Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 27. – 3. jūlijs

 






AUNS Nedēļa labvēlīga jebkura svarīga biznesa uzsākšanai, informācijas izmantošanai. Auna paaugstināto aktivitāti novērtēs arī citi. Būs pieejams gan finansiāls, gan psiholoģisks atbalsts. Nedēļa atnesīs piedzīvojumus, negaidītus likteņa pavērsienus. Taču zvaigznes brīdina Aunus izvairīties no pārgalvībām, šaubīgām paziņām un nodarbēm, kas var apdraudēt veselību. 
VĒRSIS Planētu ietekme Vēršus var padarīt drūmus, īgnus, melanholiskus. Nav izslēgta agresīva uzvedība pret cilvēkiem, kas var kaitināt Vēršus -- pesimistus. Hroniskas slimības komplikācija pastiprinās nedēļas nepatīkamās tendences. Emocionāli nestabils periods. Taču Vēršu pacietība un takts var palīdzēt atjaunot iedragāto uzticības, komforta un siltuma gaisotni.
DVĪŅI Šī nedēļa Dvīņiem var nest pārsteigumus un negaidītus jaunumus, gan labus, gan sliktus. Personīgais šarms un neordināri lēmumi var likt pamatus nākotnes labklājībai. Visticamāk, ka Dvīņi spēs parādīt savus garīgos un morālos tikumus. Attīstīta intuīcija un spēja saprast cilvēkus palīdzēs noteikt, kurš ir īsts draugs un kurš -- ienaidnieks. 

VĒZIS Labvēlīgs laiks jebkurai aktivitātei, lietišķām un draudzīgām sarunām. Īpaši veiksmīga šī nedēļa būs radošo profesiju pārstāvjiem. Iespējamas auglīgas tikšanās, pašrealizācija, veiksme un atzinība. Citu profesiju pārstāvjiem radoša attieksme pret jebkuru biznesu vismaz daļēji kompensēs iepriekšējo nedēļu nepatīkamos pārdzīvojumus un neveiksmes. Iespējams, nedēļas pirmajā pusē Vēži būs uzmanības centrā.
LAUVA Diplomātija saskarsmē ar valsts aģentūrām, sabiedriskajām organizācijām vai priekšniecību var pozitīvi ietekmēt virzību uz mērķi. Ir labi uzsākt jaunu biznesu. Enerģētiskais potenciāls ir augstā līmenī, pieaug intuīcija, spēja atrast pareizo risinājumu. Nedēļas otrajā pusē viltus ziņas, nepareizs situācijas novērtējums vai tuvinieku neapdomīgi solījumi var radīt sarežģījumus dzīvē. 

JAUNAVA Nedēļa labvēlīga laulībām, harmoniskām attiecībām ģimenē. Prātīgs vārds sasniegs apziņu. Iespējamas problēmas, kas saistītas ar mīļoto vai radiniekiem. Tas var beigties ar lielu skandālu, tāpēc padomājiet par sekām, pirms kaut ko darāt. Daudzas Jaunavas jutīs, ka visi iejaucas viņu personīgajā dzīvē un atņem rīcības brīvību.

SVARI Cilvēkiem, kurus satiksiet šonedēļ, var būt izšķiroša loma jūsu dzīvē. šajā laikā pieņemsiet gudrus lēmumus, stingri ievērosiet likumu, iegūsiet noderīgu informāciju. Daudziem Svariem būs jāapgūst pilnīgi jauns bizness, arī jāsāk ārstēties. Jūsu enerģētiskais potenciāls ir nestabils. Kavēšanās ir iespējama visās darbības jomās, var tikt pārbaudīts, cik dāsni un uzticami jūs spējat būt.
SKORPIONS Nedēļa paies divu principu -- labā un ļaunā -- cīņā, vīrieša un sievietes konfrontācijā. Iespējams, ka tā sāksies ar aizkaitinājumu un strīdiem. Skorpioniem var šķist, ka pasaule ir melnās krāsās. Daudzi zaudēs ticību rītdienai. Šīs kopumā labklājīgās nedēļas galvenā problēma ir situācija, kurā Skorpioniem nāksies atteikties no personīgajiem plāniem, saskarsmes ar bērniem un ģimeni profesionālo interešu un karjeras dēļ.
STRĒLNIEKS Jūs varat kļūt atkarīgi no negodīgiem cilvēkiem. Iespējams, ka tieši tagad sāksies ar garīgiem meklējumiem saistītais periods, kas labvēlīgi ietekmēs Strēlnieka dzīvi. Iedomība, vēlme vainu par savām kļūdām novelt uz citiem vai žēlošanās par likteni liegs gūt panākumus biznesā. Jaunieši var būt bezatbildīgi darbā, attiecībās ar mīļajiem. 

MEŽĀZIS Zvaigžņu izkārtojums sola veiksmi. Darbs neprasīs no Mežāžiem ievērojamas pūles, lielāko daļu problēmu viņi spēs atrisināt ar pirmo reizi. Vairosies Mežāžu šarms, spēja piesaistīt publikas uzmanību. Enerģētiski spēcīga nedēļa, taču pārāk daudz enerģijas var būt postoši. Jums būs nosliece uz pārspīlējumiem, pārmērīgu alkohola lietošanu. Jūs varat kļūt nesavaldīgi, uzsākt strīdu ar apkārtējiem.
ŪDENSVĪRS Iespējama labklājības līmeņa pazemināšanās. Ūdensvīriem, kuri strādā vadošā amatā, psihiskās enerģijas pavājināšanās nozīmēs autoritātes un ietekmes uz citiem samazināšanos. Iespējams, finansiālā situācija pasliktināsies lielo izdevumu dēļ. Var būt lēns vitālās enerģijas līmeņa pieaugums. Ūdensvīri spēs pieņemt pareizos kardinālos lēmumus un izveidot pareizos sakarus, kas tuvākajā nākotnē paglābs no lielām nepatikšanām un problēmām.
ZIVIS Nedēļa saistīta ar nepatikšanām finanšu jomā, zaudējumiem. Dažu Zivju ģimenē, visticamāk, iespējami tik smagi pārbaudījumi, ka viņiem pat šķitīs, ka nav vērts dzīvot tālāk. No Zivīm neatkarīgu iemeslu dēļ tām būs jāatsakās no sava sapņa par laimi. Taču tuvāk nedēļas nogalei visam vajadzētu normalizēties, galvenais -- nekādā gadījumā neļauties grūtsirdībai.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM