Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 12. – 18. septembris

 






AUNS Šonedēļ notiks straujš notikumu pavērsiens. No otrdienas būs jāpārskata savi plāni un pienākumi. Visa notiekošā neparedzamība prasīs ātru reakciju un konstruktīvu pieeju. Trešdien esiet īpaši uzmanīgi, neļaujiet savām jūtām brīvi izpausties garastāvokļa ietekmē. Centieties paredzēt sekas. Trešdien un ceturtdien veidojas jūsu darbības perspektīvas nākamajam mēnesim. 
VĒRSIS  Jūs jutīsieties ērti vienatnē, veicot ierasto darbu. Taču diez vai šonedēļ izdosies saglabāt stabilitāti biznesā un iekšējo līdzsvaru. Jaunas idejas un priekšlikumi sākotnēji var izraisīt protestu, taču nesteidzieties uzreiz atteikties no tiem. Trešdien un ceturtdien kādam jums nezināmam aizbildnim var būt labvēlīgu lomu jūsu dzīvē. Nedēļas nogalē atkal spēsiet kontrolēt situāciju.

DVĪŅI Šonedēļ gūsiet daudz dažādu iespaidu. Otrdien darbā var notikt kas ārkārtējs vai nāksies saskarties ar neparedzētiem šķēršļiem. Būs jāpielāgojas jaunajiem spēles noteikumiem, jo tagad ne viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm. Nāksies ierobežot tēriņus un kādu laiku pacietīgi pildīt ierastos pienākumus. Trešdien un ceturtdien atradīsiet kompromisa risinājumus problēmām un atkal varēsiet izrādīt entuziasmu. 
VĒZIS Negaidītas ziņas pienāks no tālienes. Iespējami braucieni, komandējumi, sarunu aktivizēšanās ar ārvalstu partneriem. Īpaši par jautājumiem, kas jau iepriekš apspriesti, bet tika atlikti. No otrdienas var uzsākt jaunu biznesu vai risināt izglītības jautājumus. Šī ir laba iespēja iestāties kursos, par kuriem jau sen sapņojāt. Trešdien un ceturtdien informējiet par saviem plāniem. Nākamajās nedēļās neplānojiet nekādus jauninājumus.
LAUVA Šis ir viens no periodiem, kad dzīvē sāk risināties daudz dīvainu, gandrīz mistisku notikumu. Tagad vēlams vairāk laika pavadīt vienatnē un darbā ienest vairāk radošu aspektu un izdomas. Pirmdien un otrdien nesteidzieties ar jauninājumiem. Šonedēļ notiks daudz jauna, kas liks koriģēt plānus, un, iespējams, atgriezties pie iepriekš atliktām lietām un projektiem. Īpaša uzmanība jāpievērš finanšu jautājumiem. 

JAUNAVA Iespējami konflikti, kas būs saistīti ar noslēpumu izpaušanu, šķiršanos. Jūsu dzīvē var atgriezties cilvēks, ar kuru jūs izšķīrāties, taču nespējat viņu aizmirst. Ceturtdien var pārņemt nogurums, vēlme samazināt slodzi darbā un pievērst lielāku uzmanību savām personīgajām attiecībām, ģimenei un mīļotajam cilvēkam. Piektdien būs iespēja noteikt tuvākās nākotnes uzdevumus un pārrunāt ieceres ar biznesa partneriem.

SVARI Jūs vēlēsieties izprast citu cilvēku intereses un jūtas. Labs periods pārrunām, diskusijām, konferencēm, svarīgu dokumentu un līgumu sastādīšanai un parakstīšanai. Peļņa dažās uzņēmējdarbības jomās. Iespējami veiksmīgi īsi komandējumi, labas ziņas. Harmoniskas attiecības un patīkama komunikācija ar dzīvesbiedru, mīļoto, draugiem, kaimiņiem, radiem. Periods piemērots izklaidei, aktivitātēm brīvā dabā, dalībai saviesīgos pasākumos.
SKORPIONS Radošs darbs palīdzēs atrast izeju no sarežģītām situācijām. Spēles noteikumi mainīsies nemanāmi, bet jūsu spēja ieturēt pauzi palīdzēs atšķetināt konkurentu un sāncenšu intrigas. Neprecētajiem Skorpioniem būs kāre pēc jaunām izklaidēm un vaļaspriekiem. Mīlestība kļūst par vienu no prioritātēm. Jau izveidotās attiecībās var ienākt jauns noskaņojums. 

STRĒLNIEKS Jūsu entuziasms ar karjeru saistītos jautājumos mazliet norims, vairāk laika varēsiet veltīt mājām un mīļajiem. Šis ir īstais laiks ģenerāltīrīšanai, nelieliem remontdarbiem, kārtības ieviešanai. Ar ģimenes locekļiem dalītās rūpes palīdzēs pārdzīvot saspringtās situācijas, kas saistītas ar pamatdarbu. Taču galvenais ir uzturēt uzticības pilnas attiecības ar partneriem, un viņi uzņemsies iniciatīvu. Trešdien un ceturtdien izdomāsiet kaut ko jaunu, iezīmēsies jaunas perspektīvas. 
MEŽĀZIS Brieduma, pārdomu periods palīdzēs pārvarēt vecuma atšķirības mīlas attiecībās. Ģimenes attiecībās izzudīs spriedze un nesaprašanās, cilvēki centīsies satuvināties un meklēt jaunus pamatus kopīgām interesēm. Arī draugi un biznesa partneri šajā periodā piedzīvos attiecību padziļināšanos un nostiprināšanos. Var piepildīties kāds sens sapnis, taču jāuzņemas iniciatīva. 
ŪDENSVĪRS Otrdien jūsu finanšu perspektīvā var iezīmēties jaunas tendences. Pagaidām labāk minimizēt tēriņus un koncentrēties naudas pelnīšanai. Iespējami negaidīti piedāvājumi, taču pieņemiet tikai tos, kas jau izteikti iepriekš, bet nez kāpēc sadarbība nav izdevusies. Trešdien un ceturtdien esiet uzmanīgāki braucienos.

ZIVIS Šī nedēļa sniedz iespēju mainīt savu dzīvi vai no jauna definēt attiecības ar partneriem. Būsiet apņēmīgi, bet galvenais ir nepieļaut emocionālo pārslodzi. Pirmdien un otrdien veidojas tendences nākamajam mēnesim. Šis ir labvēlīgs laiks, lai pārrunātu plānus ar kolēģiem. Trešdienai un ceturtdienai ieplānojiet ātri paveicamus darbus. 


REKLĀMA


REKLĀMA

      REVOLUT karte LATVIJĀ - BEZ MAKSAS!


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM