Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 28. februāris – 6. marts

 






AUNS Aktīva jauna darba meklēšana var dot rezultātus. Konfliktus un izskaidrošanos nedēļas sākumā mēģiniet pārvērst kompromisa meklējumos. Pirmdiena un otrdiena ir labvēlīga darbam ar informāciju, sarakstei un komandējumiem. Trešdien un ceturtdien pavadiet vairāk laika mājās. Ja nepieciešams, šajās dienās var doties pie zobārsta. Nedēļas nogali veltiet savam hobijam. 
VĒRSIS Visu svarīgo plānojiet nedēļas otrajai pusei. Pirmdien un otrdien pievērsiet uzmanību sīkumiem, maksājiet rēķinus, risiniet problēmas dažādās instancēs. Mājsaimnieces var iepriecināt mīļotos ar gardiem konditorejas izstrādājumiem. Piektdien kopā ar partneriem apkopojiet finanšu darījumu rezultātus, vienojieties par turpmāko sadarbību. Centieties nedēļas nogali pavadīt aktīvi.

DVĪŅI Īpaši svarīga nedēļa partnerattiecību jautājumu risināšanai. Iniciatīva var nebūt jūsu, taču priekšlikumi ir rūpīgi jāapsver. Tikšanās un sarunās otrdien var apstiprināties, ka daži jūsu lēmumi ir pareizi. Līdz brīvdienām atliciniet laiku pārdomām, un svētdien varat rīkoties. Nedēļas otrā puse labvēlīga komandējumiem. Brīvdienās neierobežojiet komunikāciju, aktīvi atpūtieties. 
VĒZIS Pašlaik jūsu prioritāte ir darbs un veselība. Rīkojieties savās interesēs, taču nepieļaujiet pārslodzi. Iepriekšējā mēnesī jūs esat tērējušies, tāpēc tagad vajadzētu taupīgāk sadalīt līdzekļus. Taču piektdien varat veikt vēl vienu nepieciešamu pirkumu. Nedēļas beigās nomazgājiet stikla, kristāla traukus un priekšmetus, notīriet rotaslietas. 

LAUVA Pašlaik jums ir nepieciešamība dominēt daudzās situācijās. Centieties nepārkāpt robežas, vairāk pievērsiet uzmanību citu jūtām -- un jūs veiksmīgi parādīsit savas līdera īpašības. Pirmdien un otrdien atrodiet laiku, lai satiktos ar draugiem vai arī izmantojiet saziņas līdzekļus kontaktu atjaunošanai. Nedēļas nogalē pavadiet vairāk laika ārpus mājām. Jaunas iepazīšanās var noderēt karjerā.

JAUNAVA Jūsu ģimenē sāk risināties vai tiek plānotas lielas pārmaiņas. Šis ir vispiemērotākais laiks, lai jūs varētu tajās aktīvi piedalīties. No trešdienas varat paņemt atvaļinājumu un apciemot vecākus, veikt remontdarbus mājoklī vai palīdzēt kādam tuviniekam īstenot ieceres. Ja plānojāt pārmaiņas savā personīgajā dzīvē, svētdiena ir labākā diena, lai paziņotu par savu lēmumu. 

SVARI Piektdien simboliski tiks apkopoti jums svarīgi rezultāti. Nostiprināsiet savas pozīcijas un sapratīsiet, uz ko vēlies tiekties. Lielākā daļa jūsu uzmanības tiks pievērsta attiecībām komandā. Iespējams, tagad tiek noteikti galvenie virzieni turpmākajiem pieciem mēnešiem, un jūs varat uzņemties jaunu darba slodzi. Nedēļas nogalē daudz patīkamu brīžu sagādās komunikācija ar draugiem. Iespējamas jaunas romantiskas iepazīšanās. 
SKORPIONS Jūsu darbība iepriekšējā mēnesī tagad sāk atmaksāties. Iespējams, saņemsiet izdevīgu piedāvājumu vai paši uzsāksiet jaunu biznesu, kas sola labas dividendes nākotnē. Ceturtdiena un piektdiena piemērota finanšu darījumiem. Sarīkojiet nedēļas nogales ballīti saviem mīļajiem, lai nosvinētu savus panākumus. Svētdien personīgajā dzīvē var notikt svarīgi notikumi.
STRĒLNIEKS Jums var šķist, ka visas problēmas ir pagātnē. Tiks izteikti jauni priekšlikumi un sāks īstenoties vecie plāni. Taču nedēļas pirmajā pusē neļaujieties to cilvēku provokācijām, kuriem skauž jūsu panākumi. No piektdienas sākas labvēlīgs laiks jauna darba meklēšanai. Ja nepieciešams, nedēļas nogali var veltīt darbam. Šīs ir ļoti veiksmīgas dienas lietišķo un personīgo attiecību kārtošanai.
MEŽĀZIS Viss, ko šogad esat sasnieguši, tagad ir jāattīsta nākamo piecu mēnešu laikā. Centieties piesaistīt ietekmīgu cilvēku garantijas un atbalstu, pasteidzieties ar dokumentu kārtošanu. Trešdien un ceturtdien pievērsiet lielāku uzmanību mājsaimniecības darbiem. Šajās dienās ir labi apmeklēt saunu vai peldbaseinu. Brīvdienās ierobežojumu nav. Mēģiniet aizpildīt šo laiku ar patīkamiem notikumiem, veiciet plānotus pirkumus.
ŪDENSVĪRS No ceturtdienas darbā būs manāmi uzlabojumi. Centieties būt visu notikumu centrā un neatlieciet savu plānu īstenošanu uz vēlāku laiku. Iespējams, šī ir viena no gada labākajām nedēļām, un neignorējiet piedāvājumus, ko varat saņemt. Būtu labi tikt skaidrībā ar personīgajām attiecībām vai dokumentāli nostiprināt kādu biznesa savienību. Ja svētdien sāksiet nodarbības interešu klubā, vēlāk sapratīsiet, cik svarīgs bija šis lēmums.
ZIVIS Lielākā daļa notikumu un jaunumu būs tur, kur jūs strādājat vai mācāties. Nedēļas nogale ir labvēlīga jebkādām ar karjeru saistītām pārmaiņām, jaunu darījumu uzsākšanai, grafika, darba apstākļu maiņai. Runājiet ar darba devēju par savām izredzēm un samaksu, ja uzskatāt, ka esat pelnījuši paaugstinājumu. No piektdienas veltiet laiku sev. Izveidojiet modernu matu griezumu, dodieties iepirkties, sarīkojiet ballīti draugiem.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM