Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 23. – 29. jūnijs




AUNS Ievērojiet iepriekš noteiktu plānu, nesteidzieties pielāgoties apstākļiem, cilvēkiem, situācijām. Esiet nelokāmi, jo, tiklīdz sāksiet izdabāt, būt grūti palikt uzticīgiem saviem sapņiem, ideāliem. Paši sevi iedrošiniet, pārlieciniet, noskaņojiet pozitīvi, cits neviens to neizdarīs labāk! Tad būs iespējams veiksmīgi finanšu risinājumi, izdevīgas vienošanās, kurās tiks īstenotas jūsu intereses. 
VĒRSIS Zaudējot savaldīšanos, būs velti cerēt uz sapratni no citu puses. Kritiskos brīžos itin labi strādās intuīcija, tomēr galvenais trumpis, risinot sadzīviskas situācijas, būs praktiskums. Tas palīdzēs neapjukt, ļaus objektīvi novērtēt apstākļus un saplānot darbu tā, lai nerastos stress un nebūtu jāuztraucas par nelietderīgu laika un līdzekļu izšķiešanu. 

DVĪŅI
 
Lai noskaidrotu, ko par jums domā līdzcilvēki, -- noklausīties viņu sarunas aiz durvīm nebūs labākais veids, kā apmierināt savu ziņkāri. Uzrunājiet cilvēkus tieši un atklāti, neslēpiet savas vēlmes un nodomus. Nekautrējieties lūgt pieredzējuša cilvēka viedokli, īpaši brīžos, kad nepieciešams vērtējums no malas. Apkārtējie jūs atbalstīs, ja vien jums pietiks pacietības izrunāties. 
VĒZIS Jo pārliecinošāka un mērķētāka būs jūsu rīcība, jo lielākas būs izredzes pārvarēt apstākļu nelabvēlību. Galvenais -- skaidri formulējiet savas vēlmes un esiet iecietīgi pret apkārtējiem. Ja rodas sarežģījumi ar lietišķu kontaktu uzturēšanu, „neuzvelcieties” par sīkumiem, atturieties no iesaistīšanās konfliktsituācijās. Uzmanīgi runājiet par personīgām lietām, nemētājieties ar solījumiem.
LAUVA Ar iniciatīvu un personīgo ieinteresētību vien būs par maz, lai tiktu pie cerētajiem rezultātiem. Katru darbu rūpīgi saplānojiet, jo steiga un aizmāršība var negatīvi ietekmēt reputāciju. Ja neizdodas iekarot jaunas virsotnes, izmantojiet izdevību atgriezties pie nepaveiktiem darbiem un neizpildītiem solījumiem, jo arī tas sniegs gandarījumu un vairos pašapziņu.
JAUNAVA Apgrozoties dažādos pasākumos, atjaunosies sena draudzība vai uzlabosies jau esošās attiecības ar domubiedriem, darījuma partneriem. Veiksmīga būs darbošanās komandā, mācēsiet pierunāt un piesaistīt jaunus sabiedrotos. Jūsu panākumu atslēga -- neatlaidība un skaidra mērķa apziņa. Pateicoties tai, panāksiet, ka jums uzticas un jūs respektē.
SVARI Tiecieties pēc sabiedrības, kur valda draudzīga, saprotoša gaisotne. Atrodiet laiku arī izglītībai un redzesloka paplašināšanai. Ja notikumu gaita liecina, ka esat uz pareizā ceļa, turpiniet iesākto -- katra izvēle un īstajā brīdī sperts solis vairos apņēmību un palīdzēs novest iesākto līdz galam. Jo stingrāka būs jūsu pārliecība par savas rīcības nemaldīgumu, jo grūtāk būs jūs izsist no sliedēm. 
SKORPIONS Darbā izvērtējiet apstākļus, un jūs sapratīsiet, kur esat kļūdījušies, ko turpmāk vajadzētu ņemt vērā, kuras ieceres apspriest, kuras labāk paturēt sev. Izvēloties prioritātes un pareizi sadalot uzmanību, pietiekami daudz laika atliks gan atpūtai un izklaidēm, gan nopietnākām sarunām. Nebēdājiet par kritiku, galvenais, lai jūs paši par sevi būtu labās domās. 
STRĒLNIEKS Atgriežoties pie darba pienākumu pilnvērtīgas izpildes, vajadzēs rūpīgāk piedomāt pie plānošanas, izvēlēties produktīvākas darba metodes. Steidzieties lēnām, izmantojiet iespēju kaut ko mainīt -- gudri izvēlēta stratēģija ļaus veiksmīgi tikt galā ar lielu darba apjomu un īstenot arī personīgās ieceres. Pārskatiet un sakārtojiet finanšu jautājumus, apkopojiet ieguvumus un zaudējumus. No jauniem darījumiem atturieties, naudu neaizņemieties un neaizdodiet.
MEŽĀZIS Izvēloties jomu, kur ieguldīt naudu, paturiet prātā teicienu par tiem labajiem nodomiem, kuri ne pie kā laba nav noveduši. Grūtībās nenolaidiet rokas, apzinieties savas personības stiprās puses, un jums izdosies skaisti un eleganti izkļūt no sarežģītām situācijām. Daudz būs atkarīgs no garastāvokļa. Lai tas būtu labs, mēģiniet ik notikumā un cilvēkā saskatīt ko pozitīvu.
ŪDENSVĪRS Mājās valdīs miers un saticība, taču tas nenozīmē, ka nebūs domstarpību, vienkārši katrs būs aizņemts ar savām domām un rūpēm. Lai sakārtotu kādas „klibot’ sākušas attiecības, paraugieties uz tām no malas, izvērtējiet, kāda tajās ir jūsu loma. Aplami lēmumi un darbošanās pret savu gribu neko labu nesola, tāpēc ieklausieties sevī, sajūtās, emocijās, mēģiniet tikt skaidrībā, kas jums sagādā prieku, kas sarūgtina.
ZIVIS Iespējami veiksmīgi pirkumi, darījumi un citas ar materiālās labklājības celšanu saistītas aktivitātes. Tikai biznesa aktivitātēs nepaļaujieties uz mānīgo iespaidu, ka visu var sarunāt. Ja neprasīsiet no dzīves vairāk, nekā tā spēj dot, būsiet apmierināti. Attiecībās ar otro pusīti neturiet emocijas pie sevis, dalieties pārdomās ar mīļoto cilvēku, palīdziet tikt galā ar sadzīviskām grūtībām. 

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM