Pāriet uz galveno saturu

Gobzems Saeimas debatēs piedalās, sparīgi minoties uz velotrenažiera



Jau bijām pieraduši, ka nopietnību Saeimas sēdēs ar cirka klaunu cienīgu izrīcību bieži vien atšķaidīja KPV LV partijas dibinātājs, tagad bezpartejiskais opozīcijas deputāts Artuss Kaimiņš. Tagad Artuss jau kādu laiku ir rāms kā ezers un nekādus jautrības elementus parlamenta sēdēs neievieš. Nu stafetes kociņu no Kaimiņa, acīmredzot, ir pārņēmis Saeimas frakcijas “Neatkarīgie” priekšsēdētājs, partijas “Likums un Kārtība” dibinātājs Aldis Gobzemskurš attālināti notiekošās Saeimas sēdes debatēs piedalījās, sparīgi minoties uz velotrenažiera, vēsta TV3 Ziņas.



“Šeit nav tā, ka kaut kādi pajoļi izlems, ko man darīt ar manu veselību. Es esmu pieaudzis cilvēks, es pats ļoti labi zinu, ko man vajag, kas man palīdz, kas man nepalīdz,” manāmi aizelsies dvesa Gobzems.

“Es tomēr lūdzu cieņu pret Saeimu, lūdzu, nokāpiet no trenažiera, šis nav veids, kā debatēt Saeimas sēdēs,” aizkadrā dzirdama Saeimas priekšsēdētājas biedres Dagmāras Beitneres-Le Gallas balss.

Jāpiebilst, ka Saeimas priekšsēdētājas biedre pārteicās un nosauca Gobzemu par Kaimiņu. Viņai pārmest nevar – samērā ilgu laiku nopietnību Saeimas sēdēs šķaidīja deputāts Artuss Kaimiņš, tagad viņš kļuvis kluss un nemanāms, bet stafeti no viņa pārņēmis, kā redzams, Gobzems.

Kā zināms, lai strādātu klātienē, arī Saeimas deputātiem būs nepieciešams derīgs “zaļais” sertifikāts. To paredz Saeimas konceptuāli atbalstītais likums. Prasību vakcinēties oponenti uzskata par nesamērīgu ierobežojumu un sola vērsties Satversmes tiesā, vēsta TV3 Ziņas.

Saskaņā ar jauno likumu no pirmdienas, 15. novembra, Saeimā klātienē deputāti drīkstēs strādāt, tikai uzrādot vakcinācijas var pārslimošanas sertifikātu. Izņēmums ir ārstu konsīlija atzinums par vakcinācijas atlikšanu.

Deputātiem bez sertifikāta ieturēs daļu atalgojuma un nemaksās kompensācijas par transportu un dzīvokļa īri. Šādiem nosacījumiem kategoriski iebilst vairāki deputāti, viens no tiem, bez šaubām, ir Aldis Gobzems.


Avots: puaro.lv

REKLĀMA

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM