Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 12. – 18. decembris

 




AUNS Atjaunotnes un pārvērtību laiks. Auni var atklāt savus radošos talantus un paspīdēt ar savu artistiskumu. Laba nedēļa sportam, citām fiziskām aktivitātēm, komunikācijai, laulībām. Daudziem Auniem gada nogalei būs plāni, kas krietni uzlabos viņu labklājību. Biznesa cilvēkiem būs veiksmīgas tikšanās un sarunas.

VĒRSIS  Provokāciju un pārbaudījumu nedēļa. Attiecībās ar kolēģiem radīsies problēmas, var viegli izcelties konflikti. Vēršu ģimenē iespējama neapmierinātība ar viņu uzvedību. Iemesls tam būs viņu bezjūtība, nodarbinātība. Nedēļa paies neuzticības, viltības, viltus solījumu zīmē. Iespējams, apstākļi vilinās Vēršus iesaistīties avantūristiskos pasākumos un mudinās rīkoties. 

DVĪŅI Informācijas uzkrāšanas nedēļa, savu negatīvo īpašību apzināšanās un iekšējās brīvības iegūšanas laiks. Dvīņi būs kustīgi, gluži tāpat kā Gaisa stihija, kurai viņi pieder. Labvēlīgs periods komunikācijas paplašināšanai. Iespējamas jaunas iepazīšanās vai veco saišu atjaunošana. Jūs pieturēsieties pie tradicionālajiem uzskatiem un centīsieties īpaši neizcelties no pūļa.
VĒZIS Radīsies iedvesma, jauni plāni, idejas. Taču šīs ieceres būs iespējams realizēt tikai līdz nedēļas beigām. Iespējams, Vēžiem būs jāuzņem viesi. Jūs varat sagādāt saviem mīļajiem daudz patīkamu brīžu. Iespējama īslaicīga neapmierinātība ar sevi, darbu un pat mīļoto cilvēku. Vēži, fanātiski pievēršoties kādai no idejām, nespēs reāli novērtēt radušos neviennozīmīgo situāciju. Visas viņu darbības var būt kļūdainas.
LAUVA Nav izslēgti negaidīti likteņa pavērsieni. Iespējams, augsts enerģētiskais potenciāls piespiedīs pārāk slinkus Lauvas -- vīriešus demonstrēt maksimālu aktivitāti un darbaspējas. Nedēļa aizritēs neuzticības, apmelojumu zīmē. Perioda otrajā pusē rūpes par ģimeni nemitīgi atgādinās par sevi un prasīs jūsu laiku. 

JAUNAVA Iespējams, izdosies īstenot savus plānus vai arī beidzot varēsiet plūkt smagā darba materiālos augļus. Pastāv liela iespēja saņemt negaidītus ienākumus, dāvanas, pārsteigumus. Labvēlīga nedēļa. Pārliecība par savu taisnību un spēja gūt virsroku strīdos var palīdzēt gūt panākumus jebkurā biznesā.

SVARI Enerģētiskais potenciāls ir zems. Vairāk nekā ierasts nāksies risināt ģimenes un sadzīves problēmas. Iespējams, ka visi pasākumi būs lemti neveiksmei, un cerības nepiepildīsies. Tas var izraisīt pārlieku nervu slodzi un intereses zudumu par ģimenes vērtībām. Var uznākt neliela depresija. Iespējams, jums tomēr izdosies saskatīt savu problēmu nesamērojamību ar apkārtējo cilvēku traģēdijām. 

SKORPIONS Panākumi ir nodrošināti tikai tiem Skorpioniem, kuri ir pārliecināti par sevi un saviem uzskatiem. Skorpionu nosvērtība un pieticība var ievērojami vairot viņu autoritāti, uzlabot finansiālo stāvokli, uzlabot un stiprināt attiecības ar mīļajiem. Daudzus Skorpionus sagaida mierīga un harmoniska nedēļa. Viņiem izdosies veiksmīgi atrisināt visas problēmas.

STRĒLNIEKS Iespējams, ka Strēlniekam būs jauni ilgtermiņa plāni. Viņu personīgā dzīve var pārsteidzoši savīties ar profesionālo darbību. Tas radīs zināmas izmaiņas daudzu šīs zīmes pārstāvju nostājā. Zvaigznes brīdina vīriešu kārtas Strēlniekus par iespējamu finansiālu zaudējumu. Sarežģījumi ir iespējami attiecībās ar tuvākajiem cilvēkiem, ko var izraisīt radušās nepatikšanas.
MEŽĀZIS Nedēļa ir saistīta ar darbu pabeigšanu, secinājumu izdarīšanu, dzīves pārmaiņu gaidām. Iespējams, Mežāžiem radīsies vēlme kaut ko mainīt, taču šī vēlme atdursies pret bailēm no pārmaiņām. Apziņas un zemapziņas pretrunas notiekošā uztverē apgrūtinās pašvērtējuma, notikumu un citu cilvēku uzvedības novērtēšanu. Lietišķajiem kontaktiem nedēļa nav gluži piemērota. 
ŪDENSVĪRS Iespējams, vēlēsieties ar kādu dalīties iespaidos un pārrunāt savas problēmas. Veiksme pavadīs tos, kuri patstāvīgi izstrādāja, saprata un tikai pēc tam īstenoja rīcības plānu. Labvēlīga nedēļa labai atpūtai, izklaidei. Iespējams, saņemsiet atpakaļ vecu parādu. Enerģētiskā potenciāla pieaugums var veicināt pozitīvas pārmaiņas dzīvē. 

ZIVIS Zivis gaida visādā ziņā laba nedēļa. Vēlams uzsākt jebkuru biznesu. Jūsu labklājības pieaugums var notikt tikai tad, ja jūs valdāt pār naudu, nevis nauda pār jums. Labvēlīga nedēļa plānu un vēlmju īstenošanai, ceļojumiem un braucieniem, pārbraukšanai uz jaunu dzīvesvietu. Visticamāk, daudzu Zivju senie sapņi piepildīsies. 



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM