Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 24. – 31. marts



AUNS Galveno lomu jūsu dzīvē ieņems sabiedriskās aktivitātes. Ne vienmēr viss ritēs gludi un ideāli, dažkārt rezultāts nebūs tāds, uz kādu cerējāt, taču tas palīdzēs daudz ko pārvērtēt, mainīt, izvēlēties savām interesēm un prasmēm atbilstošākus paņēmienus. Uz brīdi paejiet maliņā, atvelciet elpu un izvērtējiet notiekošo. Iespējami finansiāli uzlabojumi, taču tie no jums prasīs vairāk laika un enerģijas, nekā plānots.

VĒRSIS
 
Lai nu ko, bet slinkošanu un bezdarbību jums pārmest nevarēs. Brīžiem apkārtējie nesapratīs, kā viens cilvēks var paveikt tik daudz, neticīgi grozīs galvu, dzirdot par jūsu grandiozajiem plāniem, taču tas jums netraucēs optimistiski raudzīties nākotnē un apņēmīgi virzīties uz priekšu.
DVĪŅI Padosies darbu, kur nepieciešams kaut ko pārkārtot, pārveidot, atbrīvoties no senām, savu laiku nokalpojušām lietām, vecu pārtaisīt par jaunu un defektu pārvērst efektā. Radoša darbošanās sniegs gan garīgu piepildījumu, gan materiālu labumu. Arī profesionālajā jomā būs pietiekami daudz iespēju sevi pierādīt, ja vien iesaistīsieties jaunos projektos. 
VĒZIS Centieties pasargāt sevi no negatīvām emocijām, izvairieties no tikšanās ar cilvēkiem, kas apšauba jūsu spējas un ieceres. Paļaujieties uz draugiem. Lai atrastu pareizo risinājumu, būs vajadzīgi vairāki mēģinājumi. Labā ziņa ir tā, ka jūsu pūliņi vainagosies panākumiem -- agri vai vēlu grūtības būs pārvarētas. Izeja no labirinta atrasta, bet jūs kļuvuši gudrāki, zinošāki, saprotošāki (ja tas būs attiecību labirints).
LAUVA Uzmanīgi sekojiet līdzi tam, kā veidojas attiecības ar darījumu partneriem, vadītājiem, priekšniecību. Viens no svarīgākajiem auglīgas sadarbības stūrakmeņiem būs pareiza komunikācija ar pareizajiem cilvēkiem, turklāt pareizajā laikā. Ja cienīsiet citus, tad arī citi cienīs jūs. Ja par jums tiek aizlikts labs vārds, priecājieties un esiet pateicīgi. Ja gadās kādam uzkāpt uz varžacīm, neko labu negaidiet. 
JAUNAVA Jūsu aktivitātes var aizķerties neparedzētu šķēršļu joslā. Pateicoties draugiem, paziņām, var rasties izdevība neformālā gaisotnē iepazīties ar sabiedrībā labi zināmiem, sevi pierādījušiem cilvēkiem, mācīties no viņu piemēra un saprast, kas no tā visa jūs uzrunā, kas atstāj vienaldzīgu. Piemērots laiks sapulcēm, grupu terapijām, domubiedru diskusijām. 
SVARI Atsakieties no pasīva vērotāja pozīcijas. Esiet neatlaidīgi, un jums izdosies uzlabot situāciju tajās dzīves jomās, kurās, jūsuprāt, pārmaiņas vajadzīgas visvairāk. Izrādiet iniciatīvu, diktējiet savus noteikumus -- gaidīšana un neziņa būs mokošāka nekā dažas pieļautas kļūdas. Ja uzdrīkstēsieties un pārkāpsiet zināmai nedrošības izjūtai, panāksiet patiesi labus rezultātus. Rūpējieties par veselību.
SKORPIONS Par spīti apkārt valdošajai steigai un satraukumam, esiet organizēti un savaldīgi. Mazāk laika atliciniet savu iegribu apmierināšanai, vairāk domājiet par ģimeni, bērniem, tuviniekiem -- īstenojiet kopīgas ieceres, kamēr apstākļi tam ir labvēlīgi. Attīstiet, pilnveidojiet ģimenes biznesu, izveidojiet rīcības plānu ilgākam laikam un centieties to nemainīt. Apgūstiet kādu jaunu praktisku iemaņu.
STRĒLNIEKS Teorētiski daudzas ieceres šķitīs interesantas, taču praktiski tās būs grūti īstenojamas. Lai nepārcenstos un neuzsāktu darbu, kuru pabeigt nav jūsu spēkos, labi apsveriet, ko protat, ko varat izdarīt pašu spēkiem, kur labāk piesaistīt papildspēkus. Jo mierīgāki un nosvērtāki būsiet, jo lielākas būs iespējas nekļūdīties un izdarīt pareizo izvēli. Uzaiciniet arī draugus piedalīties kopīgās izklaidēs.
MEŽĀZIS Negaidiet, kamēr kādam no apkārtējiem labpatiks pievērst jums uzmanību, izmantojiet katru iespēju krāšņi paust savu klātbūtni jebkurā sabiedrībā. Sastaptie ļaudis iedvesmos jaunām, interesantām aktivitātēm, piedzīvojumiem, tikai ziniet savu iespēju robežas, neaizraujieties ar eksperimentēšanu. Pieņemot atbildīgus lēmumus, atcerieties, ka mēra izjūta un vēss prāts ir zelta vērti. 
ŪDENSVĪRS Garastāvokļa svārstību dēļ būs grūtāk veidot attiecības ar līdzcilvēkiem. Sarežģījumi var rasties, risinot ar ģimeni vai dzimtas īpašumu saistītus jautājumus. Visvairāk kaitinās maldinoša informācija, tukši solījumi. Neļaujiet īgnumam ņemt virsroku pār dzīvesprieku, nereaģējiet uz apkārtējo neapmierinātību, tas novērsīs uzmanību no iecerētā. Noticiet sev un savstarpējai sapratnei ar apkārtējiem.
ZIVIS Attiecības ar apkārtējiem būs diezgan atturīgas, īpaši, kad runa būs par personiska rakstura jautājumiem. pastiprināsies interese par psiholoģiju, filozofiju. Priekšroku dodiet darbam vienatnē, un tikai tad, ja citādi nevarat, veidojiet jaunus kontaktus, pazīšanās. Tas nenozīmē, ka nespēsiet sastrādāties vai vadīt citus, ar to tiksiet galā pietiekami labi. 

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM