Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 16. – 22. jūnijs




AUNS Izvēles situācijā esiet apdomīgi. Nesteidzieties citiem pārmest aplamu rīcību vai neapdomīgu lēmumu, arī jums pašiem var gadīties spert kādu nepareizu soli vai iesīkstējušu priekšstatu dēļ nokļūt kļūmīgā situācijā. Mākiet sevi pasniegt tā, lai nevienam nerastos papildu jautājumi par jūsu rīcību. Augstu tiks vērtēta kompetence, zināšanas un pieredze.
VĒRSIS Pamatīgas analīzes un pārdomu rezultātā nonāksiet pie lēmumiem, kas ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē. Risinot finansiālus jautājumus, esiet, cik vien iespējams, precīzi, nepaļaujieties uz aptuveniem aprēķiniem -- naudai patīk, ka to pārskaita! Ja tiekat pie necerētiem ienākumiem, nekļūstiet izšķērdīgi, rezerves noderēs, lai īstenotu kādu godkārīgu mērķi. 

DVĪŅI
 
Ja nejūtaties droši par sevi, svarīgu, tālejošu plānu īstenošanu nesāciet, nemēģiniet iekšējo nemieru apslāpēt ar aktīvu rosīšanos. Uzticiet savas raizes draugiem, jo izrunāšanās ne vien palīdzēs atbrīvoties no spriedzes, bet arī labāk saprast sevi. Ja arī viņu vērtējums jums neglaimos, saglabājiet paškritiku. Lai atpūstos, pafilozofējiet par dzīvi, paklausieties mūziku. 
VĒZIS Sevi ar citiem nesalīdziniet, neņemiet pie sirds kritiku -- ja daudz klausīsieties citos, viegli nonāksiet aplamu pieņēmumu un viedokļu varā. Ja neizdodas iekarot jaunas virsotnes, izmantojiet izdevīgu atgriezties pie nepadarītiem darbiem un neizpildītiem solījumiem, arī tas sagādās gandarījumu. Ar otro piegājienu, nedaudz atkāpjoties ieskrējienam, izdosies īstenot daudz ko no tā, kas iepriekš šķita grūts un sarežģīts.
LAUVA Vienatnē darbs nevedīsies tik raiti, kā gribētos, tāpēc pieklusiniet savu augstprātību. Jūs spēs pārliecināt tikai autoritatīva cilvēka viedoklis. Zinot, ka blakus ir cilvēks, ar kuru varat saprasties no pusvārda, jutīsieties drošāk, mierīgāk. Veltiet laiku sev -- atpūtieties, sakārtojiet domas. Pakāpeniski pārvarot grūtības un vilšanās, kļūsiet izlēmīgāki, emocionāli noturīgāki un spēcīgāki. 
JAUNAVA Ar uzstājību neko daudz nepanāksiet, labāk nogaidiet, vērojiet un analizējiet, lielajā informācijas gūzmā mēģiniet saskatīt būtisko, sev svarīgo. Saruna zem četrām acīm palīdzēs iegūt vērtīgu informāciju, kuru citādi nebūtu uzzinājuši. Daudz darīsiet melno darbu, kas pamanāmus rezultātus nedos. Lai tikai kāds novērtētu jūsu pūliņus! Kolēģi to darīs nelabprāt, jo uzskatīs, ka esat pārlieku pārņemti ar saviem plāniem.
SVARI Vilšanos būs mazāk, ja skaidri zināsiet, ko attiecībās vēlaties saņemt un cik daudz paši esat gatavi tajās ieguldīt. Plānojot kopīgas aktivitātes un pieņemot svarīgus lēmumus, nebaidieties piešķirt lielāku lomu partnera viedoklim. Saprotot, ka ne jūs vieni paši esat vainojami savās neveiksmēs, satraukums pierims un būs vieglāk rast risinājumus.
SKORPIONS Noskaņojums var kļūt nebēdnīgāks, prāts nesīsies uz piedzīvojumiem, avantūrām. Būs viegli īstenot oriģinālas idejas, pārsteigt, iepriecināt. Tikai pielūkojiet, ka nepārdegat! Nonākot kārdinošas izvēles priekšā, saglabājiet vēsu prātu -- samērojiet iespējamos ieguvumus un zaudējumus. Ja paši būsiet disciplinēti, tad arī no citiem varēsiet prasīt teicamu organizētību un vajadzības gadījumā norādīt uz kļūdām. 
STRĒLNIEKS Veiksmīga būs rosīšanās mājās, ja vien mācēsiet sabalansēt savas intereses ar citu ģimenes locekļu vajadzībām. Esiet uzmanīgi, centieties nepieļaut kļūdas savstarpējā saskarsmē. Arī formālas lietas kārtojot, esiet pragmatiski: pārskatiet un sakārtojiet dokumentus, veiciet nepieciešamos labojumus. Tas, ka jums ir droša aizmugure, nenozīmē, ka varat atļauties kļūt bezrūpīgi. 
MEŽĀZIS Ja būsiet iecietīgi, atrast kompromisu attiecībās ar līdzcilvēkiem nebūs grūti. Pašapziņu palīdzēs atgūt kāda tikšanās, kuras laikā tiks noskaidroti pārpratumi, izteikti jauni priekšlikumi un panāktas vienošanās. Tas var kļūt par daudzsološu sākumu ilgstošai sadarbībai. Ja prātā iešaujas kāda spīdoša doma, pierakstiet to, citādi aizmirsīsiet. Kad būsiet ar aktuāliem uzdevumiem tikuši galā, varēsiet sākt ko jaunu. 
ŪDENSVĪRS Darbā nesteidziniet notikumu gaitu. Lai arī projekts, kurā piedalāties, izskatās daudzsološs, paturiet prātā, ka ne viss ir zelts, kas spīd. Sargieties no intrigām, apmāna un slepeniem nelabvēļiem. Uzmanīgi sekojiet līdzi tam, kas tiek runāts ar kolēģiem, kaimiņiem, paziņām -- var gadīties, ka uzzināt kaut ko sensacionālu. Mīļoto cilvēku ar savām problēmām neapgrūtiniet. 
ZIVIS Strādājiet ar saviem trūkumiem, meklējiet jaunu pieeju tam, ko darāt, un ne mirkli nešaubieties par sevi. Mājiniekiem par savām pārdomām un iekšējiem pārdzīvojumiem šoreiz neko daudz nestāstiet. Viņu pastiprinātā interese nepalīdzēs neko atrisināt, tikai radīs saspringtu gaisotni mājās. Ar tuviniekiem relaksējieties, kopīgu izklaižu un sirsnīgu sarunu nekad nevar būt par daudz.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM