Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 19. – 25. aprīlis

 






AUNS Šonedēļ atpūtieties un atslābinieties. Tuvi cilvēki var sniegt Auniem atbalstu un palīdzību, kas ļaus kārtējo reizi pārliecināties par viņu uzticību. Iespējams, šīs nedēļas beigās Aunus pārņems satraukums, kurš aizvien pieaugs. Iemesls var būt nespēja sazināties ar partneri vai tuvu cilvēku, kas atrodas tālumā. Var būt galvassāpes, nespēks, hronisku slimību saasinājums. 
VĒRSIS Vērši var piedzīvot vilšanos personīgajā dzīvē, var būt nepieciešami draugu padomi. Pastāv draudi nonākt krāpnieku tīklos. Iespējams, Vērši var pārspīlēt savas problēmas. Savukārt perioda otra puse būs mierīgāka, paredzamāka un veiksmīgāka. Iespējami viedi sapņi, arī veselības problēmas.

DVĪŅI  Labs laiks garīgām pārdomām, pašizglītībai. Taču šonedēļ var rasties grūtības personīgajās attiecībās vai ģimenē. Liktenis sūta Dvīņiem kārtējo izturības pārbaudījumu. Zvaigznes pareģo neveiksmes itin visā, ko Dvīņi darīs. Saspringts periods, kurā tiks pārbaudīta Dvīņu pašsavaldīšanās. Iespējamas arī jaunas rūpes vai pienākumi. Nepatīkama ziņa vai nepatiesa informācija var izraisīt pārpratumus. 
VĒZIS Harmoniska, optimistiska un entuziasma pilna nedēļa. Labais noskaņojums un prasme uzklausīt sarunas biedru palīdzēs Vēžiem noskaņot sev par labu apkārtējos. Īpaši veiksmīgas būs romantiskās attiecības. Šajā laikā vēlams slēgt laulības, saderināties. Periods saistīts ar savu tiesību un brīvības aizstāvēšanu. Iespējamas masu nekārtības. 

LAUVA Šajā laikā jums būs punktuāli jāpilda savi pienākumi gan darbā, gan ģimenē. Nāksies rīkoties izlēmīgi un vienlaikus piesardzīgi. Veiksme neliks sevi gaidīt, ja būsiet noskaņoti miermīlīgi. Taču var izrādīties, ka jauni darbi jums nebūs pa spēkam. Šajā laikposmā vēlams atteikties no visa liekā. Nedēļas otrajā pusē var atjaunoties agrākās pazīšanās. Uzlabosies materiālais stāvoklis. 

JAUNAVA Šonedēļ jutīsieties spēkpilni. Jaunavu ārējā nopietnība un nepieejamība var traucēt sasniegt harmoniju ģimenē. Šajā periodā gaidāmas gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Pieaugušo tēriņu dēļ materiālais stāvoklis neuzlabosies, lai gan strādāsiet daudz vairāk. 


SVARI Iespējams, tieši šonedēļ jums būs jāatrisina vairākkārt atliktie jautājumi vai jāpaveic atliktie darbi, kuriem nāksies veltīt daudz laika un līdzekļu. Personīgajās attiecībās pat stabiliem pāriem iespējamas domstarpības, jo neizdosies pilnvērtīga komunikācija. Šis periods simbolizē pārmaiņas, transformāciju. Pareizo risinājumu jums var pateikt priekšā cilvēks, kuram pret jums ir simpātijas. 
SKORPIONS Daudzi Skorpioni šo nedēļu veltīs dzīves jēgas meklējumiem un mūžīgo patiesību atklāšanai. Iespējams, no tā visa būs kāds labums, jo liks jūs atzīts pieļautās kļūdas. Būs jāaizstāv savas intereses un uzskati. Skorpionu darbība un viedoklis var būt pretrunā ar vispārpieņemtajām normām. Priekšplānā atkal izvirzīsies ģimenes problēmas, kuru atrisināšanai būs nepieciešami ievērojami finansiāli izdevumi. 
STRĒLNIEKS Labvēlīgs laiks ilgtermiņa finanšu līgumu slēgšanai un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Daudziem Strēlniekiem izdosies uzlabot materiālo stāvokli, jo veiksmīgi noslēgsies projekti vai arī tiks saņemta negaidīta palīdzība. Atgūsiet iekšējo brīvību un tas nāks par labu sevis pilnveidošanai. Radošo profesiju pārstāvjiem izdosies īstenot savus plānus. Šajā laikā varat rīkot lietišķas un radošas tikšanās, uzņemt viesus. 
MEŽĀZIS Šonedēļ mājas rūpes var prasīt lielāku uzmanību, iespējami arī palieli tēriņi, taču pacentieties no tiem izvairīties, cik vien iespējams. Mežāži var saskarties ar nekaunību, agresiju vai laupīšanu. Tādējādi šīs zīmes pārstāvjiem var neizdoties pilnībā kontrolēt savas emocijas, kā rezultātā viņi iesaistīsies nopietnā konfliktā. Viņiem uzticētā atbildība var izrādīties pārlieku smaga nasta. 
ŪDENSVĪRS Konfliktu un pārpratumu nedēļa. Ūdensvīrus var apvainot ideālismā, saukt par romantiķiem, jo ne jau visi spēj saprast viņu noslēpumaino dabu. Divējāda nedēļa. Ūdensvīriem jābūt gataviem nopietnai sarunai ar priekšniecību. Nedēļas otrajā pusē viņi sajutīs tuvu cilvēku atbalstu, taču daudziem neļaus atgūt mieru nepatikšanas. Nāks par labu fiziskas slodzes.
ZIVIS Jums var izdoties atjaunot zaudētos sakarus, kuri mainīs jūsu darbības jomu un piepildīs to ar jaunu saturu. Šonedēļ galvenā problēma būs finansiālā krīze. Daudzām Zivīm būs jāatdod vecie parādi un atkal jāaizņemas. Šāda situācija var saglabāties diezgan ilgi. Daudzas Zivis no sirds ticēs, ka apkārtējie ir gatavi tām palīdzēt jebkurā brīdī un piedot visus grēkus.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM