Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 3. – 9. oktobris

 






AUNS Nevaldāma vēlme gūt panākumus tuvākajā nākotnē var palīdzēt sasniegt lieliskus rezultātus visaktīvākajiem un darbīgākajiem Auniem. Asais prāts palīdzēs noteikt, kurš ir draugs un kurš ienaidnieks. Līdz ar to Auniem būs jāizdara izvēle starp patīkamo un vajadzīgo. Gados veci cilvēki var saņemt labklājības garantijas otrajam pusgadam. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves gaida tikšanās, kas var laupīt viņām sirdsmieru. 
VĒRSIS Nedēļa labvēlīga mīlestībai, ģimenes attiecību uzlabošanai, radošu ideju īstenošanai. Daudzi Vērši ļoti rūpīgi veiks savus ikdienas darba pienākumus, ieviesīs kārtību mājoklī, salabos dažādas lietas un mehānismus, palīdzēs tuviem cilvēkiem pārvarēt emocionālas vai mentālas krīzes. Iekšējas brīvības iegūšanas, apgaismības, esības prieka apjausmas periods. Viss veicinās Vērša autoritātes pieaugumu. Viņu viedokli ņems vērā autoritatīvi cilvēki.  
DVĪŅI Šajā periodā būs daudz plānu un cerību, no kurām lielākajai daļai ir lemts piepildīties. Taču Dvīņus -- ideālistus visvairāk iepriecinās apziņa, ka viņi bruģē ceļu uz nākotni. Nedēļa ir duāla. Visticamāk, Dvīņiem nāksies tērēt laiku un pūles, risinot neatrisinātas problēmas attiecībās ar apkārtējiem, kā arī pārdomāt savus plānus. Svaigas idejas vai nestandarta risinājumi var nest ievērojamus rezultātus.
VĒZIS Pārbaudījumu nedēļa. Domāšana, jūtas, rīcība izpaudīsies spēcīgi un harmoniski. Vēži var nonākt jaunā situācijā, taču, iespējams, viņi ātri noorientēsies. Pateicoties intuīcijai un prātīgam aprēķinam, ir iespējami panākumi mākslā, personīgajā dzīvē un biznesā. Ilūziju, viltus un provokāciju nedēļa. Pat jūtu atdzimšana, Vēžiem raksturīgie emociju uzplūdi izrādīsies vien pašapmāns. 
LAUVA Lieliska nedēļa mīlestībai, laulībām. Iespējams masveidīgs entuziasms, vienprātība. Jaunas ilgtermiņa programmas un risinājumi ir labvēlīgi. Vīriešiem veiksies labāk. Labas ziņas var mazināt spriedzi. Taču īpaši neveiksmīga nedēļa būs sievietēm vadošos amatos. Var neizdoties atrisināt dažas problēmas, kas nesenā pagātnē šķita atrisināmas.

JAUNAVA Šī nedēļa nes sev līdzi grūtības saskarsmē ar ģimenes locekļiem vai darba kolēģiem. Periods ir labvēlīgs cīņai ar kaislībām. Šīs laiks aizritēs žēlsirdības, mīlestības un piedošanas zīmē. Labs laiks sportam, vingrošanai, saziņai, laulībām. Savukārt, ja sestdien nav jāstrādā, labi atpūtieties un gūstiet jaunus iespaidus.

SVARI Nedēļa paies harmonijas, līdzsvara un taisnīguma zīmē. Tomēr idilliskais miers neizraisīs domu un jūtu stagnāciju. Veiksmīgāko Svaru finansiālajam stāvoklim būs tendence stabilizēties. Personīgā dzīve var būt mierīga – nedēļas vidū Svariem izdosies atgūt iekšējo līdzsvaru un sasniegt harmoniju ar ārpasauli.
 
SKORPIONS Iepriekšējās nedēļas tendences turpinās. Šis laiks var būt labvēlīgs vēlmju īstenošanai. Skorpioniem ir attīstīta intuīcija, viņi paliks ārēji mierīgi un vienaldzīgi, bet viņu jūtas būs saasinātas un pakļautas biežām svārstībām. Mīlestībā nesasteidziet svarīgu jautājumu izlemšanu. Iespējama zināma atsvešināšanās ārēju problēmu iespaidā.

STRĒLNIEKS Labvēlīga nedēļa jaunu vietu apmeklēšanai, ceļošanai, saziņai ar sabiedriskām, valsts iestādēm. Zvaigznes sola panākumus profesionālās darbības jomā. Iedziļināšanās biznesa lietās un spēja racionāli sadalīt laiku pozitīvi ietekmēs darba rezultātus un izraisīs apkārtējo cieņu. Personīgajā dzīvē iespējamas vilšanās. 

MEŽĀZIS Šajā laikā Mežāžu dzīvē iespējami pretrunīgi notikumi, domas, darbības. Aktīvā rīcība palīdzēs gūt panākumus finanšu lietās, tomēr neuzmanības dēļ Mežāži riskē zaudēt ievērojamu summu. Nedēļa saistīta ar jaunu enerģijas avotu apguvi, vēlmju piepildījumu, savstarpēju palīdzību. Šis ir vispiemērotākais periods ģimenes problēmu risināšanai. Zvaigznes sola, ka tieši tagad atgriezīsies mīlestības jūtas. Veiksmīgi pirkumi, īpašuma iegāde, celtniecība, remonts. 
ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks pašizglītībai, patiesību atklāsmei, jaunu darbu uzsākšanai. Ūdensvīri var būt iesaistīti mājokļa labiekārtošanā, piemēram, renovācijā vai būvniecības uzsākšanā. Laba nedēļa kolektīvam darbam, kopīgiem pasākumiem, aktivitātēm brīvā dabā. Labvēlīgs periods vingrošanai, āra aktivitātēm. Ūdensvīri nebūs noskaņoti nopietnu jautājumu risināšanai. Nogurums, kas uzkrājies pagājušajā nedēļā, liks sevi manīt. Emocionālais stāvoklis var būt nestabils. 
ZIVIS Pretrunīga, duāla nedēļa. Vēlme norobežoties, attālināties no pasaulīgās burzmas un pabūt vienatnē radīs atsvešinātību un personiskas dabas problēmas. Nedēļas otro pusi var sarežģīt pārpratumi. Zivis nebūs gatavas attiecībām, kas radikāli mainīs viņu dzīvi. Perioda beigās daudziem būs vēlmes, par kurām viņi tagad pat nenojauš. Iespējami pārpratumi ar varas iestādēm.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM