Pāriet uz galveno saturu

Kāds melo?! No apreibinošām vielām miris Ogres skolas skolnieks, varbūt vairāki

 VS.LV rīcībā nonāca informācija, ka Ogres 1. vidusskolas šī mācību gada laikā no apreibinošu vielu pārdozēšanas miruši jau trīs bērni. Pēdējais gadījums noticis 30. janvārī, kad kādam skolniekam palicis slikti, viņš stundas laikā devies uz labierīcībām, kur starpbrīdī puisi mirušu atraduši citi skolēni. Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolēns tiešām ir miris, taču tas neesot noticis skolas teritorijā, bet bērna mājās. Viņa kategoriski noliedza informāciju, ka no 2022. gada 1. septembra līdz šodienai nomiruši vēl divi 1. vidusskolas skolēni.



VS.LV avots nevēlējās nosaukt savu vārdu, bet no savas atvases uzzinājis, ka 30. janvārī Ogres 1. vidusskolā miris jauns skolnieks, kas noticis no apreibinošu vielu pārdozēšanas. Uztraukumam ir pamats, jo avota atvase pavēstījusi, ka šis Ogres 1. vidusskolā ir jau trešais gadījums šī mācību gada laikā.

“Miruši trīs bērni, viens 6. klases skolēns un divi 9. klases skolēni. Man nav skaidrs, kā tas var palikts noklusēts?!” neizpratnē ir avots.

“Par Ogres 1. vidusskolu klīst ļoti nelāgas runas. Bērnu starpā notiek nekontrolēts mobings, bērni smēķē, lieto dažādas apreibinošas vielas, ko pasniedzēji nekontrolē. Rau, bērniem pašiem jātiek galā! Tā, protams, aug slima sabiedrība,” secina avots, piebilstot, ka, no narkotikām mirstošie bērni, bijusi pēdējā pile, lai celtu trauksmi.

“Kā lai mammas un tēti mierīgu sirdi laiž bērnu uz skolu, ja tur notiek tik traģiskas lietas?! Mums taču nav zināms, vai mūsu atvasei kāds piedāvās apēst, piemēram, “tabletīti”? Bērniem vēl nav tik stabila psihe, lai viņi “kompānijas pēc” kaut ko neizmēģina,” savu sašutumu pauž vecāks.

Vecāku neizpratni radījis arī fakts, ka citā Ogres skolā nesen ar lekcijām viesojušies dažādo kristīgo konfesiju pārstāvji. Tad uzreiz ieradusies televīzija, tika filmēts, kā bērniem stāsta par kristietību, sacelta pamatīga brēka.

“Saprastu, ja tie būtu kaut kādi sektanti, bet nē, baznīcu pārstāvji – katoļi, luterāņi. Kristietībai ir vēsture, tā pastāvējusi gadu tūkstošiem, un kas tur ļauns, ja bērni to zina. Tā ir vēsture. Galu galā, neviens viņus nevilka aiz stūra un nepiedāvāja pieņemt ticību. Bet apreibinošas vielas, tas tiešām ir DRAUDS un viena no lielākajām nelaimēm pasaulē!”

Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolas skolēns tiešām ir miris, bet tas noticis mājās, 28. janvārī. Par to viņai pavēstījis jaunieša tēvs.

Buteviča kategoriski noliedza, ka šī mācību gada laikā miruši vēl divi skolēni, kas mācījās Ogres 1. vidusskolā. 


Avots: vs.lv

REKLĀMA
GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM