Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 19. – 25. decembris

 




AUNS Sāciet īstenot galvenos plānus no trešdienas. Nedēļas sākumā centieties neiekļūt konfliktsituācijās un nepārslogojiet sevi. Sakārtojiet visu, kas saistīts ar darbu, un ieviesiet kārtību mājās. No trešdienas nekādu ierobežojumu nav, ja plānojat sākt jaunu biznesu, mainīt darbu, doties ceļojumā vai noformēt attiecības. Tikšanās ar draugiem, aktivitātes brīvā dabā vislabāk ieplānot sestdien, bet svētdien izvairieties no jebkāda riska. 

VĒRSIS Otrdiena ir labākā diena lielu pirkumu veikšanai. Jūs varat ieguldīt līdzekļus arī citā, jums piemērotākā veidā. Trešdien labi veiksies dokumentu sakārtošana, savienību dibināšana vai jauna biznesa uzsākšana. Partnerattiecības un perspektīvas visu šo laiku būs jūsu uzmanības centrā. Mēģiniet izdomāt, kuras no iespējām, kas tagad ienāk jūsu dzīvē, ir daudzsološākās, un sāciet rīkoties. 



DVĪŅI Otrdienas notikumi var ieviest dažas izmaiņas jūsu plānos. Ja pēkšņi saņemsiet jaunu piedāvājumu vai papilddarbu – neatsakieties. Tendences ir īpaši labvēlīgas tiem, kuri mācās vai strādā informācijas un komunikācijas jomā. Veselība jums joprojām ir viena no vissvarīgākajām tēmām. Tagad jums var viegli „pielipt” infekcija. Jūs gaida ļoti aktīvs periods, tāpēc velti netērējiet spēkus.
VĒZIS Centieties būt notikumu centrā, lai nepalaistu garām iespēju uzlabot savas perspektīvas. Labākās dienas svarīgākajiem notikumiem būs otrdiena un trešdiena, bet brīvdienās labāk veikt mazāk nozīmīgus, bet noderīgus darbus. Tiem, kurus uztrauc liekā svara problēma, no trešdienas derētu uzsākt diētu.

LAUVA Trešdien jūsu ģimenē var notikt kāds nozīmīgs notikums vai arī saņemsiet informāciju par jaunām izredzēm kādam no radiniekiem. Šis ir labvēlīgs periods ar mājokli saistītu jautājumu risināšanai – pārbraukšanai uz jaunu dzīvesvietu, tā iegādei. Taču līdz trešdienai iespējami konflikti ar tuviniekiem, īpaši ar vecākiem ģimenes locekļiem. Padomājiet, varbūt kādam ir vajadzīga jūsu uzmanība vai finansiāla palīdzība.

JAUNAVA Tagad jūs esat gatavi gāzt kalnus, lai sasniegtu savus mērķus. Ja bijāt ieplānojuši mācības vai citas aktivitātes, kur varētu rēķināties ar paziņu loka paplašināšanu, tad trešdiena šim mērķim ir labākā diena. Nepieciešamības gadījumā var plānot arī vizītes dažādās iestādēs. It īpaši, ja pirms tam jums nav izdevies atrisināt nevienu jūs interesējošo jautājumu. Var cerēt uz veiksmi arī citur.

SVARI Svarīgākā diena būs otrdiena. Dariet visu, lai paplašinātu savas perspektīvas, risinātu materiālos jautājumus. Zvaigžņu stāvoklis ir labvēlīgs saziņai -- tikšanās un iepazīšanās šajā laikā var būt ļoti nozīmīgas. Ja vēlaties nedaudz mainīt savu tēlu, droši dariet to. Rezultāti jūs iepriecinās. Taču neatstājiet svarīgus darbus uz nedēļas nogali. Jūs gaida negaidīti pavērsieni biznesā un attiecībās.

SKORPIONS No otrdienas izdosies sasniegt jaunu līmeni uzņēmējdarbībā. Planētu novietojums sniedz jums retu iespēju kaut ko sākt no nulles. Ja piedāvājumu saņemsiet šonedēļ, neatsakieties no tā, arī tad, ja strādājat vairākos darbos. Tagad jums nav laika atpūtai un izklaidei, bet mīlestība joprojām būs prioritāte. Visam vajadzētu izdoties, taču centieties nepārspīlēt. 

STRĒLNIEKS Jūs šogad esat sasniedzis pagrieziena punktu notikumu attīstībā. Viss, kas jūs kavēja, ir pagātnē. Pamazām pārņems sajūta, ka veiksme beidzot ir jūsu sabiedrotā. Otrdiena un trešdiena ir labvēlīgas dienas darba meklēšanai, savu lēmumu paziņošanai biznesa partneriem un tuviniekiem. Taču nedēļas nogalē piesardzība nenāks par ļaunu – personīgajā dzīvē jūs sagaida pārsteigumi.
MEŽĀZIS Attiecības kolektīvā, kur strādājat vai mācāties, var atklāties jaunā, interesantākā veidā. Tās var būt jaunas finansiālas izredzes vai dienesta romāna sākums. Otrdien un trešdien risiniet savas problēmas dažādās instancēs. No ceturtdienas vairāk laika veltiet personīgām lietām un interesēm. Darbs mājokļa sakopšanā neveiksies, tāpēc nesāciet ģenerāltīrīšanu.
ŪDENSVĪRS Šonedēļ labāk neko neplānot. Pirmdien un otrdien koncentrējieties tikai uz aktualitātēm. Trešdien mēģiniet neapjukt strauji mainīgajos apstākļos. Ja saņemsiet piedāvājumu, pieņemiet to. Sīkāku informāciju varēsiet uzzināt vēlāk. Personīgajā dzīvē labāk neko nemainīt. Neplānojiet svarīgas lietas mājā nedēļas nogalē, bet parūpējieties, lai ledusskapis būtu pilns, jo var ierasties negaidīti viesi. 
ZIVIS Pirmdiena ir labvēlīgs laiks vienas dienas gavēnim. Šajā dienā jūs varat atbrīvoties no sliktiem ieradumiem. Otrdien var iegādāties lielus pirkumus. Sākot ar šo nedēļu, savā pamatdarbā varat cerēt uz labām ziņām. Runājiet ar savu priekšnieku par algas paaugstināšanu, bet neatlieciet to uz nedēļas pēdējām darba dienām. Ja otrdien saņemsiet negaidītu piedāvājumu un jums tas patīk, pieņemiet to. 



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM