Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 14. – 20. februāris

 






AUNS Pēkšņi var atklāties finansiālas problēmas un aktualizēties varas un mīlestības jautājumi. Šajā laikā rūpīgi jāizvairās no greizsirdības scēnām, ģimenes strīdiem, konfliktiem darbā un situācijām, kad iespējama izspiešana. Šo periodu bieži pavada pastiprināta vēlme pēc mierīga un dabiska dzīvesveida, ko kavē sadzīves, sociālie vai politiskie apstākļi. Šajā laikā trūkst izpratnes par citu cilvēku emocijām, kas dažkārt kļūst par iemeslu pārmērīgām prasībām.
VĒRSIS Vēršiem būs labs garastāvoklis. Šajā periodā ir labi pievērst uzmanību savam apģērbam, sadzīvei, un, pats galvenais -- uzturam un atpūtas aktivitātēm. Ieteicamas pastaigas, skābekļa vannas, uzturēšanās svaigā gaisā, pastiprināta telpu vēdināšana. Visam ir jāelpo: sejai, ķermenim, drēbēm, dzīvoklim. Labāk ir izmantot tikai vieglu pārtiku un ārstniecisko ūdeni. Labs periods kopīgām intelektuālām aktivitātēm ar ģimenes locekļiem, attīstošām spēlēm ar bērniem.
DVĪŅI Iespējama negaidīta veiksme, lieli panākumi biznesā, peļņa darījumos, kur jūs to nemaz necerējāt gūt. Var riskēt ar lielu naudu, drosmīgi pieņemt neparastus lēmumus. Iespējams, kāds neuzticams cilvēks piedāvās jums apšaubāmu darījumu, lēmuma pieņemšana ir jūsu ziņā. Kopumā periods ir labvēlīgs jebkādām biznesa un komercdarbības izpausmēm: darījumu un līgumu slēgšanai, attiecību veidošanai ar vadību, ietekmīgām personām, oficiālu instanču apmeklēšanai. Jūs varat saņemt finansiālu palīdzību jauniem projektiem.
VĒZIS Šajā laikā var veiksmīgi atrisināties jautājumi, kurus pastāvīgi atlikāt. Šis periods būs labvēlīgs ilgtermiņa projektu plānošanai nākotnē, taču šobrīd jābūt apdomīgākiem, piesardzīgākiem un neatlaidīgākiem. Lai veiksmīgi pabeigtu iesākto, ņemiet vērā pieredzējuša vecākā kolēģa padomu. Oficiālu iestāžu apmeklējumi būs veiksmīgi. Šo periodu iezīmē zināms progress materiālajā ziņā. 
LAUVA Laba organizācija un veiksmīgas plānošanas iespēja profesionālajā, sociālajā vai administratīvajā darbībā un uzņēmējdarbībā. Finansiālās un sociālās situācijas uzlabošanās, bet tikai pateicoties jūsu lielajām pūlēm. Labs periods korporatīvajā biznesā, ilgtermiņa darījumu un līgumu slēgšanai. Pieaugs Lauvu prestižs un ietekme, autoritāte kolektīvā. Iespējams, izdosies atrast jaunu atbalstītāju.

JAUNAVA Būs noskaņojums cīnīties, kaislīga vēlme sasniegt mērķi. Rīkojoties pilnīgi spontāni, jums izdosies pārvarēt visus šķēršļus. Partnerattiecībās un mīlestībā jūs būsiet noteicēji. Tā kā jūs pastāvīgi rīkojaties pēc saviem ieskatiem un nepakļaujaties citu ietekmei, radīsiet īpaši spēcīgas un pievilcīgas personības iespaidu. 

SVARI Augsta darba efektivitāte, jūtams progress biznesā, īpaši korporatīvajā biznesā vai politikā. Ir iespējams mainīt nodarbošanos, darba stilu. Interese par zinātniskiem pētījumiem un dažādiem eksperimentiem, vēlme pēc reformām profesionālajā sfērā un uzņēmējdarbībā. Labs periods politiķiem un militārpersonām, lielajiem uzņēmējiem, zinātniekiem.

SKORPIONS Tikšanās ar neparastiem cilvēkiem vai draugiem traucēs jūsu plānu īstenošanu. Labs periods elektronikas, biroja un komunikācijas tehnikas iegādei, biznesa jomas modernizācijai un attiecību uzlabošanai komandā. Iegūsiet pareizu informāciju, saņemsiet labas ziņas. Būs labvēlīgs dažu finanšu jautājumu risinājums. Dibiniet jaunus noderīgus sakarus un attiecības. Īsi ceļojumi būs interesanti un izdevīgi. 
STRĒLNIEKS Būs iespēja gūt labumu, ja jums pieder liels kapitāls un nekustamais īpašums, kā arī uzsākot savu biznesu. Viss, kas tiks izveidots šajā periodā, būs uz ilgu laiku, taču tas prasīs sistemātisku un rūpīgu darbu. Šajā laikā ieteicams uzņēmumu dibināšana, apdrošināšana, iegādājoties nekustamo īpašumu, būvējot māju, pērkot lauksaimniecības zemi u.tml. Uzņēmējdarbības sakari, kas tika izveidoti šajā laikā, būs ļoti vērtīgi nākotnē.
MEŽĀZIS Šajā laikā gribēsiet izveidot materiālo bāzi un nodrošināt aizmuguri. Šim periodam raksturīgs nopietns biznesa un finanšu problēmu izvērtējums, spēja nopietni strādāt, radīt stabilu pamatu turpmākajiem panākumiem. Labs periods industriālās un finanšu disciplīnas stiprināšanai, stabilu un ilgstošu kontaktu dibināšanai ar partneriem un kolēģiem, priekšniecību, ietekmīgām personām. 
ŪDENSVĪRS Ūdensvīri veiksmīgi uzsāks jaunu biznesu, gūs panākumus sportā. Būs daudz kontaktu, nāksies uzņemties papildu pienākumus. Jums palīdzēs spēja dinamiski plānot, koordinēt darbības, spēsiet demonstrēt savu uzņēmību komunikācijā ar kolēģiem un biznesa partneriem. Jūsu iniciatīvas tiks novērtētas. Labs periods sarunām, tālākās darba stratēģijas apspriešanai. Iespējami veiksmīgi kontakti un komandējumi. Periods ir labvēlīgs īstermiņa līgumu slēgšanai. 
ZIVIS Šajā periodā spēcīgāk jāizpaužas tādām rakstura iezīmēm kā pacietība, izturība un mērķtiecība, kā arī stingrība attiecībā pret sevi un citiem cilvēkiem. Šajā periodā izveidotie kontakti būs stabili un noturīgi. Šis laiks ir īpaši labvēlīgs studijām un to pabeigšanai, kā arī visiem darījumiem, kas saistīti ar zemes un citu īpašumtiesību noformēšanu. Profesijas maiņa sola finansiālā stāvokļa uzlabojumus nākotnē.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM