Pāriet uz galveno saturu

NO “STABILITĀTEI!” IEVĒLĒTĀ GLORIJA GREVCOVA IEKĻAUTA UKRAINAS “MIROTVOREC” MELNAJĀ SARAKSTĀ

 


No partijas “Stabilitātei!” saraksta 14. Saeimā iekļuvusi arī Latvijā zināmā prokremliskā aktīviste Glorija Grevcova. Jaunievēlētā parlamenta deputāte ir pamanīta arī Ukrainā, tiesa gan – ne tajā labākajā gaismā, raksta Jauns.lv.

Latvijā mediju uzmanību Glorija Grevcova izpelnījās vien tad, kad publiski kļuva zināms par viņas došanos politikā, konkrēti – pievienošanos bijušā partijas “Saskaņa” biedra un Rīgas domnieka Alekseja Rosļikova jaunajai partijai “Stabilitātei!”.

Iepriekš Grevcova bija sapulcējusi ap sevi ievērojamu sekotāju skaitu “TikTok” un citos sociālajos tīklos.

To saturs – atklāti Latviju nicinošs un Krieviju, kā arī PSRS ēru slavinošs. Savos video Glorija Grevcova regulāri nodarbojās ar tā dēvēto “whatabout-ismu”, no diskusijas par Ukrainas situāciju un palīdzību ukraiņiem cītīgi virzot uz sarunu par to, “cik dārgi” tas izmaksās Latvijas iedzīvotājiem energoresursu u.c. cenās.

Jaunā Saeimas deputāte publicējusi “tautas republiku” karogus

Domājams, tieši pateicoties savam viedoklim par Krievijas valdību un tās realizēto ārpolitiku, Grevcova nonākusi Ukrainas sabiedriskās organizācijas “Mirotvorec” redzeslokā.

“Mirotvorec”, kas paguvis izpelnīties starptautisku uzticību, jau ilgāku laiku apkopo detalizētu informāciju par vietējām un ārvalstu personām, kuru darbības ir bijušas Ukrainai klaji naidīgas.

Par šādu personu “Mirotvorec” nu ir pasludinājis Latvijas 14. Saeimā ievēlēto deputāti no “Stabilitātei!” saraksta.

Glorijas Grevcovas “dosjē” sabiedriskās organizācijas katalogā ir papildināts ar saiti uz viņas “Facebook” profilu, kā arī ekrānuzņēmumu no šī profila.

Tajā redzams, ka Grevcova sev par fona fotogrāfiju ievietojusi tā saucamo Doneckas un Luhanskas “tautas republiku” karogus:



Uzreiz gan jāsaka, ka šis ir tikai viens neskaitāmiem sociālo tīklu ierakstiem, kurus Glorija Grevcova vēl pirms 24. februāra ievietojusi, un no kuriem ir nojaušama viņas attieksme pret Ukrainā notiekošo.

Kādā citā “Instagram” ierakstā, kurš veikts vēl 2020. gadā, Grevcova lepojas ar džemperi, uz kura lieliem burtiem uzrakstīts “Russia”:



Tikmēr “TikTok”, kur Grevcovai ir ap 100 000 sekotāju, joprojām ir atrodami viņas ieraksti, kuros Saeimas deputāte izceļ to, ka viņas safilmētie video tikuši demonstrēti Kremļa galvenā TV propagandista Vladimira Solovjova interneta raidījumā:

Video saturs – sūdzēšanās par to, cik dārgas ir energoresursu cenas Latvijā, un, ka tas tā ir slikto attiecību ar Krieviju dēļ.

Papildus tam, šī “tiktokere” ir labi zināma un tiek apspriesta arī vietējā intīmo pakalpojumu apmaiņas portālā.

Telefonsarunā pati Grevcova noliedza visu informāciju, kura par viņu publicēta šajos resursos, un solīja vērsties policijā.

Tas esot viņas nelabvēļu un “nacionāļu” darbs, tolaik piebilda nule ievēlētā politiķe.


Avots: puaro.lv

REKLĀMA

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM