Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 8. oktobris – 15. oktobris




AUNS  Plānojot pirkumus un dažādus maksājumus, rēķinieties ar jūsu rīcībā esošo naudas summu, nevis ar to, ko tuvākajā laikā cerat saņemt. Tērējiet naudu garīgiem mērķiem, sevis izzināšanai un pilnveidei. Sistemātiskāk, dziļāk izpētiet kādu tēmu, kas jau kādu laiku ir raisījusi jūsu interesi. Pat ja šķiet, ka viss ir skaidrāks par skaidru, ka labi zināt savas vēlmes un veidu, kā tās apmierināt, neatsakieties no piedāvājuma paplašināt savu iespēju robežas. 

VĒRSIS
 
Ja vēlaties uzturēt labas attiecības, neizliecieties un nemelojiet, runājiet pēc būtības, jo ar skaistām frāzēm vien nesaskaņas nenovērsīsi. Jebkuros apstākļos centieties būt nosvērti un mierīgi. Jo pārliecinātāki par sevi būsiet, jo lielākas būs izredzes, ka viss ritēs bez aizķeršanās. Nepārdzīvojiet, ja mīļā miera labad esat spiesti atteikties no kādas personiskas ieceres.
DVĪŅI Jūsu reputācija un mijiedarbība ar apkārtējiem būs atkarīga no garastāvokļa svārstībām. Dusmās varat sadarīt to, par ko vēlāk pašiem būs neērti atcerēties, tāpēc uzmanieties -- brīžos, kad emocijas sit augstu vilni, mēģiniet savaldīties. Lielas kompānijas neizvēlieties -- jo intīmāka būs gaisotne, jo vieglāk būs kontaktēties un saglabāt labu noskaņojumu.
VĒZIS Prāts mudinās darboties, nepadoties, meklēt risinājumu sarežģītās situācijās un neapstāties arī tad, ja emocionāli vienkāršāk būtu padoties un cerēt, ka problēmas atrisināsies pašas. Rīkojieties pārliecinoši, izrādiet iniciatīvu, uzņemieties atbildību par konkrēta mērķa sasniegšanu. Vadieties pēc racionāliem apsvērumiem, priekšroku dodiet aktivitātēm, kas ļauj pakāpties pa karjeras kāpnēm. 
LAUVA Ja gribat savā dzīvē kaut ko mainīt, nešaubieties par izvēli. Ieviesiet kārtību domās un ideālos! Godprātīgi darot to, kas jums patīk un patiesi interesē, ar lielāko daļu darbu veiksmīgi tiksiet galā, daudz kas no izsapņotā kļūs par realitāti. Ja arī rodas kādi sarežģījumi, nezaudējiet apņēmību, meklējiet iespējami pareizāko risinājumu, labojiet pieļautās kļūdas.
JAUNAVA Piedomājiet pie tā, kā saglabāt labas lietišķās attiecības, nevienam neizdabājot un nezaudējot neatkarību. Nesāciet strīdu pavirši izteikta viedokļa dēļ, nekritizējiet, neizvirziet striktus noteikumus, tad nevajadzēs pielabināties un meklēt kompromisus. Kāds notikums mudinās uz cēlu rīcību, kas sniegs lielisku dzīves pieredzi. Būs patīkami apzināties, ka varat būt noderīgi, palīdzēt ar padomu.
SVARI Kamēr ir idejas un jūs zināt, kā tās īstenot, aktīvi iesaistieties sabiedriskajā dzīvē, meklējiet domubiedrus, sāciet mācības vai iesaistieties apjomīgu projektu īstenošanā -- entuziasms un ticība veiksmei jūs nepievils. Kāda tikšanās un sarunas par aktuālām tēmām mainīs jūsu domas, palīdzēs saskatīt citādo, atšķirīgo. Konfliktu būs mazāk, ja mācēsiet atšķirt brīdi, kad runāt, bet kad labāk paklusēt. 
SKORPIONS Pie tā, lai gan darbā, gan mājās valdītu savstarpēja saskaņa un nezustu vēlme sadarboties, būs jāpiestrādā mazliet vairāk nekā citkārt. To izdarīt būs vieglāk, ja blakus būs cilvēki, ar kuriem varat apmainīties viedokļiem, idejām, dalīties informācijā, jo vienatnē nebūsiet cīnītājs. Vides maiņa palīdzēs kritiski paraudzīties uz līdz šim ierasto un pašsaprotamo. 
STRĒLNIEKS Darba apjomam palielinoties, pievērsiet uzmanību līdz šim neizmantotajiem resursiem, atsvaidziniet agrāk iegūtās iemaņas. Tiklīdz kaut kas nenotiek pēc jūsu prāta, nedusmojieties uz apstākļiem, neapvainojieties uz līdzcilvēkiem. Rodiet sevī spēku pielāgoties, ļaujieties notikumiem, situācija pateiks priekšā, kā rīkoties. Jums atliks tikai nedaudz pamainīt savus plānus, lai neiespējamais kļūtu iespējams. 
MEŽĀZIS Notikumi attīstīsies strauji, iespējami gan aizraujoši piedzīvojumi, gan negaidīti pavērsieni. Prātu nodarbinās radošas, oriģinālas idejas, kuru īstenošanai būs nepieciešama izdoma un attapība, tāpēc ir vērts padomāt par kādu līdz šim neizkoptu spēju pilnveidi. Kaut pašiem ideju netrūks, tomēr novērtējiet līdzcilvēku domu lidojumu, uzklausiet partnerus, ar kuriem iepriekš bijusi laba sadarbība. 
ŪDENSVĪRS Sarunas par un ap naudu, ienākumiem, izdevumiem, pirkšanu un pārdošanu vedinās uz domu par jauniem plāniem, darījumiem. Lai īstenotu iecerēto, jums jābūt drošiem, ka esat izvēlējušies pareizo brīdi un jūsu rīcībā ir pietiekami daudz līdzekļu izvēlētā mērķa sasniegšanai. Nosliece uz pārmērībām var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu finansiālo stāvokli, tāpēc neaizraujieties ar vērienīgiem plāniem. 
ZIVIS Darbīgs un ražīgs laiks, ja vien neslinkosiet un sevi pārlieku nežēlosiet. Pieņemot vai noraidot kādu piedāvājumu, mazāk ļaujieties emocijām, vairāk -- prāta apsvērumiem. Vāciet faktus, apkopojiet informāciju, tas palīdzēs īstajā brīdī spert soļus, kas pozitīvi ietekmēs naudas maciņa vai bankas konta saturu. Tuvu cilvēku atzinība stiprinās pārliecību, ka jūsu pūles nav bijušas veltas. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM