Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 27. marts – 2. aprīlis




AUNS  (21.03.—20.04.) Ar plānoto veiksmīgi tiksiet galā, taču tas prasīs diezgan daudz spēka un uzmanības. Pat ja apkārt virmo notikumi, nesteidzieties visur paspēt, grimstot sīku nebūšanu jūrā, varat palaist garām kaut ko svarīgu. Ja jūtaties noguruši, iztukšoti, atļaujieties nozust no apkārtējo acīm. Pielāgošanās jauniem apstākļiem pat tad, ja tie jūs nelutinās, jau izdosies vieglāk. Labvēlīgas dienas – 24, 30; nelabvēlīga diena -- 26.
VĒRSIS (21.04.—21.05.) Dažādi kavēkļi un šķēršļi traucēs ražīgi darboties, varat izjust spiedienu no sabiedrības puses. Ja nevēlaties kļūt par tenku objektu, ievērojiet piesardzību, atturieties no vienpersoniskiem lēmumiem un patvaļīgas rīcības. Centieties izvairīties no nenovīdīgiem cilvēkiem un nepatiesas, sagrozītas informācijas. Pozitīva attieksme pret dzīvi būs kā vitamīni, kas uztur mundru kā miesu, tā garu. Labvēlīgas dienas -- 25, 29; nelabvēlīga diena -- 28.

DVĪŅI
 
Daži notikumi pārbaudīs jūsu taisnības un patiesības mīlestību, taču saglabāt savu nostāju nebūs tik viegli. Ne vienmēr jūsu domas sakritīs ar to, kā vajadzētu rīkoties, brīžiem emocijas diktēs vienu, bet prāts -- ko citu. Lai nevajadzētu meklēt kompromisu ar sirdsapziņu, vairieties no situācijām, kurās skaidri jāpauž sava pozīcija. Iesaistoties filozofiskās diskusijās, gūsiet vērtīgas atziņas. Labvēlīgas dienas -- 25, 27; nelabvēlīga diena -- 29.
VĒZIS (22.06.—22.07.) Negaidīti pavērsieni profesionālajā jomā mudinās tiekties pēc augstākiem sasniegumiem. Esiet apņēmības pilni paveikt iecerēto, taču nepieļaujiet steigu svarīgu, ar tālāku nākotni saistītu lēmumu pieņemšanā. Mēģiniet saprast, kas no tā, par ko jūs pārdzīvojat, ir uztraukumu vērts, kas -- tikai iedomas. Atcerieties, ka neapgūtās teritorijās mājo daudz interesantu parādību. Labvēlīgas dienas -- 28, 29; nelabvēlīga diena -- 30.
LAUVA (23.07.—23.08.) Piemērots laiks sabiedriskām aktivitātēm un redzesloka paplašināšanai, tomēr uzmanīgi izvērtējiet, cik lietderīga ir jūsu iesaiste konkrētas ieceres īstenošanā. Ja esat droši par savu izvēli, pārliecinieties, ka neesat pārlieku uzstājīgi. Piesargieties no nelabvēļiem, jo viņi būs tie, kas apšaubīs jūsu darbības panākumus un var izplatīt nepatiesu, sagrozītu informāciju. Labvēlīga diena -- 27; nelabvēlīga diena -- 28.
JAUNAVA (24.08.—23.09.) Priekšstati par to, kā rīkoties, lai viss izdotos, var būt visai miglaini. Vienkāršāk būs pielāgoties apstākļiem nekā mēģināt tos mainīt. Tas nenozīmē, ka dzīve zaudēs dinamiku, gluži pretēji -- tā pat pieaugs. Par to parūpēsies cilvēki, kas izteiks piedāvājumu, no kura atteikties nozīmētu palaist garām iespēju atklāt kādu nebijušu aizraušanos vai pievērsties jomai, kurā varat sevi pierādīt, sasniegt ko jaunu. Labvēlīga diena -- 29; nelabvēlīga
SVARI Būs daudz pienākumu, neatliekamu uzdevumu. Iespējams, būs jāapvieno darbs un mācības. Lai ar to visu veiksmīgi tiktu galā, būs ne vien gudri jāsaplāno laiks un jāprot apvienot lietderīgo ar patīkamo, bet jābūt gataviem arī radošiem situāciju risinājumiem. Nebaidieties no pārmaiņām. Lai iegūtu skaidrāku izpratni par notiekošo, konsultējieties ar jums nozīmīgu autoritāti. Labvēlīgas dienas -- 27, 30; nelabvēlīga diena -- 28.
SKORPIONS (24.10.—22.11.) Daudz enerģijas un uzmanības prasīs iesāktas ieceres īstenošana. Apstākļiem kļūstot saspringtākiem, varat zaudēt kontroli pār situāciju un kļūt emocionāli nelīdzsvaroti. Darbs, kas līdz šim sagādāja prieku, slodzes dēļ var kļūt par apgrūtinājumu. Tiklīdz kaut kas nenotiek pēc jūsu prāta, nedusmojieties, bet meklējiet atbalstu pie domubiedriem. Labvēlīgas dienas -- 29, 30; nelabvēlīgas dienas -- nav.
STRĒLNIEKS (23.11.—21.12.) Notikumi risināsies pietiekami dinamiski, lai nevajadzētu lauzīt galvu, ar ko piepildīt laiku. Īsā laikā vajadzēs pieņemt svarīgus lēmumus, vienlaikus risināt darba un sadzīves jautājumus un vēl nepalaist garām iespēju sakārtot personīgo dzīvi. Lai ar to visu veiksmīgi tiktu galā, nedrīksti svārstīties vai gaidīt, ka lēmumus jūsu vietā pieņems citi. Labvēlīgas dienas -- 28, 29; nelabvēlīga diena -- 25.
MEŽĀZIS (22.12.—20.01.) Par naudas grūtībām runāsiet nelabprāt, jo būs grūti atzīt, ka pašu neapdomības dēļ vien esat tajās iekūlušies. Lai arī situācija pamazām uzlabosies, jo beigsies kāds kredīta vai līzinga maksājums, radīsies iespēja piepelnīties vai atmaksāsies kāds darījums. Pievērsieties ģimenes dzīvei. Pastiprinātu uzmanību izrādiet tuviniekiem, bērniem. Dariet visu ar prieku un neskopojieties ar smaidiem. Labvēlīga diena -- 25; nelabvēlīga diena -- 27.
ŪDENSVĪRS (21.01.—19.02.) Lieliski izpratīsiet apkārtējo domas un rīcību, taču ne vienmēr gribēsiet palīdzēt citiem, jo personīgās intereses jums būs pirmajā vietā. Reizēm neiejaukšanās taktika attaisnosies, taču būs situācijas, kurās no jums tiks gaidīta lielāka ieinteresētība un atsaucība, īpaši mājās. Tādos brīžos neaizbildinieties ar aizņemtību. Sasparojieties nopietnai sarunai ar tuviniekiem. Labvēlīga diena -- 28; nelabvēlīga diena -- 26.
ZIVIS (20.02.—20.03) Būs grūti nedomāt par naudu, rēķiniem un sadzīviskām nebūšanām. Lai veidotu risinājumus samilzušām problēmām, meklējiet jaunas pašizpausmes iespējas. Saprotiet, ka katrā krīzē parādās arī iespēja izaugsmei. Ja jūtat, ka jums tiek piedāvāti jauni izaicinājumi, pieņemiet tos, apgūstiet noderīgas iemaņas vai pat mainiet darbavietu. Labvēlīga diena -- 27; nelabvēlīga diena -- 30.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM