Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 4. – 10. oktobris

 






AUNS Pārpratumi darbā vai attiecībās ar partneriem var negatīvi ietekmēt garastāvokli un veselību. Pārslodzes ir īpaši bīstamas, jo strauji samazināsies enerģētiskais potenciāls. Iespējams, ka komercdarījumi nenesīs gaidīto peļņu; darījumi, kas saistīti ar braucieniem, nojuks. Straujš spēku izsīkums var negatīvi ietekmēt pašsajūtu.

VĒRSIS Zvaigznes neizslēdz nelielas grūtības Vērša ceļā, it īpaši, ja jauni plāni tiek klasificēti kā riskanti. Biznesa partneri mēģinās jūs izsist no ierastā ritma. Veselība nedaudz pasliktināsies hroniska noguruma dēļ. Kontakti, biznesa tikšanās, dokumentu kārtošana un lieli ieguldījumi nekustamajā īpašumā būs gana veiksmīgi. Nedēļas otrajā pusē iespējami pārpratumi neapdomīgu solījumu dēļ.

DVĪŅI Iespējams, ka Dvīņu inteliģence un asprātība var padarīt viņus par visas kompānijas dvēseli. Pateicoties Merkura aizbildnībai, viņiem būs iespēja iesaistīties jauna veida aktivitātēs. Iespējami sarežģījumi Dvīņu profesionālajā darbībā. Visticamāk, jebkura viņu rīcība var nākt par sliktu pašiem šīs zīmes pārstāvjiem. 
VĒZIS Vēžiem var būt grūti noteikt, kas ir labs un kas ir slikts. Iespējams, viņi izjutīs garīgu diskomfortu. Šim periodam būs raksturīga zināma izklaidība, nelīdzsvarotība. Vecāka gadagājuma Vēži var saskarties ar rupjībām, nelielām mājsaimniecības problēmām, var nākties pieņemt ar finansēm saistītus lēmumus – tas viss nogurdinās vairāk nekā nopietnas problēmas. Iespējams, vientulības, pāridarījuma sajūta. 
LAUVA Smaga nedēļa. Planētu nelabvēlīgais izvietojums var izpausties kā fiziskā spēka un radošā potenciāla trūkums, vēlme ļaunprātīgi izmantot spēka metodes, kas ietekmē citus. Nogurums, ārēja ietekme vai nelabvēlīgi apstākļi var negatīvi ietekmēt rezultātus visās darbības jomās. Nedēļas otrajā pusē iespējamas nepatikšanas, kas atņems daudz spēka vai pamatīgi sabojās garastāvokli.

JAUNAVA Sākas emocionālās atjaunotnes posms, kas saistīts ar spēju pareizi izmantot savu enerģiju. Cilvēkiem, kurus jūs satiksiet šajā periodā, noteikti būs liela loma jūsu dzīvē. Laba nedēļa randiņiem, darījumiem, laulībai. Pastiprināsies intuīcija. Attiecībās ar tuviem cilvēkiem ir iespējama pilnīga savstarpēja sapratne.

SVARI Pabeidziet iesāktos darbus un atdodiet parādus. Nedēļa ir labvēlīga atklājumiem, pašrealizācijai. Jebkurš, pat visriskantākais, pasākums vēlāk nesīs labumu. Ir iespējama neliela peļņa vai veiksmīgs pirkums. Labvēlīga nedēļa jaunu darbu plānošanai, garīgai atjaunotnei. Iespējams pacilāts garastāvoklis, kas dažkārt var izraisīt nekontrolējamas emocijas, paaugstinātas prasības pret citiem.
SKORPIONS Šonedēļ uzkrājiet zināšanas un pieredzi. Labvēlīgs zinātņu, amatniecības studijām, darbaudzināšanai, iecerētā mērķa sasniegšanai. Daudzi Skorpioni spēs paredzēt nākotni. Nedēļai raksturīga paklausība, padevība, gudrība. Personīgajā dzīvē Skorpioniem jābūt uzmanīgiem un taupīgiem, tāpēc naudu pārlieku netērējiet. 

STRĒLNIEKS  Strēlnieks nebūs apmierināts ar tuvu cilvēku rīcību un notikumu gaitu. Nedēļa būs smaga. Glaimi, maldināšana, ilūzijas partnerattiecībās, aizdomīgums var izraisīt neapdomīgu rīcību. Strēlnieki var zaudēt mēra sajūtu, savukārt stingrā nostāja var izraisīt konfliktus. Kopumā nedēļa ir nelabvēlīga kontaktiem un biznesa sarunām, taču Strēlnieks spēs veiksmīgi pabeigt iesāktos darījumus. 
MEŽĀZIS Visticamāk, Mežāžiem jābūt gataviem nelabvēļu intrigām, strīdiem, iespējamas nevēlamas tikšanās, kam būs negatīvas sekas. Pēkšņas un neparedzētas tuvinieku darbības ietekmēs gaisotni ģimenē. Taču daudzi Mežāži šonedēļ jutīsies labi. Pamazām attiecības normalizēsies, taču atmiņas par pagātnes negatīvajiem notikumiem bieži vien traucēs. 

ŪDENSVĪRS Zvaigznes sola, ka tieši no šīs nedēļas Ūdensvīrus pārņems maigums un mīlestība. Jaunie plāni liks aktīvi darboties, paplašināt savu paziņu loku un veidot biznesa kontaktus. Pastāv liela laimīga gadījuma iespējamība, kā rezultātā jūsu situācija uzlabosies. Taču var būt arī zaudējumi, apjukums, nenoteiktība uzsāktajā biznesā. Jauni sakari vai viegls flirts drīz vien var radīt nopietnas sarežģījumus.
ZIVIS Labvēlīga nedēļa. Ģimenē iespējama pilnīga savstarpēja sapratne un sirsnīgums, kas vairos pašapziņu. Iespējams, ka daudzas Zivis mainīs savu domāšanas veidu un dzīvi. Taču Zivīm šī var izrādīties diezgan smaga nedēļa. Nedēļas pirmajā pusē emocionāli saspringta fona dēļ jums būs ārkārtīgi grūti sarunāties ar partneriem un kolēģiem.. Nedēļas otrajā pusē izdosies nodibināt noderīgus kontaktus.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM