Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 19. novembris - 26.novembris






AUNS Uzmanīgi sekojiet līdzi pirkumiem, maksājumiem un citiem finanšu darījumiem, jo tikai daļa lietu ritēs, kā plānots, citās iespējamas negaidītas izmaiņas. Pievērsiet uzmanību katram sīkumam, kritiski izvērtējiet ikvienu ieceri, piedāvājumu un risinājumu. Ka sākat kaut ko jaunu un grandiozu, rēķinieties ar to, ka varat palikt pusceļā, jo vispirms būs jānokārto morāli vai materiāli parādi.

VĒRSIS
 
Esiet reālisti, neaizraujieties ar ilūzijām. Enerģijas netrūks, būs grūti nosēdēt uz vietas, gribēsiet iesaistīties visās pieejamajās aktivitātēs, un jums tas izdosies. Tikai neesiet naivi, lētticīgi, neceriet uz tūlītējiem rezultātiem. Problēma būs tajā, ka par daudz centīsieties visiem palīdzēt vai pat izdabāt, aizmirstot par savām vajadzībām. Arī par savu veselību rūpējieties vairāk.
DVĪŅI Ļaujiet enerģijai brīvi plūst, rosieties mājās, strādājiet, apmeklējiet sabiedriskus pasākumus. Plānojot darbus, orientējieties uz nākotni, nedomājiet par pagātni un to, ko būtu varējuši izdarīt, bet neizdarījāt. Ne emocijas, ne tiešums nebūs tie labākie palīgi. Centieties atstāt draudzīga, uzticama cilvēka iespaidu, panākt lielāku brīvību, lai varētu darīt to, kas jums patīk. 
VĒZIS Apkārt esošā dinamiskā vide mudinās arī jūs kļūt aktīvākiem, izlēmīgākiem. Padomu netrūks ne sev, ne citiem; aktīvi rosoties un nežēlojot līdzekļus izdosies izdarīt lielu daļu no iecerētā. Ievērojiet mērenību, jo pārspīlējumi izjauks līdzsvaru. Kritiska attieksme palīdzēs piezemētāk paraudzīties uz darījumiem, kas sola vieglu peļņu. 
LAUVA Pārāk liela rutīna nogurdina. Galvenie risināmie jautājumi būs saistīti ar materiālo dzīves pusi, izdevumus prasīs gan mājas, gan biznesa vajadzības. Ja neesat droši, ka jūsu rīcībā ir pietiekami daudz resursu, lai varētu atļauties darīt to, ko uzskatāt par vajadzīgu, pievērsiet uzmanību sagatavošanās darbiem, laikus visu pārdomājiet un saplānojiet, neķeriet un negrābiet pēdējā brīdī. 
JAUNAVA Labs laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas, dotos komandējumā vai kā citādi veidotu saikni ar ārzemēm, -- jums smaidīs veiksme, ja darbosieties plašā mērogā. Atgādiniet par sevi un talantiem, kas jums piemīt, aktīvi iesaistieties sabiedriskajā dzīvē, cīnieties par savu vietu zem saules. Tikai neļaujiet sevi izprovocēt uz pārgalvīgu sacensību, neko nedariet steigā. 
SVARI Darba būs daudz, pavērsies jaunas iespējas, taču ne visas izdosies pilnvērtīgi izmantot, traucēs steiga, neapdomība. Ja rīkosieties, balstoties uz veselo saprātu, viss notiks, kā iecerēts. Pašsajūta var ietekmēt rezultātu, tāpēc, ja nejūtaties pietiekami labi, samaziniet darba apjomu un pievērsieties lietām, kas palīdz atgūt fizisko un emocionālo līdzsvaru. 
SKORPIONS Iespējams enerģijas kritums, var pārņemt nedrošība, šaubas, lai sasniegtu vēlamos rezultātus, vajadzēs pielikt lielāku piepūli, izturēt pārbaudījumus, kas prasīs no jums ne mazums pacietības un izturības. Ne vienmēr izdosies saprast citu cilvēku rīcības motīvus, tāpēc nebūs viegli sastrādāties. Atcerieties, ka tā, kas sildīs sirdi un dāvās daudz pozitīvu emociju, ir mīlestība. 
STRĒLNIEKS Vairieties no komunikācijas ar cilvēkiem, kas uzskata, ka labāk par jums zina, kā rīkoties. Viņu piedāvātie risinājumi nesagādās to gandarījumu, uz kādu cerējāt. Vairāk ieklausieties tuvinieku viedoklī, meklējiet kompromisus. Vērojiet situāciju, nogaidiet, sakopojiet domas, lai saprastu, kā rīkoties. Ja to darīsiet droši un izlēmīgi, nevienam nenāks ne prātā stāties jums ceļā.
MEŽĀZIS Atļaujieties būt nedaudz bezrūpīgi, rotaļīgi, bet ne vieglprātīgi. Iesaistieties pasākumos, kur iespējams uzņemties iniciatīvu, izzināt savu radošo iespēju robežas. Tiecieties ar cilvēkiem, kas ir ar jums vienisprātis -- runājiet, analizējiet, apspriediet aktuālas tēmas, bet nestrīdieties, nemeklējiet pretrunas. Jo pozitīvāk sevi noskaņosiet, jo labāk jutīsieties un vairāk spēsiet izdarīt. 
ŪDENSVĪRS Atturieties no jaukšanās lietās, kuras pietiekami labi nepārzināt. Tas, ka, no malas raugoties, labāk redzams, kā rīkoties, vēl nenozīmē, ka varat diktēt noteikumus un mācīt citus, kā pareizi dzīvot. Vairieties no straujām pārmaiņām, pēkšņas rīcības maiņas, iesākto novediet līdz galam pat tad, ja šķiet, ka izvēle nav bijusi pareiza -- iznākums liecinās par pretējo.
ZIVIS Negaidīti šķēršļi un sarežģījumi neļaus rīkoties tā, kā ir ērtāk, izdevīgāk. Steigdamies paveikt darbu ātrāk, varat pieļaut kļūdu, kas liks darbu atkārtot. Lai nepaliktu pusceļā, nezaudētu prieku par padarīto, pielāgojieties apstākļiem, steidzīgi mainiet plānus, lēmumus, risinājumus. Situāciju saspringtāku padarīs tas, ka emocionāli pārdzīvosiet katru notikumu.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM