Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 11.novembris - 18.novembris






AUNS  Vairieties no bezmērķīgas, haotiskas rīcības. Akcentējiet savas stiprās puses, neko necentieties panākt ar viltu un apmānu. Atbildība un profesionāla pieeja būs jūsu labākā vizītkarte. Novēršot pārpratumus un izrunājot sasāpējušos jautājumus, iespējamas pozitīvas izmaiņas attiecībās. Varat nodoties jaunu ienākumu avotu meklējumiem. Pastāv izredzes ar uzviju atgūt zaudēto. 

VĒRSIS
 
Nepieļaujiet, ka pārgalvība ņem virsroku pār veselo saprātu, un nezaudējiet modrību, koncentrējieties uz darba pienākumiem, jo nevainīgs flirts (dienesta romāns) var sabojāt iesākto un jūs zaudēsiet apkārtējo cieņu. Izturieties pret situāciju kā vērtīgu mācību. Rīkojieties godprātīgi, un pārpratumi neveidosies. Brīvdienās sekojiet līdzi saviem tēriņiem, nepērciet neko lieku.
DVĪŅI Nedēļa var sākties ar iekšējām pretrunām un emocionāliem pārdzīvojumiem, taču jūs spēsiet ātri savākties un veiksmīgi īstenot radošas ieceres. Liela nozīme būs katram vārdam un sarunai, tādēļ esiet uzmanīgi par to, ko sakāt un solāt. Panākumus garantēs zināšanas un pacietība. Esiet apcerīgi, atturīgi, bet ne noraidoši -- darbs ar sevi nenozīmē noslēgšanos un vientulību. 
VĒZIS Nepaļaujieties tikai uz cilvēkiem, kas izsaka optimistiskas prognozes, ieklausieties skeptiķos. Viņu piesardzība un kritiskā attieksme palīdzēs piezemētāk paraudzīties uz darījumiem, kas sola ātru rezultātu, vieglu peļņu. Centieties nepalaist garām neko svarīgu. Ja nemācēsiet savlaicīgi atpazīt viltīgu rīcību, varat iekrist kāda nelabvēļa izliktās lamatās.
LAUVA Būs jāatzīst, ka ticēt priekšniecības solījumiem nav vērts -- jūsu sasniegumi būs aizmirsti, jūs varat sajusties nenovērtēti. Neturiet ļaunu prātu, ja kāds jūs negribot aizvainojis, tas palīdzēs atgūt sirdsmieru. Tiecieties pēc stabilitātes, taču atcerieties, ka pārāk liela rutīna attiecības var padarīt pelēcīgas un vienmuļas. Lai no tā izvairītos, kombinējiet darba ritmu ar intelektuālām izklaidēm. 
JAUNAVA Jūsu labā griba un vēlme palīdzēt tiks augstu vērtēta arī tad, ja iznākums nebūs tāds, uz kādu cerējāt. Kārtojiet finanses, darba jautājumus, dokumentus un citas svarīgas lietas. Jo vairāk spēsiet saorganizēt un sakārtot dažādas lietas, jo lielāki ieguvēji būsiet. Meklējot atbildes uz citu jautājumiem, varat cerēt uz savu problēmu veiksmīgu risinājumu. Sastaptie cilvēki labprāt jums palīdzēs, var izveidoties ilgstoša sadarbība.
SVARI Atvērtība un sapratne veicinās savstarpējo uzticēšanos, palīdzēs nolīdzināt nesaskaņas ar kolēģiem un tuvākajiem radiniekiem. Apsverot jaunus plānus, nezaudējiet realitātes izjūtu -- uzņemieties tikai tādas saistības, kuras spējat izpildīt. Ja rīkosieties, balstoties uz veselo saprātu, viss notiks, kā iecerēts. Varat doties apciemot ārzemēs mītošos radiniekus vai palīdzēt viņiem risināt problēmas, atrodoties šeit.
SKORPIONS Pieņemot svarīgus lēmumus, sargieties no aplamiem priekšstatiem, domājiet ar galvu, nepieļaujiet, ka ar jums manipulē. Saņemieties, nepadodieties provokācijām! Uzlabojiet omu, sarīkojot mazus svētkus bez iemesla. Mīlestība sildīs sirdi un dāvās daudz pozitīvu emociju. Kopā ar draugiem apspriediet gaidāmos notikumus, dibiniet jaunus sakarus. Izmantojiet izdevību izrunāties, sakārtot attiecības. 
STRĒLNIEKS Nostipriniet savas pozīcijas, pierādiet, uz ko esat spējīgi, kamēr esat tonusā. Tālākajās dienās neraizējieties, ja enerģija nedaudz noplok un noskaņojums kļūst apcerīgāks. Neraujieties par katru cenu būt notikumu centrā, vadīt un kontrolēt iesāktos procesus. Būs labāk, ja nedaudz iepauzēsiet, pārdomāsiet paveikto, apkoposiet rezultātus. Tas palīdzēs saprast, var esat uz pareizā ceļa un viss notiek, kā iecerēts. 
MEŽĀZIS Pat tad, ja iemīlēšanās iedvesmojošās izjūtas jau ir aiz muguras, rodiet iemeslu līksmībai, optimismam un dzirkstošam dzīvespriekam, piemēram, kopīgi iesaistoties radošos pasākumos, intelektuālās spēlēs vai sportiskās aktivitātēs. Nenonieciniet pat vismazāko adatas aci, caur kuru izlienot, iespējams novērst domstarpības. Varbūt paļaujieties uz pārbaudītām metodēm?
ŪDENSVĪRS Zinot, ka neesat vieni, būs vieglāk runāt par sasāpējušām lietām un pielikt punktu kādai ilgāku laiku neatrisinātai problēmai. Nepārdzīvojiet, ja atliek maz laika izklaidēm, uztveriet to kā pacietības pārbaudījumu un izdevību apliecināt prasmi strādāt spriedzes apstākļos un rast vajadzīgo risinājumu. Ja iegādājaties kaut ko, kas paredzēts ilgstošai lietošanai, rūpīgi pārbaudiet preces kvalitāti.
ZIVIS Viegli nebūs! Dzīve piedāvās sarežģītus rēbusus, ko risināt. Izturieties pret to kā iespēju apliecināt savas prasmes, pieredzi un spējas panākt vēlamo situācijas risinājumu. Tad, pateicoties panākumiem, iemantosiet līdzcilvēku atzinību, jūsu viedoklim uzticēsies, padomos ieklausīsies. Lielāka vērtība būs tam, ko esat izbaudījuši uz savas ādas, nevis kaut kur dzirdētām vai izlasītām atziņām.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM