Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 12. – 18. jūlijs

 






AUNS Šī nedēļa Auniem var palikt atmiņā, jo iespējama tikšanās ar senu draugu vai arī labas ziņas. Nav izslēgti konflikti ar partneriem un draugiem vai liels skandāls ģimenē. Šajā periodā Auniem var būt neparedzēti izdevumi un rūpes. Iespējama izklaidība, aizmāršība. 


VĒRSIS Jebkurai Vēršu saziņai var būt negatīvi rezultāti, kā rezultātā viņiem var nākties veikt darbus, kas būtu jādara citiem. Iespējams, ka viņi nespēs novērst reālus draudus, taču izrādīs spītību, aizstāvot nesvarīgu ideju. Var būt sarežģījumi attiecībās ar mīļoto cilvēku. Strīda rezultātā var tikt pilnībā sarautas attiecības, turklāt iespējams konflikts arī ar kādu tuvinieku. Iespējams, ka viņam nepatīk Vēršu vēlme skaidri definēt savus centienus, paredzēt to sekas.

DVĪŅI  Šī nedēļa sagādās nopietnas provokācijas, avantūristiskus piedzīvojumus, iespējama maldināšana. Šī perioda notikumi var izjaukt Dvīņu plānus, iedragāt labklājību, ko Dvīņi sasnieguši ar lielām grūtībām. Nelabvēlīgs laiks individuālām aktivitātēm. Noslēgtākajiem Dvīņiem ir jāiemācās strādāt komandā. 

VĒZIS Pārvērtību laiks, kurā izdosies uzvarēt zemiskus instinktus un vēlmes. Vēžiem sagādās prieku drīzas pozitīvas pārmaiņas. Iespējams, Vēžu bagātajai iekšējai pasaulei var būt nepieciešama netradicionāla vide, lai varētu izpausties. Radoša pieeja biznesam, jūtu bagātība, personiskā pievilcība un labvēlīga attieksme pret citiem cilvēkiem nesīs augļus.

LAUVA Nedēļa piedāvā plašas iespējas. Zvaigznes jūs atkal būs jums labvēlīgas. Enerģētiskais potenciāls palielināsies. Ietekmīgu personu vai radinieku atbalsts drīzumā palīdzēs jums pakāpties par karjeras kāpnēm vai nesīs peļņu. Nav izslēgta iespēja izcīnīt uzvaru sporta sacensībās, laimēt vai saņemt dāvanu no mīļotā cilvēka.

JAUNAVA Nedēļa ir labvēlīga garīgam darbam. Iespējama radoša iedvesma, zinātniski atklājumi. Jūs gaida patīkami pirkumi, pārsteigumi un negaidītas iepazīšanās. Nelabvēlīgs periods biznesa darījumiem. Tieši šonedēļ jaunas iepazīšanās var radīt negatīvas sekas. Savukārt jūsu pacietība tiks atalgota -- gaidiet labas vēstis un negaidītus, bet patīkamus rezultātus.
SVARI Šai nedēļai būs raksturīga iekšēja harmonija, augstāko spēku aizbildniecība. Radošos kolektīvos, draudzīgos kompānijās, ģimenēs var izdoties atjaunot taisnīgumu. Konfliktsituāciju izraisītāji var tikt sodīti. Nedēļa ir labvēlīga jebkura svarīga biznesa uzsākšanai, aktīvai profesionālai un radošai darbībai, mīlestībai, radošu ideju īstenošanai, mājokļa labiekārtošanai. Pat riskanti pasākumi būs veiksmīgi. 
SKORPIONS Bīstama nedēļa, kas saistīta ar ārēju agresiju, provokācijām un kārdinājumiem. Var spēcīgāk izpausties Skorpionu savtīgums, nespēja vienoties un tieksme būt līderiem. Šis periods var nest zaudējumus. Iespējami neparedzēti izdevumi, zādzības, laupīšanas. Izklaidība un apātija vēl vairāk sarežģīs situāciju. Iespējams, Skorpionus pārlieku nogurdinās ikdienas rūpes. Draugu apciemojums vai mīļotā cilvēka uzmanība var Skorpionus uzmundrināt. 
STRĒLNIEKS Nedēļa ir saistīta ar iebiedēšanu, vajāšanu, iespējami konflikti ar apkārtējiem. Taču diplomātiskais Strēlnieks var pārvērst sīvo konkurenci sadarbībā. Šim laikam ir raksturīga jaunu enerģijas avotu atklāšana, pašapziņas, autoritātes nostiprināšanās. Taču pārmērīga pašpārliecinātība globālu projektu īstenošanā var kaitēt Strēlniekiem vai negatīvi ietekmēt viņu pašsajūtu.
MEŽĀZIS Ir svarīgi iedziļināties notiekošajā, pārvērst iecerēto realitātē. Mežāžiem izdosies apvienot vēlmi pēc atjaunotnes un saprātīgu savu iespēju izvērtēšanu. Šīs zīmes pārstāvji var izrādīt interesi vai simpātijas pret cilvēkiem ar sliktu reputāciju. Iespējama nepamatota rīcība, kaprīzes. Mežāžu vēlme nekavējoties piepildīt savas vēlmes var radīt apkārtējiem lielas nepatikšanas.
ŪDENSVĪRS Iespējama piespiedu komunikācija vai kopīgas aktivitātes ar cilvēkiem, kuri nevieš uzticēšanos. Ūdensvīriem būs rūpīgi jāapsver savi vārdi un rīcība. Neparedzētu izdevumu dēļ ir iespējama krasa finansiālās situācijas pasliktināšanās. Aktīva, radoša nedēļa. Ūdensvīri varēs demonstrēt savu izsmalcināto gaumi, iekšēju vēlmi pēc skaistuma un harmonijas. Iespējams, ka daži cilvēki var nepareizi novērtēt Ūdensvīra radošo darbību un uzskatīt tos par pārmērīgu vēlmi pārliecināties. 
ZIVIS Šonedēļ būs veiksmīgi radoši centieni, domāsiet labas domas. Zivis pārsteigs citus ar savām spējām, apķērību, jaunām idejām. Nedēļu raksturo harmonija un līdzsvars. Zivis varēs novērtēt apkārtējo cilvēku, parastu lietu un parādību skaistumu. Šīs zīmes pārstāvji varēs tikt skaidrībā ar savām jūtām, iegūs optimistiskāku skatījumu uz dzīvi. Iespējamas nostaļģisks noskaņojums, vēlme apmeklēt sirdij mīļas vietas. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM