirsīsiet.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM