Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 1. - 7. janvāris






AUNS  Atrodiet laiku pašanalīzei, ieklausieties sevī, vajadzībās un vēlmēs. Zinot savas stiprās un vājās puses, būs vieglāk pretoties spiedienam no malas. Ja sākat kaut ko no jauna, nesteidzieties, atvēliet pietiekami daudz laika sagatavošanās darbam, sarunām, domu apmaiņai. Novērsiet nepilnības jau saknē. Jo apņēmīgāk ķersieties pie to novēršanas, jo drīzāk viss sakārtosies. 

VĒRSIS
 
No līdzsvara var izsist negaidīts pavērsiens saistībā ar darbu, biznesu. Redzot, ka ne viss notiek, kā plānots, pārņems šaubas, neziņa, būs grūti saglabāt optimistisku skatu uz dzīvi. Samierināties ar klupšanas akmeņiem būs vieglāk, ja nešaubīgi zināsiet, ka esat īstajā vietā un darāt to, kas jums vislabāk padodas. 
DVĪŅI Nesamierinieties ar līdz šim sasniegto, celiet latiņu augstāk -- izvirziet nopietnus uzdevumus, tiecieties pēc pozitīvām pārmaiņām. Koncentrējieties uz konkrētā brīža aktualitātēm, un jūs viegli tiksiet galā ar uzdevumiem, kuru risināšana prasa lielu gribasspēku un apņēmību. Esiet elastīgāki saskarsmē. Aktīva, uz pozitīvu iznākumu vērsta nostāja būs lielisks apliecinājums tam, ka esat gatavi gan laboties paši, gan piedot otram.
VĒZIS Veiksmīgi noritēs pieredzes apmaiņas braucieni, semināri. Var rasties lieliskas iespējas veidot jaunus lietišķus sakarus. Strīdīgā situācijā lieti noderēs kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa. Var gadīties, ka, meklējot risinājumu vienā situācijā, rodas ideja, kā atrisināt citu. Nenonieciniet mazas veiksmes. Izmantojiet šo izdevību! 
LAUVA Kāda ģimenes apstākļu dēļ radusies aizķeršanās liks pārvērtēt nākotnes plānus. Nepieļaujiet, ka emocijas ietekmē jūsu objektivitāti, sekojiet loģikai, nevis izjūtām. Atbildīgi izturieties pret solījumiem, turiet doto vārdu, esiet piesardzīgi, kārtojot finanšu jautājumus -- labāk lieku reizi pārliecināties, ka aprēķini ir pareizi, nekā sasteigtas rīcības dēļ piedzīvot zaudējumu.
JAUNAVA Esiet atklāti, nenoslēdzieties sevī, runājiet ar draugiem, paziņām par sev aktuālām tēmām. Pret negaidītiem priekšlikumiem izturieties pretimnākoši, nebaidieties izmēģināt ko jaunu. Kāda tikšanās var mainīt jūsu pasaules redzējumu, kas ļaus uz kādu samilzušu problēmu paraudzīties no cita skatpunkta un to veiksmīgi atrisināt. Materiālā situācija būs atkarīga no tā, cik pārdomāti un racionāli būs jūsu lēmumi.
SVARI Nesteidzieties savā ikdienā neko mainīt un pilnveidot tikai tāpēc, ka kļuvis garlaicīgi un pietrūkst daudzveidības -- pret nepatīkamām lietām izturieties kā pret pārejošām grūtībām. Uzzinot par jaunām darba metodēm un neierastiem pasaules izziņas veidiem, izvērtējiet savu attieksmi pret gadiem ierastiem dzīves standartiem. Darba netrūks, tāpēc atrotiet piedurknes un ķerieties klāt. 
SKORPIONS Parūpējieties, lai vēlme panākt savstarpēju uzticēšanos, kāda valda sirds dziļumos, atspoguļotos arī jūsu rīcībā. Neslēpiet viedokli, dalieties pārdomās, tas atvieglos saprašanos, esiet dāsni, aizlienējiet kaut ko no sava labuma arī citiem. Par dzīvi nesūrojieties, jo patiesībā jums pieder lielas vērtības, tikai tās jāmāk atpazīt un pareizi izmantot. Rādiet pozitīvu piemēru! 
STRĒLNIEKS Noskaņojumu lielā mērā ietekmēs ģimenē notiekošais, attiecībās iespējami gan kāpumi, gan kritumi. Uztiecieties tiem, kas vēl jums labu. Dariet tā, lai jūs tiktu saprasti un uzklausīti. Tiklīdz atgūsiet ierasto emocionālo stāvokli, atgriezīsies arī pašpārliecinātība un ar jauniem spēkiem varēsiet ķerties pie savu plānu īstenošanas, kuru būs ne mazums.
MEŽĀZIS Ja esat nobrieduši pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm, dariet visu iespējamo, lai tas notiktu. Uzdrošinieties iecerēt godkārīgus plānus. Jūsu zināšanas un pieredze lieti noderēs, īstenojot radošas ieceres, darbojoties kultūras, izklaides jomā. Tie, kas par jūsu uzņēmību smīnēs, vēlāk būs spiesti atzīt, ka jūsu izvēlētā taktika bijusi pareiza. Gūtie panākumi gandarīs. 
ŪDENSVĪRS Ja gribat uzturēt patīkamu gaisotni mājās, pieklusiniet patmīlību, attiecībās ar tuviniekiem neielaidiet šaubas un neuzticību, atvēliet laiku sirsnīgām sarunām un kopīgām izklaidēm. Profesionālās realizācijas jomā ar skaudību neskatieties uz tiem, kam viss rokās krīt viegli, tas izrādīsies mānīgs priekšstats. Esiet gatavi negaidītiem situācijas pavērsieniem.
ZIVIS Daudz paveiksiet, ja būsiet prasīgi pret sevi un nepavadīsiet laiku tukšās sarunās. Garās diskusijās par to, kas ir pareizs, kas -- nepareizs, neielaidieties, jo pārliecināt sarunu biedru par sava viedokļa nemaldīgumu būs grūti. Lielos vilcienos jums varbūt būs taisnība, taču pietrūks pacietības iedziļināties niansēs un atrast pārliecinošus argumentus un soli pa solim nonākt līdz savstarpējai sapratnei. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM