Pāriet uz galveno saturu

Vienīgā pārbaudes spēle Liepājā notiks bez jubilāra Porziņģa

 Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien nepiedalīsies Latvijas izlases pirmajā pārbaudes mačā, vēsta pats basketbolists un Latvijas Basketbola savienība (LBS).




Mačs norisināsies Porziņģa dzimtajā pilsētā Liepājā basketbolista 28 gadu jubilejā. Spēle ar Zviedrijas izlasi Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19 un tiešraidē to varēs redzēt kanālā LTV7.

"Šovakar diemžēl vēl nespēlēšu savās mājās Liepājā savu draugu un ģimenes priekšā. Protams, sāpīgi, bet galvenais mērķis ir būt gatavam Pasaules kausam. Paldies jums par atbalstu, tiekamies," tviterī raksta Porziņģis.

Trešdien pieteikumā nebūs arī Dāvja Bertāna, Anžeja Pasečņika un Jāņa Timmas. Sastāvā būs iekļauts Mārcis Šteinbergs, kurš treniņprocesā piedalās kā tuvākais kandidāts.

"Darba procesā esam saskārušies ar nelielām problēmām, kas ietekmē sastāva izvēli. Šo četru spēlētāju gatavošanās pagaidām notiek saskaņā ar individuālu grafiku. Ierindā būs 13 spēlētāji," LBS citē izlases galvenā trenera Lukas Banki teikto.

Kā teica LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss, sastāva izvēle ir trenera kompetencē un to nevarētu būt ietekmējuši apstākļi, kas saistīti ar basketbolistu apdrošināšanām. "Ar apdrošināšanas lietām viss ir kārtībā, mums ir apstiprinājumi no NBA par abiem spēlētājiem un tur nav nekādu problēmu," atzīmēja Cipruss.

Latvijas basketbolisti kopš pagājušās ceturtdienas Liepājā aizvada treniņnometni un tā būs pirmā pārbaudes spēle sagatavošanās ciklā.

Pēc pārbaudes spēles pret Zviedriju Latvijas basketbolisti atgriezīsies Rīgā, kur 5.augustā tiksies ar Gruziju, 12.augustā - ar Dominikānas Republiku un 16.augustā savā laukumā stāsies pretī Somiaji. Pēc tam plānoti vēl divi mači Taivānā ar Puertoriko (20.augustā) un Lietuvu (22.augustā).

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās. Latvijas izlase apakšgrupas spēles, kurās tiksies ar Franciju, Kanādu un Libānu, aizvadīs Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā.



Avots: vs.lv

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!



REKLĀMA

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM