Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 16. – 22. janvāris

 



AUNS Nav izslēgtas vilšanās, kas saistītas ar neveiksmēm profesionālajā jomā un personīgajā dzīvē. Zvaigznes neizslēdz nelielu grūtību parādīšanos Aunu ceļā, īpaši, ja viņu plāni vai ieplānotie darbi tiek klasificēti kā riskanti. Iespējams, ka Aunus, kuri veic uzņēmējdarbību, cenšas izsist no sliedēm vai maldināt. 

VĒRSIS Iespējamas stipras galvassāpes, nervu pārslodze pārmērīga darba dēļ. Pārlieka neuzticēšanās un piesardzība bremzēs panākumu gūšanu visās darbības jomās. Daudzus cilvēkus, kas dzimuši šajā zīmē, var pārņemt grūtsirdība un skumjas. Vēršiem būs jāstrādā vairāk nekā parasti, taču tādēļ nevajadzētu justies sarūgtinātiem, jo jūsu pūles tiks pamanītas un atalgotas.


DVĪŅI Nedēļai ir divējāds raksturs. Iespējams, Dvīņu garīgajai un radošajai attīstībai traucēs viltnieku intrigas, apmelošana vai pārpratums. Varbūt Dvīņiem būs jauni kolēģi, kas ietekmēs viņu pasaules uzskatu. Nelabvēlīga nedēļa, kas sola grūtības gan ģimenes, gan darba attiecībās. Cerības, visticamāk, nepiepildīsies, un sapņi paliks tikai sapņi.
VĒZIS Iespējama enerģētiskā potenciāla samazināšanās. Vēžus var pievilt intuīciju. Iespējama negaidīta finansiālā stāvokļa pasliktināšanās. Dažiem Vēžiem nāksies atteikties no sapņa par ceļošanu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku var rasties nesaprašanās. Vēžiem šķitīs, ka viņu attiecības ar izredzēto ir tik nosacītas un virspusējas, ka nav vērts tās turpināt. Šajā gadījumā notikumu gaita būs atkarīga ne tikai no Vēžu gribas un lēmuma.
LAUVA Jūs esat ceļā uz harmonijas sasniegšanu. Varat plānot darbu un atpūtu. Gaidiet patīkamus pārsteigumus, dāvanas un jaunumus. Atmodas, iekšējās enerģijas transformācijas, radošuma apzināšanās nedēļa. Radošo profesiju Lauvām pavērsies iespējas brīvai pašizpausmei.


JAUNAVA Visticamāk, ka Jaunavas šo nedēļu pavadīs bezmērķīgi. Daudzas Jaunavas nespēs izdarīt visu, ko vēlas, dažas gaidīs kaut ko nezināmu. Iespējamas bērnišķīgas ilgas pēc brīnuma un vēlme izbaudīt nevainīgu izklaidi. Jaunavām ar „ievainotu” enerģētiku šī nedēļa var būt smaga.


SVARI Nedēļa labvēlīga atbildīgu uzdevumu veikšanai, laulībām. Var ierasties ciemiņi. Daudziem Svariem -- vīriešiem būs iespēja parādīt sevi iecerētajai no labākās puses. Šī nedēļa sola lielisku garastāvokli un dzīvesprieku. Taču dažus Svarus var pārņemt šaubas, nožēla, trauksme. Visticamāk, jums būs ļoti grūti pieņemt pareizo lēmumu. Turklāt neizlēmība, šaubas var izraisīt neveiksmes.

SKORPIONS Iespējams veiksmīgs pirkums, daudzi Skorpioni saņems atbalstu. Šīs zīmes pārstāvji demonstrēs savu spēju adekvāti uztvert jebkuras neparastas parādības un situācijas. Daudziem no viņiem var paveikties savā darbības jomā. Nedēļa zudušo sakaru atjaunošanai, miera un klusuma atgūšanai. Skorpioniem būs jāparāda visas savas spējas un jādemonstrē radoša pieeja darbam. 

STRĒLNIEKS Aktīva radoša nedēļa, piemērota sapulcēm, svinībām, sporta sacensībām. Apkārtējā pasaule atspoguļos Strēlnieka iekšējo būtību. Daudziem būs bezspēcīgi jānoskatās, kā lieliskās iespējas paslīd garām. Iespējamas neveiksmes mīlestībā vai konflikti ar svešiniekiem. Var būt straujas garastāvokļa svārstības, galvassāpes, infekcijas slimības. Diemžēl tagad neizdosies visu kontrolēt, taču tās ir pārejošas grūtības. 
MEŽĀZIS Iespējami priekšlikumi uzņēmējdarbībā. Daži notikumi šonedēļ var sasniegt savu kulmināciju. Veltiet laiku atbildīgu lēmumu pieņemšanai un mēģiniet paredzēt iespējamos sarežģījumus. Ņemiet vērā, ka neapdomīga rīcība var izraisīt smagas sekas. Pārmērīgas aktivitātes un neatlaidības dēļ Mežāži var pārsteigties. Iespējamas slēptas skauģu un intrigantu lamatas.
ŪDENSVĪRS Pretrunīga nedēļa. Nedēļas pirmajā pusē pastiprināsies Ūdensvīru vitālā enerģija, iespējams radošo spēku pieplūdums. Viņu intelektuālais līmenis, personīgais šarms un vēlme pārsteigt citus veicinās panākumus profesionālajā darbībā un uzlabos attiecības ar mīļoto. Nedēļas otrajā pusē iespējami notikumi ar negatīvu pieskaņu. Nedēļas nogalē Ūdensvīrus var pārņemt apātija un vienaldzību pret visu, kas viņus vēl nesen interesēja. 
ZIVIS Lielākā daļa Zivju spēs gūt panākumus biznesā. Darbs prasīs maksimālu koncentrēšanos, disciplīnu un organizētību. Iespējams, Zivis mocīs nemiers. Šajā periodā Zivis rīkosies racionāli, līdzsvaroti, uzvarēs dažādus kārdinājumus. Daudzas Zivis sajutīsies uzdevumu augstumos.



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM