Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 21. – 27. jūnijs

 






AUNS irāk laika veltiet atpūtai un izklaidēm. Pirmdien pasteidzieties īstenot prioritāros plānus. Savukārt otrdien izvairieties no pārsteidzīgiem secinājumiem. Šonedēļ pēc iespējas vairāk laika pavadiet ģimenē. Perioda otrajā pusē svarīgus projektus realizējiet kopā ar domubiedru, jo vienatnē varat netikt galā. Piektdien iespējami ar darbu saistīti pārdzīvojumi.

VĒRSIS Šo nedēļu varat daļēji veltīt vērtību pārvērtēšanai, kā arī teorijas īstenošanai praksē. Centieties uz visu raudzīties no tālākas perspektīvas viedokļa. Šī perioda notikumi atgādinās par sevi pēc ilgāka laika. Pirmdien iespējamas kļūdas, kuras pieļausiet noguruma dēļ. Trešdien jūsu plānos iespējamas būtiskas izmaiņas. Ceturtdien, lai atrisinātu sakrājušās problēmas, būs ilgi un cītīgi jādarbojas. 

DVĪŅI Šajā laikā jums noderēs tādas īpašības kā prasme ātri pieņemt lēmumus, iekšējs miers un izturība. Jo vairāk izdarīsiet ceturtdien, jo lielāka būs peļņa. Piektdien centieties neuzspiest savu viedokli apkārtējiem, jo šajā dienā viņi ātri apvainosies un nevēlēsies pildīt jūsu rīkojumus. Sestdien draugi var sniegt jums vērtīgu padomu. Centieties vairāk laika veltīt bērniem.
VĒZIS Intuīcija šonedēļ būs jūsu uzticamā pavadone. Iemācieties tai uzticēties, vismaz šajā periodā. Kādu laiku veltiet tuvākā laika plānu izstrādāšanai. Nesteidziniet notikumus un necentieties visu darīt vienlaikus. Otrdien jūs var iepriecināt patīkami notikumi. Savukārt ceturtdien var pārņemt sajūta, ka iestājies klusums pirms vētras. Pilnīgi iespējams, ka tā tas arī ir, tāpēc krājiet spēkus, nomierinieties, lai nezaudētu savaldību.
LAUVA Šonedēļ intuīcija palīdzēs jums saplānot darbus, un tas, neapšaubāmi, nāks jums par labu. Pirmdien intereses, kuras saistītas ar darbu, var nonākt pretrunā ar senu draudzību, tāpēc zvaigznes iesaka neignorēt draugus. Iespējams, trešdien jums tiks piedāvātas vairākas iespējas, cita par citu labākas. Ja nevarat izmantot visas, „ķeriet” to, kura šķiet visnoderīgākā. Nestāstiet savus noslēpumus apkārtējiem. L

JAUNAVA Šonedēļ parūpējieties par savu ārieni, varat doties braucienos un ceļojumos. Pirmdien jūsu ieceri, kas būs noformēta rakstiski, var atbalstīt kāds ietekmīgs cilvēks. Otrdien gribēsiet ieviest kārtību, visu salikt pa plauktiņiem, pat savas domas un jūtas. Nedēļas vidū kāds vērīgi sekot tam, ko jūs darāt, un izdarīs secinājumus, kuri var nopietni ietekmēt jūsu dzīvi. Tuvam cilvēkam būs vajadzīgs jūsu padoms. 
SVARI Šajā periodā galvenais uzdevums un mērķis ir rast savstarpēju sapratni ar apkārtējiem. Konfliktējot jums diezin vai izdosies mainīt sev par labu. Šī būs notikumiem bagāta nedēļa, gūsiet interesantus iespaidus, kā arī izdosies īstenot dažu labu pārdrošu plānu. Jaunus darbus labāk sākt trešdien – tādējādi veiksme būs jūsu sabiedrotā. Centieties nevienam neko nesolīt, jo solījumus būs grūti izpildīt. Labākā atpūta būs neliels ceļojums.
SKORPIONS Gaidāmas pārmaiņas. Draugi vai ietekmīgi aizbildņi palīdzēs īstenot drosmīgus plānus. Pirmdiena ir piemērota radošam darbam un jaunu ideju realizēšanai. Trešdien pacentieties pabeigt iesāktos darbus un projektus, lai ceturtdien varētu ķerties pie kaut kā jauna. Domstarpības ar apkārtējiem pacentieties atrisināt mierīgā garā, bez strīdiem.

STRĒLNIEKS Šonedēļ jūs visur pavadīs tāds kā noslēpumainības plīvurs. Lai ko jūs darīsiet, apkārtējos tas pārsteigs un izbrīnīs, lai gan jums tās šķitīs gluži ikdienišķas lietas. Tā kā otrdien var gadīties nevietā iejaukties sarunā un visu sabojāt, būs labāk, ja pastāvēsiet maliņā un paklusēsiet. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, bet savu rīcību vairākkārt apsveriet. Trešdien jūs vilinās viss jaunais, turklāt šī diena labvēlīga braucieniem un ceļojumiem. 
MEŽĀZIS Lai gan visi atpūšas, jūsu laiks atpūsties un dusēt uz lauriem vēl nav pienācis. Pašlaik jāpieliek visas pūles, lai pabeigtu iesāktos darbus un gūtu gandarījumu. Iespējams, jums tagad šķiet, ka darbiem nav ne gala ne malas un tos nekad neizdosies paveikt. Nenokariet galvu – sāciet ar mazumiņu un soli pa solim viss sāks virzīties uz priekšu.

ŪDENSVĪRS Neskatoties uz svētkiem, šonedēļ iespējamas pārmaiņas personīgajā dzīvē un darbā. Plūcot sava darba augļus, neatslābinieties, citādi izrādīties, ka jūsu plāni ir vien smilšu pilis. Esiet pacietīgi un nestrīdieties ar priekšniecību. Nebaidieties uzņemties atbildību, tādējādi jūs tikai iegūsiet. Uzlabosies attiecības ar oficiālu instanču pārstāvjiem. Otrdien, pirms pieņemt piedāvājumu, pārliecinieties, ka tā nav krāpšana.
ZIVIS Labvēlīgs laiks spilgtiem radošiem risinājumiem. Jūs gaida veiksme darījumos un jauni biznesa partneri. Esiet savaldīgi, ja jums rodas vēlēšanās novērtēt citu cilvēku rīcību un skaļi to komentēt. Ceturtdien Ūdensvīri var zaudēt mieru un mocīties ar bezmiegu, turklāt tam visam nebūt nebūs romantisks iemesls. Savukārt piektdiena var izrādīties lielisks laiks sasniegumiem profesionālajā jomā. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM