Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi 19. – 25. jūlijs

 






AUNS Nesamaziniet tempu. Nedēļas pirmajā pusē jums lieliski izdosies pašreklāma. Tāpēc iepazīstieties, sazinieties, veiciet pārrunas. Personīgajā dzīvē gaida brīnišķīgas perspektīvas. Izmantojiet šo laiku, lai stiprinātu attiecības ar mīļoto cilvēku. Produktīvais periods sākas ceturtdien, tāpēc šajā laikā vēlams koncentrēties karjeras plānu īstenošanai. Aktīvu atpūtu un ceļojumus plānojiet sestdien, un svētdien labāk pabūt mājās. 
VĒRSIS Sākas svarīgu pārmaiņu periods. Jūsu dzīvē var ienākt cilvēks, ar kuru jūs vienos kopīgas intereses. Līdz ceturtdienai savāciet nepieciešamo informāciju, ja plānojat sākt kaut ko jaunu. Nedēļas otrajā pusē ir visas iespējas sasniegt izvirzītos mērķus. Darījumos pievērsiet uzmanību sīkumiem, neignorējiet reklāmas iespējas. Veltiet nedēļas nogali saviem vaļaspriekiem, tostarp rokdarbiem, uzņemiet viesus.

DVĪŅI  Šis ir īstais laiks mājokļa remontam. Nedēļas pirmajā pusē varat iepirkties, risināt sarunas un gatavoties plānotajiem pasākumiem. Šis laiks ir labvēlīgs, lai dotos ceļojumā, tiktos ar draugiem. Ceturtdien sāciet „uzņemt apgriezienus”, jo sākas veiksmīgs periods tiem, kuri ir gatavi daudz strādāt. Lai visu paspētu, nosakiet prioritātes. Personīgajās attiecībās sarežģītas situācijas var atrisināties pašas no sevis. 
VĒZIS Trešdien varat pārskatīt dažus jautājumus savā dzīvē. Varēsiet parādīt raksturu un atklāti paust savas intereses. Ieņemiet pragmatisku nostāju un cīnieties par savu labklājību. Atturieties no ceļošanas ceturtdien un šajā dienā neplānojiet sapulces, ja intuīcija sūta jums satraucošus signālus. Piektdien un svētdien sekojiet savam veselības stāvoklim, centieties biežāk atpūsties un atslābināties.
LAUVA Apkopojiet rezultātus un pielieciet punktu tur, kur esat sasnieguši cerēto rezultātu. Savukārt, ja tas nav izdevies, jums vajadzētu izmēģināt spēkus citā jomā. Šis periods varētu kļūt par pavērsiena punktu jautājumā, kas jūs visvairāk interesē. Neizvairieties no problēmu risināšanas, rīkojieties drošāk. Nopietnus pirkumus plānojiet nedēļas pirmajā pusē, bet no ceturtdienas samaziniet izdevumus un apsveriet, vai visas budžeta papildināšanas iespējas izmantojat pareizi.

JAUNAVA Ceturtdien Jaunavām sākas "zelta" periods. Bet pirms tam jums ir jāatdod parādi, jānokārto darba jautājumi un jāievieš kārtība mājoklī. Un tad ar tīru sirdsapziņu varat ķerties pie tā, kur cerat gūt labus panākumus. Ceturtdien var pasliktināties attiecības ar partneriem, tāpēc centieties rast kompromisu. Vairāk nekā jebkad agrāk jums ir nepieciešams atbalsts un stipra aizmugure. Brīvdienās labi izgulieties, ēdiet veselīgi.
SVARI Nedēļas pirmā puse sniegs jums daudz spilgtu iespaidu. Profesionālos pienākumus veiciet ar prieku, dibiniet jaunas pazīšanās, esiet notikumu centrā. Centieties izskatīties tā, lai cilvēki uz jums atskatītos. Nedēļas otrajā pusē gaidāmi pirmie pārmaiņu signāli. Jūs varat sākt darīt vairākus darbus vienlaikus, ja tas jums sola peļņu.

SKORPIONS Jūsu apskaužamās darbaspējas var samazināties. Būs daudz papildu darba, taču pagaidām ir veltīgi cerēt uz lielāku atalgojumu. Bet, ja pilnībā koncentrēsieties jums svarīga projekta īstenošanai, var izdoties tikt galā ar konkurenci. Enerģijas pietiks, bet no ceturtdienas jutīsit, ka parastās intereses piekāpjas vērienīgu plānu vietā. No piektdienas līdz nedēļas beigām mēģiniet izvairīties no riskantām situācijām. 
STRĒLNIEKS Jūs var pārņemt vēlme nekavējoties kaut kur doties. Bet, ja ir jāpaliek vienā vietā, izvēlieties aktivitātes, kas paver jaunas, vēl neizmēģinātas iespējas. Jūsu neizmērojamais optimisms „pielips” arī apkārtējiem. Taču, ja jūsu radošā iedvesma „izies no rāmjiem”, iespējamas problēmas ar priekšniecību. Nedēļas nogalēs neapgrūtini sevi ar darbu un pārmērīgu komunikāciju.
MEŽĀZIS Nepadodieties, ja jums ir globāli mērķi. Iespējams, konkurenti rīkojas slepeni, savukārt jums jau ir nepieciešama neliela atpūta. Mēģiniet noteikt galveno virzienu, lieciet lietā savas organizatoriskās prasmes un organizējiet darbu tā, lai jūsu projekts kādu laiku virzītos uz priekšu bez tiešas jūsu dalības. Nedēļas otrajā pusē jūsu dzīvē var ienākt jauni cilvēki un jauni plāni. Sāciet veidot savu komandu.
ŪDENSVĪRS Šonedēļ jums var būt maksimāla slodze, taču necentieties visu paveikt pēdējiem spēkiem. Ja jūs ignorēsiet dažas problēmas, tās var atrisināt partneri. Nedēļas pirmajā pusē sasniegsiet pozitīvus rezultātus sarunās ar ietekmīgiem cilvēkiem. Sākot ar ceturtdienu jutīsieties ērtāk, veicot intelektuālu darbu. Samaziniet saziņu. Nedēļas nogalē pilnvērtīgi atpūtieties.
ZIVIS Tagad galvenais ir saglabāt pozīcijas. Var būt finansiālas problēmas. Jums būs jārisina jautājumi, kurus iepriekš ignorējāt, un šeit labāk paļauties uz savu intuīciju, nevis citu padomiem. Tirgus darījumi un citas ar naudu saistītas operācijas var radīt zaudējumus. Pagaidām atlieciet lielus pirkumus. Brīvdienās mēģiniet mierīgi atpūsties, veltot laiku vaļaspriekam.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM