Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 14. – 20. marts

 






AUNS Ņemiet no dzīves labāko. Svētku sajūta, veiksme sirdslietās, jaunas iespējas ļaus viegli tikt galā ar jebkādām grūtībām. Labs laiks, lai dibinātu jaunas alianses un slēgtu līgumus. Jums būs jāpiekāpjas, bet rezultātā jūs būsiet ieguvēji. Nedēļas otrā puse labvēlīga ceļošanai un aktīvai komunikācijai. Ja jūtat, ka atsevišķos gadījumos ir parādījušies šķēršļi, esiet pacietīgi – drīz viss mainīsies uz labo pusi. 
VĒRSIS Pirmdien kaut kas var stipri traucēt, taču nesteidzies aktīvi ietekmēt notikumu gaitu. No otrdienas jutīsieties drošāk un apstākļi būs labvēlīgāki plānu un vēlmju īstenošanai. Vēlēsities vairāk laika veltīt mājsaimniecības darbiem un attiecībām ģimenē. Varat atgriezties pie vecajiem mājas pārbūves vai vasarnīcas būvniecības plāniem. Ieteicams pavadīt nedēļas nogales dabā. 

DVĪŅI Lai virzītos uz saviem mērķiem, jums jābūt neatlaidīgiem. Neskatoties uz sarežģījumiem uzņēmējdarbībā un finansiālajām grūtībām, jūsu situācija ar katru dienu uzlabosies. Jūsu ģimene un draugi sniegs atbalstu un palīdzību. Piemērots laiks attiecību stiprināšanai un kopīgu plānu apspriešanai. Mīlestības attiecībās ir nepieciešams arī privātums -- kopīgi braucieni, atpūta -- tas viss veicinās tuvināšanos.
VĒZIS Jūs gaida daudzas tikšanās, dažas no kurām šķitīs nejaušas, taču atgādinās par pagātnes notikumiem. Var tikt atjaunotas agrākās attiecības. Šādā laikā ir labi risināt jau ilgu laiku atliktus jautājumus. Otrdien varētu notikt svarīga saruna. Uzņemieties iniciatīvu -- paļaujieties uz savstarpēju sapratni. Svētdiena ir labākā nedēļas diena. Plānojiet mājas brīvdienas, piknikus dabā. 
LAUVA Šonedēļ nepārslogojiet sevi. Jūs gaida saspringts periods, bet pagaidām krājiet spēkus, atpūtieties un pabeidziet iesākto. Personīgās attiecībās var būt intrigas. Otrdien būs piemērota gaisotne atklātai sarunai ar mīļoto. Uzņēmējdarbībā nesteidzieties slēgt līgumus, pagaidām vienkārši pētiet ienākošo informāciju un pārrunājiet detaļas. Svētdien dodieties dabā, veltiet laiku savam izskatam un veselībai. 

JAUNAVA Šonedēļ saņemsiet informāciju, kas var mainīt jūsu plānus vai likt par kaut ko nopietni aizdomāties. Tagad jums ir iespēja citādā rakursā paskatīties uz savām attiecībām ar nozīmīgiem cilvēkiem un pārrunāt svarīgus jautājumus. Ja jums nepieciešama palīdzība, varat sazināties ar draugiem. Tie arī kļūs par jaunu ideju avotu vai arī atgādinās par piemirstajiem plāniem, kas ir bijuši aktuāli agrāk.

SVARI Pirmdiena nebūs tā veiksmīgākā diena svarīgu plānu īstenošanai. Un labāk neielaisties strīdos un diskusijās ar partneriem, īpaši, ja jūtat, ka tiekat provocēts uz konfliktu. No otrdienas jūs nostiprināsieties savās pozīcijās. Nedēļas otrā puse labvēlīga gariem ceļojumiem vai attiecību atjaunošanai ar tiem, kas atrodas tālumā. Ierobežojiet komunikāciju nedēļas nogalē. 
SKORPIONS Koncentrējieties uz lietām, kas prasa nopietnu darbu. Šis ir ideāls laiks, lai pabeigtu kādu projektu vai atsevišķu tā posmu. No otrdienas var cerēt uz atbalstu. Nedēļas pirmajā pusē risiniet materiālus jautājumus, ieviesiet vairāk komforta savā mājoklī. Attiecībās ar partneriem nāksies piekāpties; vismaz nemēģiniet nevienu ne par ko pārliecināt. Nedēļas nogale nesīs daudz jaunu aizraujošu, patīkamu jaunumu.
STRĒLNIEKS Jūsu aktivitāte pieaug ar katru dienu. Šonedēļ jūsu uzmanība būs veltīta ne tikai personiskām lietām. Jaunu darbības virzienu meklējumi vainagosies panākumiem, ja dalīsieties savos plānos ar partneriem. Var neizdoties īstenot visu uzreiz. Pēc dažiem mēnešiem šī tēma tiks izstrādāta pilnīgāk. Sestdien esiet uzmanīgi, neriskējiet un nesteidzies neko mainīt. Svētdien savu brīvo laiku veltiet tuviem cilvēkiem. 
MEŽĀZIS Plānojiet svarīgākos notikumus nedēļas pirmajā pusē. Varat atgriezties pie projektiem, kurus uz kādu laiku bijāt atlikuši. Taču paturiet prātā, ka partnerība šobrīd ir īpaši svarīga un ir jāveido sadarbība uz abpusēji izdevīgiem nosacījumiem. Un noteikti pievērsiet uzmanību emocijām. Ja kāda tēma jūs ļoti satrauc, mēģiniet otrdien piezvanīt savam partnerim, lai to apspriestu. Svētdiena ir vispiemērotākā diena, lai iepirktos, kā arī mājas darbiem un atpūtai vienatnē. 
ŪDENSVĪRS Būs daudz darba. Taču mēģiniet sadalīt slodzi un neļaujieties vilinājumam, piekrītot jauniem piedāvājumiem. Ļoti drīz jūsu dzīve kļūs vēl intensīvāka. Tāpēc priecājieties par jebkuru iespēju atpūsties, pievērsiet lielāku uzmanību savai veselībai. No trešdienas ir īstais laiks, lai ķertos pie augļu diētas un atsāktu sporta treniņus. Svētdiena atgūsiet iekšējas harmonijas sajūtu, ja šo dienu pavadīsi bez liekas satraukuma. Svētdien atpūtieties. 
ZIVIS Mīlestība jums var kļūt par vispretrunīgāko iespaidu un sajūtu avotu. Īpašu nozīmi iegūst ne tikai jūtas, bet arī vārdi. Otrdien uzņemieties iniciatīvu, ja jums nepieciešama noteiktība, un runājiet ar savu partneri par jūsu nākotni. Veltiet laiku bērnu interesēm un izpildiet viņu lūgumus. Sestdien ieklausieties savā intuīcijā, ja jūtaties saspringti vai satraukti. Atpūtieties, un svētdien jūs gaidīs patīkamākas ziņas. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM