Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 9. – 15. jūnijs




AUNS Jūsu plāni būs atkarīgi no garastāvokļa un apkārtējo atsaucības. Ja bijāt zaudējuši ticību sev, tā atgriezīsies. Spēcīgs pozitīvas enerģijas lādiņš palīdzēs tikt ar visu skaidrībā. Esiet sabiedriski, komunikabli! Tas palīdzēs tikt pie veiksmīgiem risinājumiem. Tikai nepārcentieties ar aizbildniecību -- ļaujiet katram pašam izlemt, ar ko viņš spēj un ar ko nespēj tikt galā. Nedusmojieties uz cilvēku, kurš nav attaisnojis uz viņu liktās cerības.
VĒRSIS Brīžiem varat kļūt nostalģiski, taču tas netraucēs piedalīties sabiedriskos pasākumos. Atgriezieties pie nepaveiktiem darbiem un neizpildītiem solījumiem -- viens solis atpakaļ var izrādīties lietderīgāks nekā trīs uz priekšu. Rīkojieties pašaizliedzīgi, pēc labākās sirdsapziņas, tas atmaksāsies. Radošs piegājiens lietišķu jautājumu risināšanā pavērs lielākas iespējas īstenot savus plānus. 

DVĪŅI
 
Priekšroku dodiet radošām aktivitātēm un saskarsmei ar radošiem cilvēkiem. Tas palīdzēs labāk saprast, kas jums ir vai nav vajadzīgs, kam veltīt vairāk laika, bet no kā atteikties. Ja kaut kas nenotiek, kā plānots, neizgāziet neapmierinātību uz līdzcilvēkiem, ķeriet mirkli, kad iespējams nolīdzināt iepriekš radušās domstarpības. Paturiet prātā, ka drosme dažbrīd var pāraugt pārgalvībā. 
VĒZIS Piedzīvoto notikumu rezultātā grūtības būs īslaicīgas, tieši tik, lai iespringtu un nepazaudētu kontroli pār situāciju. Uz brīnumiem vai to, ka kāds atrisinās problēmas jūsu vietā, neceriet -- vislabākais brīnumdaris būsiet jūs pats. Improvizējiet, tveriet dzīvi radoši! Ticiet brīvas gribas spēkam! Izvirziet augstus mērķus, neslēpiet, ka paša intereses jums ir svarīgākas par apkārtējo vēlmēm.
LAUVA Ja nemācēsiet sevi pasargāt no morāliem pārdzīvojumiem un pašpārmetumiem, tie iztukšos jūs pa malciņam vien. Lai no tā izvairītos, pēc iespējas mazāk palieciet vienatnē ar savām domām. Meklējiet cilvēkus, kuriem varat uzticēties, jo atliks ar kādu izrunāties un dzīvesprieks atgriezīsies. Paveiktais cels jūsu pašapziņu, palīdzēs atgūt paļāvību saviem spēkiem.
JAUNAVA Informējot apkārtējos par sev aktuālām tēmām, būs lielākas iespējas satikt tos, kuriem ir līdzīgi uzskati, un nodibināt veiksmīgu sadarbību. Neatsakieties no viņu līdzdalības aktuālu jautājumu risināšanā. Tomēr, rodoties domstarpībām, apvaldiet neapmierinātību, koncentrējieties uz iespējami saprātīgu problēmu risinājumu. Ar attieksmes paušanu nesteidzieties, konstruktīva saruna veidosies, kad būsiet savaldījuši emocijas. 
SVARI Sadarbojieties ar cilvēkiem, ar kuriem jūs vieno ne vien vēlme nopelnīt, bet arī kopīgi uzskati. Saskaņojot rīcību, spēsiet sasniegt nozīmīgus rezultātus. Viņi mācēs jūsu domas ievirzīt racionālā gultnē. Neliekuļojiet, esiet godīgi, un tas atvieglos saprašanos ar tiem, bez kuru palīdzības nevarat iztikt. Nepieļaujiet steigu un paviršību, citādi nepametīs sajūta, ka kaut kā pietrūkst vai kaut kas nav izdarīts līdz galam.
SKORPIONS Uzticieties cilvēkiem, ar kuriem sadarbojaties, atlīdziniet tiem, kas palīdzējuši pārvarēt grūtības. Ieviesiet pārmaiņas, tikai nepārspīlējiet, neforsējiet notikumus, ievērojiet apstākļu diktēto tempu, nemainiet savas domas vai plānus atkarībā no apstākļiem. Esiet gatavi izpildīt dotos solījumus, apliecinot, ka jums var ticēt uz vārda. 
STRĒLNIEKS Nemokieties, nelauziet galvu -- daudz kas kļūs skaidrāks, tiklīdz atslābināsieties un sekosiet sajūtām. Lai mazinātu spriedzi un vairotu pārliecību par savas rīcības nemaldīgumu, atvēliet laiku stratēģiskai plānošanai -- skaitiet, rēķiniet, paredziet vairākus rīcības variantus. Brīžos, kad rodas sīki strīdi un nesaskaņas, mēģiniet saglabāt filozofisku mieru, tad izredzes atgūt harmoniju būs lielākas.
MEŽĀZIS Paliekot vienatnē, neaizraujieties ar sevis žēlošanu. Ja gribat sasniegt labus rezultātus, atturieties no pārlieku principiālas un stereotipiskas nostājas. Uzdrošinieties būt radošāki, atļaujieties brīvāku domas lidojumu. Finanšu lietās neiedomājieties sevi bagātāku nekā tas ir patiesībā. Priekšroku dodiet tēriņiem, kas saistīti ar sadzīves ērtību nodrošināšanu. Esiet izvēlīgi, bet ne kaprīzi!
ŪDENSVĪRS Par vienveidību sūdzēties nebūs iemesla! Esiet darbīgi; ja iešaujas prātā laba ideja, īstenojiet to. Tālu uz priekšu gan neplānojiet, jo prioritātes var mainīties. Plānojiet pārmaiņas, gatavojieties svarīgam ģimenes vai dzimtas notikumam. Centieties pēc iespējas mazāk tērēties, pārskatiet krājumus un tos lietderīgi izmantojiet. Turpmāk, apkārtējo iedrošināti, varat kļūt ekscentriskāki, spējīgi uz negaidītu rīcību.
ZIVIS Jūsu tolerance un atvērtība pulcēs ap jums azartiskus, dzīvespriecīgus cilvēkus. Atmetiet šaubas un neticību, paļaujieties uz cilvēkiem, ar kuriem jūs sadarbojaties. Ja kaut kādu iemeslu dēļ nevarat līdz galam paveikt iesākto darbu, samierinieties -- jums būs vairāk laika citām svarīgām aktivitātēm. Drīzumā, iespējams, satiksiet tieši to cilvēku, par kuru iepriekš domājāt, vai kādā cilvēkā atpazīsiet sen nesatiktu paziņu. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM