Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 13. – 19. jūnijs

 






AUNS Pārmaiņu vējš aicinās jūs uz tālām zemēm. Labs laiks atvaļinājumam, braucieniem pie vecākiem. Savukārt paliekot uz vietas, varat atjaunot kontaktus ar tiem, kas atrodas tālumā. Vislabākā nedēļas diena jebkādām pārmaiņām un pasākumiem būs piektdiena. Taču otrdien izvairieties no nepārdomātiem lēmumiem un darbībām. Nedēļa nav labvēlīga ķirurģiskām operācijām, turklāt palielinās saaukstēšanās un infekcijas slimību risks.
VĒRSIS Nogaidoša pozīcija tagad būs visefektīvākā. Būs daudz ideju un priekšlikumu, ko izteiks partneri un draugi, taču labāk koncentrējieties tam, kas jums ir vissvarīgākais. Nedēļas otrajā pusē varēsiet veiksmīgi atrisināt finanšu jautājumus un veikt plānotus pirkumus. Nedēļas nogali veltiet mājsaimniecības darbiem. 


DVĪŅI Paveras dažādas iespējas, taču fiziskā līmenī var pietrūkt spēka. Otrdien un trešdien nepārspīlējiet un nepakļaujieties to cilvēku provokācijām, kuri ir pret jums nedraudzīgi. No ceturtdienas jutīsieties drošāk un stabilāk. Jūs varat plānot jebkuru biznesu, kurā cerat uz ātru rezultātu. Ja nodarbojaties ar fiziskām aktivitātēm, tad labākus rezultātus izdosies sasniegt nodarbībās nedēļas nogalē. 
VĒZIS Jūsu intereses pakāpeniski pāriet no personīgo attiecību jomas uz darba lietām kolektīvā, kurā mācāties vai strādājat. Sakari un kontakti ar ārzemju partneriem, informācija, ko saņemsiet no tuviniekiem, var mainīt jūsu plānus, bet tajā pašā laikā var pavērties jaunas iespējas. Ja kaut kas, ko dzirdat otrdien vai trešdien, izraisa sašutumu vai protestu, veltiet laiku, lai uz to atbildētu. 
LAUVA Jūsu dzīvē tagad ir daudz vairāk patīkamu iespēju un prieka, lai gan joprojām ir neatrisinātas problēmas. Līdz ceturtdienai nodarbojieties tikai ar aktualitātēm un nesteidzieties aizstāvēt savas tiesības un izvirzīt prasības priekšniecībai vai vecākiem ģimenes locekļiem. Plānojiet visus svarīgo darbus uz ceturtdienu un piektdienu.

JAUNAVA Nedēļas otrajā pusē pazudīs spriedzes un nemiera sajūta. Uzticieties savai intuīcijai, ja vēlaties atcelt kādu tikšanos. Nesteidzieties atbildēt uz vēstulēm, parakstīt līgumus un dokumentus. Pavadiet vairāk laika, veicot mājsaimniecības darbus. Iespējams, kādam no partneriem būs nepieciešama jūsu palīdzība vai padoms. Tomēr ļaujiet citiem cilvēkiem pašiem izdarīt izvēli. 

SVARI Būtiski paplašināsies kontaktu loks, radīsies jauni pienākumi saistībā ar dažādu iestāžu apmeklēšanu. Esiet piesardzīgi, ceļojot otrdien un trešdien, un nepieļaujiet pārmērīgu slodzi sporta treniņu laikā – palielinās traumu un negadījumu iespējamība. Ieplānojiet klātienes tikšanās ceturtdien un piektdien. Apmeklējiet pasākumu, kurā varēsiet labi atpūsties un izklaidēties. 
SKORPIONS Iekšējo pārdzīvojumu laiks ir beidzies, un tagad esiet gatavi aktīvi darboties savās interesēs. Jūsu nākotnes materiālās izredzes uzlabojas -- apsveriet un pieņemiet jaunus piedāvājumus, konsultējieties ar draugiem, veiciet noguldījumus. Nedēļas pirmajā pusē pievērsiet uzmanību konkurentu rīcībai, taču nepārsteidzieties ar lēmumiem. Dodieties uz sporta zāli vai uz ballīti piektdien. 
STRĒLNIEKS Atrodoties uzmanības centrā, jūs jūtat entuziasma pieplūdumu, jūsu dzīvē norisinās daudz jaunu aizraujošu notikumu. Ģimene var būt neapmierināta, ka jūsu intereses tagad tiek īstenotas galvenokārt ārpus mājām. Centieties izpildīt pienākumus, kuri jums uzticēti mājās, nedēļas pirmajā pusē, lai no ceturtdienas jūs varētu ceļot un satikt draugus. Piektdien veiciet pirkumus. 
MEŽĀZIS Jebkuri strīdi, lietišķi un personiski, var pasliktināt situāciju otrdien un trešdien. Iespējami negadījumi, dažāda rakstura traumas. Rūpējieties par savu veselību, dariet tikai neatliekamus darbus. Veiksies tiem, kuri sniedz konsultācijas, māca. No piektdienas varat nopietni pievērsties mājokļa labiekārtošanai, uzaicināt speciālistus remontdarbiem. Pavadiet nedēļas nogali kopā ar ģimeni, vēlams doties ekskursijā.
ŪDENSVĪRS Nedēļas pirmajā pusē jūs varat saskarties ar "darbs – mājas" dilemmu, un prasības no vienas un otras puses izraisīs jūsos pamatīgu protestu. Jo īpaši tāpēc, ka šobrīd esat savu panākumu un popularitātes virsotnē, saņemot piedāvājumus un komplimentus no visām pusēm. Līdz ceturtdienai veltiet maksimālu uzmanību darbam, bet nesāciet neko jaunu. 

ZIVIS Pat ja neplānojat mainīt darbu, sākas notikumi, kas vairo jūsu ambīcijas un nepieciešamību pēc jaunām perspektīvām. Ja karjerai trūkst zināšanu, tagad ir īstais brīdis uzsākt mācības. Darba vietā jūs var gaidīt arī citi pārsteigumi – var atklāties, ka kādam pret jums ir sirsnīgas simpātijas.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM