Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 26. februāris - 3. marts



AUNS Brīžos, kad kāds atļaujas apstrīdēt jūsu viedokli, apjukumu neizrādiet, vien izdariet secinājumus un lieciet aiz auss, kas ir kas. Ja to ievērosiet, itin veiksmīgi tiksiet galā ar pienākumiem darbā un atradīsiet laiku atpūtai. Esiet pacietīgi, nesteidziniet to, kam jānorit lēni un mierīgi. Liela nozīme notikumos būs draugiem, ja viņu piedāvātās idejas izrādīsies noderīgas.

VĒRSIS
 
Pieļautās kļūdas neuztveriet kā neveiksmi, bet gan kā iespēju gūt vērtīgu mācību. Neļaujieties satraukumam, paļaujieties uz savu attapību. Tiklīdz atgūsiet ierasto emocionālo stāvokli, atgriezīsies pašpārliecinātība, un jūs ar jauniem spēkiem varēsiet ķerties pie savu plānu īstenošanas, kuru nebūs mazums. Runājiet, ko domājat, dariet, kā jūtaties -- jūs sapratīs un atbalstīs. 
DVĪŅI Pateicoties negaidītam spēku pieplūdumam un prasmei manipulēt ar slepenu informāciju, izdosies atrisināt ar darbu un nākotnes iecerēm saistītus jautājumus. Vēlāk gan nesteidzīgā atmosfērā, nonākuši aci pret aci ar savām domām un izjūtām, apjautīsiet, cik daudz nezināmā mīt jūsos. Palieciet savās četrās sienās, nodarbojieties ar saimnieciskām lietām -- kārtojiet, tīriet māju, pagatavojiet garšīgu maltīti. 
VĒZIS Pieredze un zināšanas palīdzēs nekļūdīgāk novērtēt cilvēkus, izvairīties no aplamiem lēmumiem un apgrūtinošām saistībām. Viegli dibināsiet kontaktus, būsiet izdomas pilni un iekarosiet pat to cilvēku simpātijas, kuri allaž pret visu izturas skeptiski. Ja neapdomības un materiālās ieinteresētības dēļ iesaistīsieties citu vadītos projektos, rēķinieties ar to, ka atrast pietiekami svarīgus argumentus sadarbības pārtraukšanai nebūs viegli.
LAUVA Pielūkojiet, lai tuvinieki iedrošina, nevis apšauba un kritizē jūsu izvēli. Pirms katra nozīmīga soļa pārbaudiet, lai nekas svarīgs nebūtu paslīdējis garām -- zināšanas un pacietība būs jūsu panākumu garants. Aizstāvot savu viedokli, neizmantojiet tos pašus paņēmienus, kādus jūsu pretinieki pielieto savu mērķu sasniegšanai. Esiet neprognozējamāki! 
JAUNAVA Nespēdami paredzēt jūsu nākamo soli, kolēģi var kļūt atturīgāki. No grūtībām nebaidieties, nepieciešamība mobilizēties palīdzēs atmodināt kādu no jūsu labākajām īpašībām. Radošums un spontāni risinājumi būs jūsu sabiedrotie. Vēlamos papildspēkus meklējiet starp labi zināmiem un laika gaitā pārbaudītiem cilvēkiem, kuriem nav sveši jūsu tikumi un paradumi un kas atzīst jūsu darba metodes. 
SVARI Esiet prasīgi pret sevi, pašpārliecināti, tiem, kas šaubījās, pierādiet, ka spējat būt labāki, drosmīgāki, neatlaidīgāki. Iesaistieties kāda radoša kolektīva darbā. Labi padosies svešvalodu apguve un informācijas apkopošana. Esiet gatavi iedzīvināt jaunas tradīcijas, izzināt citādu pieredzi. Ja paredzēts doties ceļā, gatavojieties rūpīgi, nepieļaujiet steigu un paviršību.
SKORPIONS Uzticieties tuvu cilvēku viedoklim, un tas palīdzēs brīžos, kad pašiem būs grūti izšķirties par kādu svarīgu soli. Kopīga rosīšanās saliedēs un sniegs pozitīvas emocijas. Zinot, ka apkārt ir cilvēki, ar kuriem varat dalīties svarīgajā un saprasties no pusvārda, jutīsieties drošāk, mierīgāk. 
STRĒLNIEKS Rūpējieties par savu tuvāko labsajūtu. Kopābūšana ar savējiem sagādās daudz prieka un būs lielisks enerģijas avots. Tikuši pie naudas, lielus tēriņus neplānojiet, atturieties no azartspēlēm, un spekulatīviem darījumiem. Tomēr kaut kam skaistam, kas sagādā prieku, vairo pozitīvas emocijas, līdzekļus atvēliet. Ja plānojat pārkārtojumus mājoklī, iesaistiet tajā visu ģimeni -- darbi ies no rokas, un ar rezultātu būsiet apmierināti.
MEŽĀZIS Varat kļūt kareivīgi un neiecietīgi, nelabprāt piekritīsiet kompromisiem. Tieksmi citus pamācīt ierobežojiet, līdzcilvēkiem tas nepatiks, kāds varbūt jūsos saskatīs nopietnu konkurentu un mēģinās izjaukt jūsu plānus. Attiecības būs sirsnīgas un mīļas, ja biežāk teiksiet laipnus vārdus, uzslavēsiet, samīļosiet. Savukārt, ja būsiet vērīgi saziņā, kāds no saņemtajiem padomiem var izrādīties ļoti vērtīgs.
ŪDENSVĪRS Sekojiet līdzi tam, lai nauda tiktu ieguldīta stabilās un noturīgās vērtībās, nevis iztērēta par niekiem un pēkšņu iegribu apmierināšanai. Ģimene atbalstīs jūsu ieceres, pat ja pirmajā brīdī tās šķitīs utopiskas. Jūsu izdoma un radošā pieeja viņus patīkami pārsteigs. Atrodiet laiku vientulīgiem apceres brīžiem, kad iespējams iezīmēt nākotnes plānu aprises.
ZIVIS Būs viegli iepazīties. Ja vēlaties atstāt labu iespaidu, izceliet savas personības stiprās puses, esiet komunikabli, pretimnākoši. Meklējiet ceļus, kas ļauj neiespringt un ātri īstenot iecerēto, apmierināt vēlmi pēc jaunām zināšanām un pieredzes. Pat tad, ja runa ir par ikdienišķām lietām, izsakieties skaidri un saprotami, nepaļaujieties uz to, ka jūs sapratīs no pusvārda. Ja jums piedāvā doties komandējumā, piekrītiet, tādējādi iegūsiet neatsveramu pieredzi.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM