Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 28. novembris – 4. decembris

 




AUNS Šonedēļ risināsies īpaši nozīmīgi notikumi. Ir iespējams kaut ko sākt no nulles. Centieties kontrolēt savas emocijas un nepalaidiet garām iespējas, kas klauvē pie jūsu durvīm. Mīlestībā šis ir atklāsmju un atzīšanos laiks. Līdz piektdienai būs iespēja salikt visus punktus uz „i”. Nedēļas nogalē sāciet jau mierīgākā garā veidot jaunu attiecību līniju, ja būsiet tikuši skaidrībā par savām patiesajām jūtām.
VĒRSIS Šajā laikā tiks pārskatītas attiecības vai arī ienāks jauni sadarbības priekšlikumi. Daļa sakaru var tikt pārtraukta, nav izslēgta šķiršanās. Taču būs arī reta iespēja nonākt pie savstarpējas sapratnes, atklāti pārrunāt visu, kas satrauc. Trešdiena un ceturtdiena ir optimāls laiks jauna biznesa uzsākšanai. Romantiskās attiecībās barjeras būs viegli pārvaramas. Tikai centieties raudzīties uz notiekošo perspektīvā. 

DVĪŅI Darbā iespējamas pārmaiņas, kuras jūs uztversiet ārkārtīgi emocionāli Attiecībās ar kolēģiem radīsies problēmas, var viegli izcelties konflikti. Mēģiniet tikt ar visu skaidrībā otrdien. Šajā laikā apstākļi kļūs skaidri, turklāt uzklausītās idejas un ieteikumi var pavērt jums jaunus apvāršņus. Brīvdienās ieplānojiet aktīvu atpūtu, varat doties garos ceļojumos.
VĒZIS Šonedēļ jūs gaida iespaidu kaleidoskops. Ja esat iemīlējušies, tad romāns var strauji attīstīties. Arī visās citās dzīves jomās gaidāma atjaunotne un nepieciešamība būt radošiem jautājumu risināšanā. Mēģiniet piepildīt savu dzīvi ar daudzpusīgām lietām, apvienojiet biznesa intereses ar komunikāciju. Iespējams, satiksiet cilvēkus, ar kuriem vēlāk jūs saistīs kopīgi projekti vai jūtas. 
LAUVA Jūsu uzmanība šonedēļ būs veltīta galvenokārt mājām un ģimenei. Laiks īstenot plānus, kas gaidījuši savu laiku. Mēģiniet apvienot savus mīļos kāda kopīga uzdevuma veikšanai, turklāt jūsu ieguldījumam jābūt gana nozīmīgam, lai varētu turpināt iesākto. Neprecētajiem Lauvām šajā periodā var būt daudz randiņu un romantisku iespaidu.

JAUNAVA Šonedēļ jūs gaida daudz jaunumu. Varat sākt jaunus projektus vai ieviest izmaiņas savā darbībā. Ir daudz paveicamu darbu, braucienu. Neatlieciet svarīgus notikumus un lielus pirkumus uz nākamo nedēļu. Tagad jūs biežāk izpelnīsieties pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Bet, ja jums ir svarīgas attiecības ar pastāvīgo partneri, tad centies neizraisīt greizsirdības un aizvainojuma jūtas.

SVARI Jāpadomā, kādus materiālo ienākumu avotus neesat izmantojuši. Jums ir vēl viens mēnesis, lai nostiprinātu savas pozīcijas un parūpētos par noguldījumiem un uzkrājumiem. Izdevumi tagad var būt arī lielāki, taču tas palīdzēs nostiprināt pēdējā laikā gūtos panākumus. Mīlestība, prieks, ​​komunikācija šonedēļ atstās spilgtus iespaidus. Taču visam notiekošajam var būt ilgtermiņa sekas. 
SKORPIONS Šī nedēļa būs pagrieziena punkts attiecībās, kas jums ir ļoti svarīgas. Galvenie notikumi risināsies trešdien un ceturtdien. Kontrolējiet savas emocijas, ja šajās dienās plānojat pasākumus, kas ietekmē jūsu nākotnes perspektīvas. Iespējams, saņemsiet atbildes uz jautājumiem, kurus ilgi neesat uzdrošinājušies uzdot. Taču esiet gatavi tam, ka pēc tam būs jāpieņem lēmums, kas var ietekmēt dzīves stabilitāti. 

STRĒLNIEKS Lielāko daļu sava laika veltīsiet personīgām lietām. Iespējams, kāds noslēpums vai slēptas attiecības pārņems jūsu iztēli. Darījumu īstenošanā noderēs dalība dažādos pasākumos. Izmantojiet iespējas, kas rodas, pat ja uzreiz nav iespējams saprast, kas un kāpēc izrāda jums pretimnākšanu. Nākamā mēneša laikā varēsiet brīvākā gaisotnē novērtēt savas jaunās pozīcijas un izredzes.
MEŽĀZIS Protiet pielāgoties un neizrādiet nekādu acīmredzamu pretestību, ja jūtat kolēģu vai apstākļu spiedienu. Nogaidiet, līdz situācija noskaidrojas. Pirmdien diskusijas, sarunas, sarakste palīdzēs saprast, vai viss notiek pēc plāna. Darbs grupā, tikšanās ar draugiem un citas kopīgu aktivitāšu iespējas tagad paver jums jaunus apvāršņus. Ja plānojat pārmaiņas savā personīgajā dzīvē – rīkojies aktīvāk. 
ŪDENSVĪRS Dzīves ritms prasīs pilnībā iedziļināties darbā. Kamēr jūsu intereses gandrīz pilnībā koncentrējas biznesa jomā, var rasties problēmas ar tiem, kas no jums gaida mīlestību un uzmanību. Trešdien un ceturtdien ieplānojiet tikšanās vai randiņus, ja vēlaties ar visu tikt skaidrībā. Šīs nedēļas notikumi var nostādīt jūs sarežģītas izvēles priekšā. Taču tieši šajā laikā sākas jūsu plānu īstenošana.
ZIVIS Izmantojiet alternatīvas iespējas, kas ienāks jūsu darbā. Ļoti noderīgi var būt ieteikumi un jaunas idejas, kā arī vēlēšanās apgūt jaunas darbības jomas. Šajā nedēļā varat ieplānot komandējumus, dalību mācībās, semināros. Iespējamas gan lietišķas, gan romantiskas iepazīšanās, kas būs ļoti svarīgas. Šonedēļ paveiciet visus šobrīd svarīgākos darbus.

REKLĀMA


REKLĀMA

 


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM