Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 2. – 8. maijs

 






AUNS Nedēļas pirmā puse ir ļoti nelabvēlīga jebkādai komunikācijai. Iespējams, Auni nespēs mainīt notikumu gaitu sev par labu, jo situācijas attīstībā būs pārāk daudz nejaušības faktoru. Nedēļas notikumi prasīs mobilizēt spēkus. Iespējami sarežģīti darba reorganizācijas procesi. Daudzos jautājumos Auni – vadītāji sastapsies ar spītīgu pretestību un nepaklausību. Jau no paša nedēļas sākuma iespējami pārpratumi. Var tikt zaudēts ievērojams skaits darbinieku vai partneru.
VĒRSIS Vērši var veikt ļoti izdevīgus pirkumus, saņemt dāvanu, uzmundrinājumu. Šī nedēļa viņiem var nest gandarījumu par padarīto darbu, veiksmi mīlestībā. Labs laiks zināšanu apgūšanai, patiesību apzināšanai un garīgai izaugsmei tiem Vēršiem, kurus smagais liktenis padarījis bezjūtīgus un diezgan vienaldzīgus pret radiem un draugiem. Šī nedēļa veicina panākumus cīņā ar savu "ego".
DVĪŅI Tieši tagad varētu sākties periods, kas saistīts ar spēju pareizi ievirzīt savu enerģiju. Iespējams, Dvīņiem būs romantisks randiņš vai tikšanās ar senu simpātiju. Nedēļa atpūtai, tradīciju ievērošanai. Iespējams, ka izdosies veiksmīgi pabeigt atliktos darbus vai noskaidrot visus jautājumus. Dvīņiem var būt izteikta vēlme komunicēt ar saviem vecākiem, ilggadējiem draugiem vai apmeklēt ievērojamas vietas.
VĒZIS Nedēļa saistīta ar uzvaru pār sevi. Tiem Vēžiem, kuri nodarbojas ar pašizglītību un sevis pilnveidošanu, pienāks laiks gūt atzinību. Ja cilvēks nav pietiekami garīgi nobriedis, iespējams nemiers un pašsajūtas pasliktināšanās. Vēžu sliktās priekšnojautas var izrādīties pamatotas. Aizvainojoši vārdi, ko Vēži var neapdomīgi pateikt, paliks cilvēku atmiņā uz ilgu laiku.
LAUVA Kārdinājumu un vilinājumu nedēļa. Nav izslēgti konflikti ar partneriem un draugiem vai pamatīgs skandāls ģimenē. Centieties izvairīties no neapdomīgiem izteicieniem un pārmērīgas alkohola lietošanas. Iespējamā draugu vai radu viesošanās dos iespēju labi pavadīt laiku. Daudzām Lauvām var būt vēlme iegūt popularitāti, izklaidēties. 

JAUNAVA Nedēļai ir divējāds raksturs. Nelabvēlīga planētu kombinācija var izraisīt dažādas nepatikšanas. Iespējams, nedēļas notikumi neattīstīsies tā, kā jūs vēlaties. Perioda pirmā puse nesīs garīgus satricinājumus. Jaunavas nespēs izvērtēt visas situācijas priekšrocības un trūkumus, kritiski paraudzīties uz sasniegtajiem rezultātiem.

SVARI Visticamāk, jūs saskarsieties ar rupjībām, nesapratni. Sīki strīdi var pāraugt lielā skandālā. Nelabvēlīga nedēļa aktīvai darbībai profesionālajā jomā. Iespējams spēku izsīkums. Plāni un domas, kas ienāks jums prātā, nenesīs vēlamo rezultātu. Rezultāti būs tikai tad, ja darīsiet ierastos darbus. Centieties koncentrēties uz sevi un sasniegt harmoniju. 

SKORPIONS Iespējams, ka garastāvokļa svārstību dēļ Skorpioni nespēs komunicēt ar cilvēkiem, no kuriem ir atkarīgi. Šī nedēļa paies vilšanās zīmē mīlestības lietās. Skorpioni var ātri sastrīdēties ar jebkuru cilvēku, turklāt bez redzama iemesla. Toties jūsu finansiālais stāvoklis ievērojami uzlabosies no jums neatkarīgu iemeslu dēļ. Veltiet laiku vecākiem radiniekiem.
STRĒLNIEKS Nedēļai raksturīga nestabilitāte, nekonsekvence un nepastāvība. Varbūt nedaudz veiksies nedēļas sākumā. Iespējami negaidīti likteņa pavērsieni. Nelabvēlīga nedēļa daudziem Strēlniekiem. Profesionālajā jomā vēlme atlikt darbu izpildi var radīt nepatikšanas. Iespējama izklaidība un šaubas par savām spējām. Parūpējies par sevi un viss izdosies. 
MEŽĀZIS Zvaigznes būs labvēlīgas mērķu sasniegšanai, studijām, radošumam vai savu sakņu meklējumiem. Mežāžu stabilitāte ienesīs mieru un līdzsvaru viņu ģimenē. Šajā periodā būs veiksmīgas iepazīšanās un tikšanās. Savukārt nedēļas otrajā pusē iespējami finansiāli zaudējumi. Esiet uzmanīgi, izvairieties no vietām, kur pulcējas daudz cilvēku.

ŪDENSVĪRS Labvēlīga nedēļa garīgai attīstībai. Daudzi Ūdensvīri var nonākt sarežģītas izvēles priekšā. Iespējami vieglas un bezrūpīgas dzīves vilinājumi. Šī nedēļa ir saistīta ar cilvēka iekšējās būtības atklāšanu. Nedēļas notikumi var nopietni ietekmēt Ūdensvīra domas pašiem par sevi. Neskatoties uz nepatīkamiem pārsteigumiem, daudzi varēs iedziļināties darbā, nodibināt un stiprināt attiecības ar mīļajiem.
ZIVIS Zivīm izdosies noteikt savas dzīves prioritātes. Iespējama garīga trauksme un stress. Tuvākajā laikā nevajadzētu cerēt uz kādiem naudas ienākumiem. Nedēļa saistīta ar ilūzijām, kārdinājumiem, vilinājumiem, vēlmi tikt pie vieglas naudas. Itin viss šajā laikposmā kaut kādā veidā būs saistītas ar finansēm: būs jāatdod un atkal jātaisa parādi, jāmeklē jauni ienākumu avoti.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM