Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 1. – 7. novembris

 






AUNS Esiet pacietīgi. Ja jums ir stimuls, tad šīs nedēļas centienu rezultāti būs iespaidīgi. Pat ja jūs virzīs ambīcijas, jūs varēsit novirzīt šo enerģiju lietderīgā gultnē. Nedēļas pirmajā pusē būs daudz rutīnas darbu, bet no ceturtdienas dzīve kļūs interesantāka un daudzveidīgāka. Mainiet to, kas jūs neapmierina, – savu personīgo tēlu, attiecību stilu, interjera detaļas. Tas ir tikai pārmaiņu procesa sākums.
VĒRSIS Pasteidzieties, lai tiktu galā ar darbiem, kam jums nekad nav izdevies atlicināt laiku. Šonedēļ būs smagi jāstrādā, jābruņojas ar pacietību un jāspēj koncentrēties svarīgākajam. Jūs strādājat savas nākotnes labā. Līdz ceturtdienai aktivitāte būs īpaši efektīva. Nedēļas otrajā pusē var rasties jaunas idejas vai partneri nāks klajā ar iniciatīvām.

DVĪŅI Esiet neatlaidīgi tur, kur jūtat perspektīvu un iespēju attīstīt tēmu sev izdevīgā virzienā. Jūsu „apetīte” pieaug, un jūsu tēriņi var būt ievērojami. Pērciet tikai vajadzīgas lietas, īpaši, ja plānojat dārgus pirkumus. Padomājiet, kā stabilizēt savu budžetu. Šī nedēļa ir jūsu iespēja ielikt pamatus jaunam biznesam. Labākā diena šim mērķim ir ceturtdiena. Nedēļas nogale nesīs jaunu pieredzi, dzīve sāks uzņemt apgriezienus. 
VĒZIS Labs laiks, lai īstenotu savus sapņus. Centieties mazāk pievērst uzmanību sarežģījumiem attiecībās ar partneriem -- kopīgi uzdevumi jūs apvienos. Nodibiniet jaunus sakarus, atrodiet abpusēji izdevīgas intereses ar citiem. Pašlaik jūsu panākumus lielā mērā nosaka partneru programmas. Nepieciešams nelokāmi virzīties uz izvēlēto mērķi. Drīzumā dzīvē ienāks lielāka dažādība un pavērsies labas iespējas.
LAUVA Neskatoties uz to, ka būs pietiekami daudz apstākļu, ko nespēsiet ietekmēt, nesāciet vairākus darbus vienlaikus. Tagad jūsu uzmanība gandrīz pilnībā ir vērsta uz jūsu darbu. Ir iespēja pacelties augstāk pa karjeras kāpnēm vai uzlabot finansiālo situāciju. Rīkojieties izlēmīgi, citādi iespēja var tikt palaista garām. No sasprindzinājuma atbrīvojieties sporta zālē.

JAUNAVA Lielisks laiks savu plānu īstenošanai. Pasteidzieties – gadā tādu nedēļu nav daudz. Paātriniet darba tempu, paplašiniet sadarbību, veiciet darījumus. Vislabvēlīgākās dienas šādiem mērķiem ir trešdiena un ceturtdiena. Personīgajām un biznesa attiecībām tagad ir daudz kopīgu punktu. Jūs labi jūtaties kopā ar tiem, ar ko ir kopīgi mērķi un intereses. Nedēļas nogalē jutīsiet, ka turpmākie panākumi ir atkarīgi ne tikai no efektivitātes un pacietības, bet arī no komunikācijas ar citiem.

SVARI Jūsu vēlme, lai viss būtu visaugstākajā kvalitātē, tagad iegūst konkrētu jēgu. Jūs zināt, ko vēlaties un kā to sasniegt. Esiet gatavi daudz strādāt. Šī nedēļa nesīs progresu uzņēmējdarbībā, bet pagaidām labāk koncentrēties nākotnei, pilnveidoties. Jūs pārāk emocionāli reaģēsiet uz jebkādām būtiskām izmaiņām. Nesteidzieties kaut ko mainīt partnerībās.

SKORPIONS Šonedēļ jums būs jārisina jautājumi, kas saistīti ar jūsu perspektīvām. Būs jāpārskata arī līgumsaistības. Slodzes dalīšana ar kādu varētu būt laba ideja tagad. Tas palīdzēs jums koncentrēt savu enerģiju kaut kam, kas nesīs acīmredzamus rezultātus. Personīgajā dzīvē jūs esat apņēmušies tikt skaidrībā par dažām savām aizdomām, un atklāta saruna ar mīļoto būs balzams jūsu dvēselei.
STRĒLNIEKS Līdz ceturtdienai būs daudz darba. Esiet pacietīgi, jo tagad ieliekat pamatus tam, kas nākotnē nesīs dividendes. Pievērsiet maksimālu uzmanību finanšu jautājumiem. Jūs vienmēr saskatāt mērķi ātrāk nekā citi, tāpēc atkal varat kļūt par iedvesmotāju savā komandā. No ceturtdienas būs jaunas idejas, taču vēlme izvirzīt priekšplānā savas intereses var būt spēcīgāka. 
MEŽĀZIS Strādājiet, mīliet, sāciet jaunu ideju īstenošanu – šī nedēļa sola jums panākumus jebkurā izvēlētajā virzienā. Īpaši veiksme pavadīs pirmās trīs dienas. Pašiem nemanot, jūs varat ielikt pamatus notikumu attīstībai vairākus mēnešus uz priekšu. No ceturtdienas būs noderīgi ieinteresēt partnerus savu projektu realizēšanā. Iegūstiet jaunus paziņas, ja jūtat, ka tas paplašinās jūsu izredzes.
ŪDENSVĪRS Neapstājieties ceļā uz panākumiem. Pieejiet atbildīgi tēmām, no kurām ir atkarīga jūsu finansiālā situācija. Ja esat sākuši remontu mājās, tad uzņemieties visgrūtākos darbus. Ņemiet vērā, ka, sākot ar ceturtdienu, jūsu pacietība var beigties un parādīsies jaunas intereses. Gatavojieties jaunam dzīves posmam un pabeidziet iesāktos darbus. 

ZIVIS Piešķiriet prioritāti finanšu interesēm un attīstiet visas tēmas, kas paplašinās jūsu izredzes. Situācija ļoti drīz mainīsies, bet pagaidām jāpastiprina aizmugure. Ceturtdien palutiniet sevi ar kādu lielu pirkumu vai sarīkojiet ballīti draugiem. Brīvdienās var būt steidzami mājas darbi vai jāpalīdz kādam radiniekam. Šis ir labs laiks istabas augu pārstādīšanai un atpūtai brīvā dabā.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM