Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 11. – 17. aprīlis

 






AUNS Nedēļas pirmajā pusē būs nepieciešama visu spēku mobilizācija un apņēmība aizstāvēt savas pozīcijas un intereses. Neriskējiet, bet uzstājiet uz to, kas jums ir vitāli svarīgs. Uzņemieties vadību situācijās, kad iestājies vispārējs apjukums. No ceturtdienas sāksies labvēlīgāks posms. Lietišķajās un personīgajās attiecībās gaisotne būs labvēlīgāka. Būs iespējams domāt par atpūtu, ceļojumiem, izklaidēm.
VĒRSIS Rīkojieties nosvērti kritiskās situācijās un apsveriet vairākas gājienus uz priekšu. Saspringtā gaisotne būs kā dopings karjeras izaugsmei. Galvenais ir saglabāt kārtību un stabilitāti visās jums svarīgajās jomās un līdz ceturtdienai neprovocēt partnerus. Nedēļas otrajā pusē spriedze mazināsies. Ceturtdiena ir vislabvēlīgākā nedēļas diena, kad varat doties iepirkties, parūpēties par savu ārieni, sarunāt romantisku randiņu.

DVĪŅI Nedēļas pirmajā pusē jautrība nebūs ne prātā. Bet jūs varat būt tas cilvēks komandā, kurš atradīs izeju no sarežģītas situācijas, nodibinās jaunus sakarus un veiks sarunas ar īstajiem cilvēkiem. No ceturtdienas uz notiekošo varēsiet raudzīties optimistiskāk. Plānojiet ceļojumus, iepirkšanos, izklaidi. Pēc saspringtas nedēļas brīvdienās ierobežojumu nebūs, jums izdosies atrast veidu, kur likt lietā kūsājošo enerģiju.
VĒZIS Esiet nesavtīgi, dariet labus darbus, palīdziet citiem, kam klājas grūti. Šis ir pēdējais akords pēdējo nedēļu notikumos. No ceturtdienas jūs jau varēsiet mierīgi gulēt un sapņot jaukus sapņus. Tagad mājsaimniecības darbi kļūs vissvarīgākie. Ja nepieciešams, plānojiet remontu nākamnedēļ. Svētdiena jums ir ļoti svarīga diena, jo sāksies jauns un interesantāks dzīves posms. 
LAUVA Šī nedēļa var nest būtiskas izmaiņas jums svarīgos jautājumos. It īpaši, ja esi dzimis 5.--7. augustā. Nepieļaujiet to, ka citi sāk šaubīties, ka jūs kontrolējat situāciju. No problēmām nevarēs izvairīties. Un viss, ko jūs darāt, būs piepildīts ar jēgu, piesaistīs sabiedrotos un jaunus partnerus. Ceturtdienas gaidāmas kardinālas pārmaiņas, daži jautājumi tiks atrisināti bez jūsu līdzdalības.

JAUNAVA Centieties paredzēt notikumu gaitu, lai nepatikšanas nepiemeklētu nesagatavotus. Biznesā visu rūpīgi apsveriet un nesteidzies ieviest jauninājumus – iespējami nepareizi aprēķini un zaudējumi. Noderīgu informāciju var iegūt no ārvalstu partneriem. Tieši šie kontakti var kļūt par daudzsološākajiem. Tālos ceļojumos iespējamas romantiskas iepazīšanās. Šonedēļ pievērsiet vairāk uzmanības saviem vecākiem un citiem ģimenes locekļiem. 

SVARI Tagad galvenā ir kvalitāte – paveiktie darbi, attiecības, iegādātās preces. Neskatoties uz saspringto gaisotni, jūsu materiālās izredzes uzlabosies. Varas iestāžu attieksme kļūs labvēlīgāka, jo tieši jūs varēsit saskatīt racionālu graudu pat sarežģītās situācijās. Nedēļas otrā puse pavērs perspektīvas vienlaikus vairākos virzienos. Kardinālas pārmaiņas nāks par labu.
SKORPIONS Neveiksmju joslai ir jābeidzas. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves būs romantiskas un jutekliskas. Skorpioni -- vīrieši demonstrēs savas tēvišķās īpašības -- viņi mīl bērnus un labprāt pavada laiku kopā ar viņiem; bērniem šāds tēvs ir īsts atradums. Viss ieplānotais īstenosies, taču sirds dziļumos daudzi Skorpioni nebūs apmierinātību ar sevi un apkārtējiem, savukārt tas var izraisīt nervozitāti.
STRĒLNIEKS Šī nedēļa būs pārbaudījums jūsu spējām atrast izeju no jebkuras situācijas. Līdz ceturtdienai paļaujieties tikai uz sevi, bet rīkojieties racionāli, nevis mirkļa iespaidā. Nedēļas otrajā pusē radīsies jaunas idejas, perspektīvas un iespējas. Rūpīgi izvēlieties savu sociālo kontaktu loku. Nesteidzieties īstenot reālas izmaiņas savā dzīvē, pagaidām vienkārši vērojiet un izpētiet situāciju. Ja iespējams, paņemiet atvaļinājumu un ļaujiet aktuālo notikumu plūsmai aizvest jūs jaunā virzienā. 

MEŽĀZIS Ar kardinālām izmaiņām labāk pagaidīt līdz ceturtdienai. Nedēļas pirmā puse ir viens no galvenajiem gada periodiem, kad citi novērtēs jūsu spējas turēties pie izvēlētā ceļa. Saglabājiet optimismu un savā personīgajā dzīvē mēģiniet nonākt pie pārliecības un pārrunājiet kopīgus ilgtermiņa plānus ar mīļoto. Daudz laika veltīsiet mājsaimniecības darbiem. Rūpējieties par savu veselību, atrodiet laiku atpūtai.
ŪDENSVĪRS Vētras laikā, kas turpināsies līdz ceturtdienai, jūs varat atrasties viļņa virsotnē. Ļaujieties straumei, risiniet problēmas, tiklīdz tās rodas, un nekautrējieties lūgt palīdzību tiem, kas ir pie varas. Nedēļas otrajā pusē testi varēsiet lemt par jauninājumu ieviešanu, ja būs tāda vajadzība. Personīgajā dzīvē sāksies izklaides un piedzīvojumu periods. Līdz svētdienai nesteidzies kaut ko mainīt partnerattiecībās, bet centies panākt skaidrību. 
ZIVIS Šī nedēļa sagādās pārsteigumus. Lai tiktu galā ar slodzi, nosakiet prioritātes un nepievērsieties sekundāriem jautājumiem. Ja esat vadošā amatā, pievērsiet lielāku uzmanību savu padoto problēmām. Rūpējieties par gaisotni kolektīvā, kopā meklējiet izeju sarežģītās situācijās. No ceturtdienas jūsu bizness ritēs veiksmīgāk, bet savā personīgajā dzīvē neko nesteidziniet.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM