Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 30. – 5. jūnijs

 






AUNS Zvaigznes liecina, ka var būt apdraudēta Aunu reputācija un veselība. Izvairieties no fiziskas un nervu pārslodzes, riskantām aktivitātēm, nejaušiem paziņām un sakariem. Ļoti slikta nedēļa. Finansiālais stāvoklis pasliktināsies pirkuma vai saistību apmaksas rezultātā. Attiecības ar mīļajiem būs neprognozējamas. Pārbaudes periods Auniem turpinās. Jums atkal būs iespēja pārvērtēt vērtības un savu rīcību. 
VĒRSIS Šķiet, ka ilgtermiņa plāni piepildās. Labs laiks, lai pilnveidotu komerciālo sadarbību. Iespējams, cilvēki, kuri Vēršiem ir tuvi, izrādīs par viņiem pastiprinātu interesi. Vērši būs uzmanības centrā, un viņiem tas patiks. Šīs zīmes pārstāvji jutīsies gandarīti, komandējot citus cilvēkus, dodot pavēles un norādījumus. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem finansiālā situācija šķitīs stabila. Darba aktivitātes sola viņiem labu peļņu.

DVĪŅI Steiga un nepieciešamība aktīvi piedalīties daudzos darbos var izsist Dvīņus no līdzsvara. Par atpūtu daudziem nāksies aizmirst – rūpes neļaus apsēsties ne uz mirkli. Planētu ietekme ir novājināta. Jebkura iniciatīva vai aktivitātes citās darbības jomās var izraisīt nogurumu un neapmierinātību.

VĒZIS Patiesības apzināšanās laiks, pārdomas par galamērķiem. Nedēļas notikumi liks Vēžiem ieņemt aizvainota cilvēka pozīciju. Vēžu rīcība var nest taustāmus pozitīvus rezultātus. Jūtas un emocionālā dzīve kļūs bagātāka, bet domas – konkrētākas. Lieliska nedēļa, lai uzsāktu atveseļošanas procedūras, atteiktos no kaitīgiem ieradumiem. 

LAUVA Nelabvēlīga nedēļa. Visticamāk, lai ko jūs uzņemtos, jums nebūs viegli, lai gan naudas problēmas uz kādu laiku atkāpsies. Jūtams nogurums, ko radījis gan darbs, gan izklaides. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāvēm vajadzētu komunicēt tikai ar viņu uzmanības cienīgiem cilvēkiem. Zvaigznes norāda uz briesmām, kas apdraud jūsu veselību. Izvairieties no fiziskas un nervu pārslodzes, riskantām aktivitātēm. 

JAUNAVA Nelabvēlīga nedēļa, ko raksturo agresija. Var aktivizēties spēcīgi un ietekmīgi ienaidnieki. Daudzas Jaunavas un viņu tuvinieki cietīs no meliem, tenkām, apmelojumiem, apvainojumiem. Nedēļas otrā puse saistīta ar informācijas iegūšanu, kontaktiem, sarunām, partnerattiecību un romantisku saišu dibināšanu. 

SVARI Nedēļa saistīta ar jaunu enerģijas avotu ieguvi, Svari būs atjautīgi un attapīgi. Šī nedēļa labvēlīga pašizpausmei un autoritātes nostiprināšanai. Nestandarta pieeja situācijai veicinās veiksmīgu darījumu gaitu. Jūsu unikalitāte un noslēpumainība piesaistīs pretējā dzimuma pārstāvjus. Iespējama senas sirsnīgas pieķeršanās atjaunošanās, ko jūs nekad neesat aizmirsuši. 
SKORPIONS Skorpionus gaida kopumā veiksmīga nedēļa. Tā ir piemērota āra aktivitātēm, bērnu ballītēm, izklaidei. Vientuļiem Skorpioniem iespējama romantiska tikšanās, savukārt ģimenes cilvēki var piedzīvot jūtu atjaunotni. Iepriekšējās nedēļas pozitīvās tendences atradīs savu izpausmi. Zvaigzņu stāvoklis ir tik labs, ka veiksies jebkurš bizness.

STRĒLNIEKS Nelabvēlīga nedēļa jebkuram nopietnam darbam. Tas izraisīs Strēlniekiem nesaskaņas starp prātu un sirdi. Iecerētais var nepiepildīties. Risks ir nepamatots un uztraukums ir kaitīgs: nav izslēgta neveiksmes iespēja. Savukārt šķietamā veiksme vēlāk nesīs daudz rūpju un nepatikšanu. Nelabvēlīga nedēļa saziņai ar darbiniekiem vai priekšniecību, iestādēm vai organizācijām. Jūsu izklaidība var kļūt par neveiksmes cēloni. Iespējama jauna iepazīšanās, vilinošs piedāvājums, kas būtu nopietni jāapsver. Visticamāk, tas neattaisnos cerības.
MEŽĀZIS Šonedēļ var aktivizēties nelabvēļi un Mežāžu konkurenti. Nedēļa piemērota tikai zināšanu uzkrāšanai. Šis periods simbolizē atbrīvošanos no atkarības, trūkumiem, jaunu enerģijas avotu iegūšanu, savu spēju robežu paplašināšanu. Mežāžus iepriecinās viņu pūļu rezultāti. Nedēļas sākums būs pilns ar nopietnām provokācijām, piedzīvojumiem vai pārsteigumiem, kas izvērtīsies nepatīkami. Laiks nav piemērots tāliem ceļojumiem.
ŪDENSVĪRS Iespējami konflikti, zaudējumi, maldi. Esiet gatavs tam, ka kāds sabojās jums garastāvokli un jūs vēlēsieties novelt savu vainu uz citiem. Mēģinot izlādēties, jūs iesaistīsit konfliktā kādu sev tuvu cilvēku. Patērētāju attieksme pret atbalstītājiem var padarīt Ūdensvīrus pilnībā atkarīgus no viņiem. Taču nedēļas nogalē var izdoties īstenot visu iepriekš ieplānoto.
ZIVIS Nedēļas sākumā jūs sagaida vilšanās un maldi. Daudzas Zivis saskarsies ar nodevību un zemisku attieksmi. Tas var izraisīt nervu sabrukumu vai depresiju. Nedēļas otro pusi raksturo pārvērtības, atjaunotne, jaunu iespaidu gūšana. Daudzas Zivis spēs mainīt savu uzvedību un pat izskatu. Esiet gatavi neseno draugu ne pārāk draudzīgai attieksmei pret jums.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM